- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
papeti01
senior tag
válasz
legiaap #1682 üzenetére
köszi, kaphatok példát? a páromnak tutti 8x lesz, de én is váltanék androidról... és az is tetszik, de a 8x volt ma a kezembe és nagyon meggyőző!
ui: csak egy helyen kérdezek, mert múltkor "megmoderáltak" mert több helyre posztoltam egy kérdést... hogy tárgyilagosabb legyen az infom.
-
danilla
őstag
-
-
-
pzstm
titán
válasz
legiaap #1406 üzenetére
nekem legújabb foursquare app amíg enggedélyezve volt, hogy fusson háttérben jobban merített pl. Rájöttem miért, ugyanis mikor utaztam, a locationt folyamatosan frissítette. Most mikor becheckolok kéri le csak a helyzetemet, kivettem a háttérben futható apok közül és így jobb most.
-
-
Sebright
csendes tag
válasz
legiaap #1326 üzenetére
Köszi a választ mindkettőtöknek!
Ezek alapján inkább arra jutottam hogy leteszek a 8X-ről és inkább másfelé keresgéelk tovább. A Nokiák is nagyon tetszenek, de gondolom ez az értesítéses tökéletlenség az egész wp platformra jellemző, szóval inkább nem reckírozok mert nekem ez tényleg az egyik fő szempont hogy rögtön megkapjam az üzeneteket, ne manuálisan kelljen ráfrissítenem hogy van-e vmi új...
Inkább most várok még inkább kicsit a telefonváltással, most a fő jelölt a htc ONE lett. Eredetileg is az volt, de a 8X tényleg olyan árban van most, ami erősen elgondolkodtatott. Kíváncsi leszek hogy június 10én mivel jön ki az apple, és winre valamikor jön a blue, hátha az rendbe teszi a wp-t. Az iPhoneal két bajom van: Magyarországon szerintem arcátlanul drága(bár sajnos minden mobil, totál hülyének nézik az országot), másrészről meg nem tetszik ez az új nyújtott 4"-os dizájn. Vagy legalábbis még szoknom kell, az i4/i4s se tetszett először most meg már nagyon bejövős. Olyat viszont azért nem akarok venni mert nem tudom meddig jön még rájuk a frissítés, minden telefonommal hosszab időre tervezek, nem váltogatok évente érelmetlenül. -
Tomeeka28
aktív tag
válasz
legiaap #1328 üzenetére
Munkámból adódóan ismerem az összes platformot és huzamosabb ideig használom is azokat... Relatív az egész dolog kinek mi az igénye... én pont leszarom hogy most 3D vagy nem a térkép meg ilyenek, gyors legyen és pontos.
Nem vagyok Apple párti az tény... Jó amúgy a rendszer (annak aki szereti)
Az tény hogy a két válasz alapján nincs könnyű helyzetben... Most én lehet Nokiát vennék (támogatottság meg a HTC döglődése miatt), viszont a 8x nagyon jó árban van.
Bár a Nokiák "rusnyák" kivéve a 720 de sajna az meg buta...
-
btudos
nagyúr
válasz
legiaap #1223 üzenetére
5S? Hol van az még, addig még művelhet a Microsoft csodát
Személy szerint úgy vagyok vele, hogy ha megoldják a normális, átlátható tárhely kezelést rendszerszinten, akkor marad a 8X, ha nem, akkor bármennyire szeretem a HTC-ket, nem fogja kihúzni az életciklusa végét. 16 GB mindenre, úgy, hogy közben nem tudok semmivel sem tárhelyet felszabadítani, egyszerűen kevés. Most van rajta kb. 1 giga hely, de azt biztonsági tartaléknak meg is akarom tartani (ezért az Asphalt 7-et se frissítem, igaz lassan le is törlöm, nem játszottam vele 2 hete.)
-
btudos
nagyúr
-
catroot
veterán
Nekem nem. 4 napja léptem be az appba, nem rég néztem rá webes felületen és még a 4 nappal ezelőtti helyzetem volt fent. Aztán most nem rég megint ránéztem és akkor az 1 órával ezelőtti (akkor léptem be utoljára). Nyomok egy reinstall-t, ha továbbra sem megy, akkor 7.8 alatt búcsút intek a gmaps-nek.
-
Siffredi
senior tag
Köszi a választ! Viszont ha jól tudom, Lumia 800-ra nincs 7.8 (még)...
Egyébként a hiányosságok miatt hagytam ott a rendszert (hívásadatok, adatmennyiség nyilvántartásának hiánya a legfájóbb), de még mindig jobban tetszik, mint a többi.
Valahol olvastam, hogy a jövőben esetleg készül majd rá alkalmazás wp8 alatt, talán emiatt is érdemes lehet várni, és az új rendszert váltani.
Viszont ha most vennék telefont, a Lumia 800-tól olcsóbban tudnék hozzájutni Omnia 7-hez. A két telefon közül melyiket ajánlanátok?
-
Oppenheimer
nagyúr
Én részegen hullajtottam le párszor az Omniát, jó csúnya is volt már a hátlapja mikor leváltottam
A kijelző meg teli volt mikrokarcokkal, de nagyon erőszakosan kellett nézni, hogy az ember észrevegye.
Egyszer marha nagy szerencsém volt, táncoltam egy csajjal és közben esett ki a zsebemből, de nem vettem észre. Egy srác felvette, megkopogtatta a vállam és visszaadta, hogy jobban vigyázzak rá. -
btudos
nagyúr
Ehhez hozzáfűznék tapasztaltot egy HTC-s frissítés utánról
Nekem már nem recseg a külső hangszóró, és nem is indult újra azóta hogy telepítettem a frissítést. Nálam a hangminőség tökéletes, a másikat is tisztán hallom. Az említett késleltetést még nem észleltem, de lehet hogy csak nekem nem tűnt fel.
zsoleer: Független magyarországi készülék. legiaap Angliában vette, elvileg szintén független. Valószínűleg befolyásolja a frissítések menetét, én egyelőre az eddigi 1-1 OS és a firmware update-et is azonnal megkaptam, amint megjelentek
-
legiaap
félisten
Egy nap alatt úgy hogy csak telefonáltam egy 2 percet, megnéztem két videót vevo-n, neteztem vagy 1 órát és facebookoztam 10 percet 76,77 Megával nőtt az Others mappa.
És semmit sem telepítettem ma, kétszer újraindult, játék még mindig nincs fent.Visszanyertem 35,23 MB-t böngésző előzmény törléssel.
A maradékot nem tudom mi viszi el. -
legiaap
félisten
Na kész vagyok. Minden beállítottam feltelepítettem, kivéve a játékokat. Azokat majd később teszem fel.
A progik és beállítások után innen indulok:music + videos: 1,71 MB
pictures: 217,24 KB
apps: 263,47 MB
other: 758,76 MB
system: 2,40 GB
free space: 11,16GBOS version: 8.0.10211.204
Firmware revision number: 1532.20.10022.401
Hardware revision number: 0002
Radio software version: 1.10.32.19.19_3_15.39.32.19
Radio hardware version: 0.0.1532.20(156246)
Chip SOC version: 8260A
.
.
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest