- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos3
addikt
válasz
Tomeeka28 #4294 üzenetére
Köszi a bíztatást! Azt hiszem ha találok egyet jó áron akkor belevágok
Vassili_Zait
Esetleg lehet tudni vmi tipushibáról amire figyelnem kéne? Gondolok olyanra, h pl régen az N8-nak lilásodott az első széria kijelzője, de ezt egy alaposabb "vizsgálattal" észre lehetett venni.... -
-
Partyface007
őstag
válasz
Tomeeka28 #3665 üzenetére
én az elöbb említett ok miatt már próbáltam (németre állítottam a nyelvet gondolován ha kiszedem az english uk-t akkor a németről vissza tudok állni english us-re de nem sikerült így maradt a HR) de nekem csak English UK volt a reset után szóval körbeértem....
ha te is külön installáltad az english US-t akkor szerintem nálad sem lesz másként de ha unatkozol akkor próbáld meg hátha :-)
az a k...va idegesítő ha már 1x engedi felinstallálni az US-t akkor a miért nem engedi kitörölni a UK-t egyszerűen fel nem foghatom...
http://www.wpcentral.com/comment/850550
na ami itt neki a remove lehetséges az nekem szürke és a UK az enabled phone language
-
Partyface007
őstag
válasz
Tomeeka28 #3445 üzenetére
én csak a tulaj után tudok nyilatkozni ő állította hogy viberen nem tud beszélni...
wifi-n hogy korlátozza a szolgáltató a voip-et anélkül hogy belenyúlna a szoftverbe? :-)
amúgy nem tudom hogy wifin se működött-e neki...
mindenesetre én csak segíteni akartam..... ha nem így van akkor visszavonom :-)
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Tomeeka28 #2813 üzenetére
Nem tantorodtam el es ertettem amit irtal!
Valamit viszont beneztel az iTunesnal, mert konkretan 10db Puro Beach album felmasolasa (ami darabonkent dupla lemeznek ertendo, lemezenkent 14 szammal) addig tart ameddig felhuzom a cipomet!
1 album meg kb 3 pislogas!
A lenyeg, hogy kivancsi leszek a 8X-re nagyon - noha vannak eloiteleteim a Microsoft fele.
Pl. hetvegen almarol Outlook formatumban exportaltam a kontaktjaimat a WP webes feluletere es jééé csak a nevek voltak ott illetve az ekezetes karakterek helyen irasjelek voltak!
Ugyhogy utana gmail-be es onnan ki Outlookba - na akkor mar voltak telefonszamok, mail cimek, de a mittomenmi irasjelek maradtak...
Jah es kiirta, hogy ekezetmentes UK szabvanyt ismer csak! Pffff
Sebaj - ez meg belefer, majd a keszulekkel beimportalom gmail-sync segedletevel.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Tomeeka28 #2811 üzenetére
Azert az iTunes meg mindig jobban atgondolt cucc, mint a Zune!
Konkretan 3 evvel ezelott a Zune miatt engedtem el a HTC Trophy kezet!
Na mindegy - igaz anyagi megfontolasbol akartam a 8X valtast, de inkabb csak akkor megy a 4s ha mar biztosan erzem a WP-t, mert az iPhone-nal konkretan 100ero erteku kiegeszitot buktaznek be, arrol nem is beszelve, hogy 1 honapos Almarol van szo!
Mondjuk nekem a Lumia 800 is bejott a hianyossagai ellenere, akkor ez a 8X koroket raver - gondolom!?.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Tomeeka28 #2807 üzenetére
Jol teszed - nalam is alap a tok es raadasul Otterbox fan vagyok... Na az aztan tenyleg bumszli, de nem is ver a viz amikor leejtem! (+folia, de az resze az Otterbox csomagnak)
Kesz vagyok amugy nagyon, mert holnap elvinnek az iPhone 4S-t es kedden jonne a 8X, de valahogy faj kikoltozni az almabol es nem a sznobsag miatt - inkabb amiatt, hogy minden mas eszkozom Apple es nagyon harmoniaban dolgoznak!
iWork, Cloud, Traktor DJ stb...
Valaki erositsen meg, hogy a 8X jo valasztas!?.
Vagy ez visszaeses - tudasban? Noha a Youtube-on inkabb az i5-el hasonlitjak ossze!
-
Tejföl
tag
válasz
Tomeeka28 #2595 üzenetére
Persze megmaradt Sim vissza cserélése után is, sőt. Igazából már amikor a telenorost raktam bele már akkor azokat az adatokat mutatta ami erre a kártyára vonatkozik, ami picit érdekes, mert ezek szerint a telefon számolta magának eddig is, vagyis valahol ott volt az a DataSense. Tehát ezeket írta: Mobilnet 77mb, WIFI 1,76gb. Sim visszacsere után ugyan ezeket az értékeket mutatta.
-
-
leftyke
aktív tag
válasz
Tomeeka28 #2187 üzenetére
Lövésem sincs. Szinte semmi nem megy háttérben: wheater flow, chronos calendar, viber, facebook és kb ennyi. Nekem nagyon gyanús hogy az előlapi kamerának van valami érintkezési problémája. Megrázom a telt,hogy az összes gombot leszorítom és valami zörög ott a kamera környékén, ha fényképezésnél átváltom rá akkor semmi reakció csak egy sötét kép és semmire nem reagáll majd 10mp múlva kilép, utána meg hiába lépnék be a kamerába csak elindítja és kilép még a rendesből is. Szoftveresre gondoltam eddig, de most már úgy gondolom ez az akkumulátor merülés miatt, hogy hardveres baj lesz és v.mi zárlat vagy hasonló!
-
no1r
őstag
válasz
Tomeeka28 #1446 üzenetére
mondjuk főként ezeket a funkciókat használom Xperia S-en is: telefon, sms, e-mail, viber, gtalk, internet, youtube (néha HD-ban de nem fontos), zenehallgatás, filmlejátszás (sose HD, általában tévére kötve), térkép/navi/menetrend.
szóval mondhatni semmi kirívó hardverzabáló cucc
-
gbutcher
tag
válasz
Tomeeka28 #1425 üzenetére
A mai napig, vagyis 5 napot bírt a HR után. Ma délelőtt megint újraindult. Valamelyik programra gyanakszom.
Sajnos az kell tapasztaljam, hogy ha ezt a rendszert is belakom, akkor hajlamos a fagyásra. Pont úgy mint az android. Bár ott inkább lassul a rendszer, de nem indul újra. -
-
legiaap
félisten
válasz
Tomeeka28 #1327 üzenetére
Szegény srác most döntsön helyesen. Te ajánlod én nem.
De azért had kérdezzem már meg használtál ios-t? Mert ha igen akkor azt írtad volna amit én. A HERE maps a a google mellet totál fapados. 3D-ben meg simán alul marad. Ugyanez a helyzet ha az ios saját térképét nézem. Örö azokat használni. Ráadásul mindkettő sokkal smooth-ab, mint a HERE vagy a Bing maps. -
Воланд
titán
válasz
Tomeeka28 #1298 üzenetére
"Q: Meghibásodott a készülékem, mi a teendőm?
A: Keresd fel az üzletet ahol vásároltad a garancialevéllel vagy vidd a HTC logisztikai partneréhez (TeleMax), aki közvetlenül juttatja el a HTC szervizéhez.
Korábbi szervizpartnerünk (Flextronics) többé már nem látja el a HTC készülékek szervizelését Magyarországon. Minden magyarországi készülék javítása a régióban kijelölt központi partnerünk, a VSP Data (Csehország, Tabor) segítségével történik.
Bízunk abban, hogy ennek a lépésnek köszönhetően még jobb szolgáltatást tudunk biztosítani felhasználóinknak.
" [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OLED monitor topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Elektromos cigaretta 🔞
- Windows 11
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest