- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
trisztan94 #2510 üzenetére
Volt rajta egy 2 centis mikrokarc a kijelző szélén ami a napfényben látszik, minden tartozék okés.
-
Oppenheimer
nagyúr
Viszlát mindenkinek, mától megtaláltok a 920 topikban!
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
trisztan94 #2389 üzenetére
Hagyd töltőn 1-2 óráig, ha nem történik semmi akkor éld ki rajta a perverzióid és a pusztításvágyad.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
leftyke #2380 üzenetére
Nyilvánvalóan nincs sejtésed az akkuidőt jósoló algoritmus működéséről.
Ha használod egy huzamban 10-20 percig folyamatosan a telefont, akkor kevesebb időt jósol a merülésig, hisz azzal számol, hogy sokat lesz használva a telefon, ha viszont óránként pár percig zaklatod csak, akkor meg többet jósol. Restart után persze, hogy többet jósol, mint restart előtt, hisz restart előtt nyomkodtad, az algoritmus meg nem menti el egy esetleg újraindítás előtt, hogy jelenleg mennyi időt jósol.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
trisztan94 #2323 üzenetére
Akik putriGSM-be vették, azoknak van datasense.
-
Oppenheimer
nagyúr
Tegnap este láttam kék 8X-et a 3-as metrón. Sose gondoltam volna, hogy megélem hogy látok egy másik 8X-et valakinél
-
Oppenheimer
nagyúr
Felraktam az új updatet, de nem lett datasensem
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
sszemtelen #1925 üzenetére
Nekem mán rég megvan
-
Oppenheimer
nagyúr
http://mobilarena.hu/tema/windows_phone_felhasznalok_szakmai_topikja_off_til/hsz_21730-21730.html
ő még a végén meg se kapja.
Nem csak 1,5 év támogatás van? 18 hónapig kapnak feature update-eket, 36 hónapig biztonsági frissítéseket. Sztem jön a 8.1 és azzal letudták ezt a generációt.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
lezuvius #1865 üzenetére
Pont erre szabad adni a legkevésbé -hogy milyen frissítést fognak kiadni- ,főleg a Microsoft esetében. Lehet hogy a Blue sem javítja a legsúlyosabb hibákat. Úgy kell mindig okostelefont venni, hogy a jelenlegi tudása kielégítő-e. Ha nem, akkor nem szabad megvenni és várni egy frissítésre.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
bcbrown93 #1839 üzenetére
A copilot jobb, és csak 25 dollár a Közép-Európa térkép életed végéig tartó licensszel. Ez elérhető más platformon is, mert copilot accounthoz társítja a vásárlást és nem a microsoft accounthoz. Tehát ha váltasz androidra, megmarad a navid. Ha egész európa kell az + 35 dollár, de a minőséget meg kell fizetni. És nem győzöm hangsúlyozni, hogy sokkal jobb, mint a Drive+, sokkal többet tud.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
szőröscica #1829 üzenetére
Én rühellem. Nagyon sok szót nem tud, átjavítja őket olyanra amit le se akartam írni, aztán hozzáadni szavakat meg körülményes és lassú. Nem tudom, hogy javít-e a gépelési sebességemen, vagy ront.
-
Oppenheimer
nagyúr
Működik a make more Space, csak időt kell neki hagyni hogy befejezze a törlést. Legalabbis HR után ilyen.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
sszemtelen #1801 üzenetére
Recsegett a készülékház
-
Oppenheimer
nagyúr
A következőket cserélték a telefonom:
- Mylar on chassis, FC: F100 x P002
- Transparetn mylar on upper borad, FC F100 x P002
- SPEAKER, ACCORD
- Tamper-Evident Label; Void Word
- Bezel Pre-Assy, UNIBODY, Metal Ring, B18, Black, Generic Process, ACDU#U-C9#EMEA
- Headset -
Oppenheimer
nagyúr
Preparing tó install 100%on van es nem akar továbblépni
-
Oppenheimer
nagyúr
Jaja, az lesz belőle, hogy elviszem egy T-pontba. Mondjuk én csak a headset miatt viszem, mert kontakthibás lett. Pénteken elmegyek egy hétre, és ha visszajöttem, akkor meg elviszem a recsegő készülékház miatt. Még valahogy be kell adnom nekik, hogy ez hiba és nagyon nem oké, mert már kurvára idegesít és tényleg nem ilyennek kéne lennie.
(#1588) Jocozolg:
Naviért fizetni kell, a fényképek meg tűrhetőek. A kamerájában azt szeretem, hogy gyorsan fókuszál.
-
Oppenheimer
nagyúr
Hova vigyem ezt a ratyit gariztatni?
-
Oppenheimer
nagyúr
Most nyomkodtam egy 820-at, szebb rajta a fehér, mint a 8X-en. Vagy a 8x-em szar...
-
Oppenheimer
nagyúr
Lefagyott miután "felvettem" egy hívást. Minden hónapban egyszer ennek be kell következnie.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
barnam_ #1040 üzenetére
Dehogy tölti. Legalábbis alkalmazásoknál mindig hibába fut már a legelején és keresgélhetem ki kézzel hogy mit kell visszarakni. Mert annyira szar, hogy még azt se mutatja mi az amit nem tud leszedni a hiba miatt. Alkalmazások adatait se tudja visszaállítani (bezzeg az ios tudja). Inkább használom tárhely nélkül minthogy újra be kelljen laknom (volt már vagy 2 HR-em).
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
barnam_ #1035 üzenetére
Nekem első próbálkozásra felszabadított 500 megát, de azóta egyet se sikerült neki. Most 5,64GB az other mappám és 2,33 az Apps. Van 1,1 GB szabad helyem, ami nagyon kevés. Ha elmennék valahova és sokat fényképeznék egyből betelne. Pedig a szokásos zenéimnek is csak a töredéke van a telón (2,92 GB). Nagyon nem jó ez így.
-
Oppenheimer
nagyúr
Szaporodnak a karcok. Milyen fóliát ajánlotok?
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Oppenheimer #972 üzenetére
Szerencsére csak a töltő romlott el, de csak hétköznap van nyitva olyan t-pont ahol cserélik
-
Oppenheimer
nagyúr
Megy szervizbe a 8X-em.
Elfuckódott a microUSB csatlakozója, alíg veszi fel az áramot.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
kosztya2025 #778 üzenetére
Nekem mondjuk tud recsegni a készülékház.
-
Oppenheimer
nagyúr
Történt valakinek a 8X-ével valami? Frissítés, vagy rendhagyó bug, bármi? Ez a topik így marha unalmas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netfone
- Hálózati / IP kamera
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Elektromos autók - motorok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest