- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
grotib
tag
válasz
RepeatSector #17390 üzenetére
Igazad van a játékok tényleg gyatrán, vagy egyáltalán nem futnak rajta és a video lejátszása sem a legjobb, de én nem is erre használom. Viszont amire nekem kell, arra sokkal jobban megfelel mint a Pulse. Persze kinek a pap, kinek a paplan!
Sőt további hátránya a rövidebb akksi idő, mivel kisebb akksi van benne mint a Pulseban. Kár, hogy gyárilag nem csináltak 2.2-es romot a Pulsera lehet, hogy lekőrözte volna az U8500-át.
-
grotib
tag
válasz
RepeatSector #17385 üzenetére
Bár ezen kár vitázni, de én most váltottam Pulse-ról U8500-ra, alaprommal ég és föld a különbség. Feltettem rá vagy 20 progit, meg az Igo-t és még nem dünnyög,hogy tele van. Az Igo bármilyen hosszú utat zökkenőmentesen megtervez és le is navigál! Nekem ez számít leginkább, úgy hogy szerintem sokkal jobb, bár egy komoly androidoshoz még ez is messze van.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
RepeatSector #17385 üzenetére
de a pulset azért xarráveri... ne mondd...
annyi pénzért mit vársz? 4 magos procit?
annyi pénzért simán vállalható qtyü szentem...
-
grotib
tag
válasz
RepeatSector #17383 üzenetére
Tagadd le azt az ismerőst, mert jól át b@szott!
-
r4z
nagyúr
válasz
RepeatSector #17314 üzenetére
Nekem az egy kövér FC-vel kezdett, akárhányszor raktam újra.
-
Pocok256
veterán
válasz
RepeatSector #17314 üzenetére
+1
-
Pocok256
veterán
válasz
RepeatSector #17287 üzenetére
Én alapból olyan fülest vettem amihez nem kell átalakító ajánlom neked is ezt a megoldást
Jack átalakítóval néha bugol a rendszer duplán indul el a zene lejátszó és ilyen nyalánkságok persze legújabb 2.2 es rendszerbe ez már úgy ahogy korrigálva van.Hogy a kérdésedre is válaszolja buszon hallgatva hobbi szinten nekem megfelel de én olyan távol vagyok az audio fill embertől mint mako jeruzsálemtől
-
Pocok256
veterán
válasz
RepeatSector #17284 üzenetére
Ipod után mind az lg mind a pulse egy darab fos lesz és akkor még finoman fogalmaztam
De ezektől a készülékektől ne is várj többet talán direkt erre kihegyezett telok képesek felvenni a versenyt az iphone hangminőségével.
Viszont nekem ettől független a pulse hangminősége megfelel, fülesben egy jófajta equalizerrel egészen használható. Lg elég ratyi ilyen téren tapasztalatból mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Autós topik
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Python programozás
- További aktív témák...
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest