- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
grotib
tag
válasz
RepeatSector #17390 üzenetére
Igazad van a játékok tényleg gyatrán, vagy egyáltalán nem futnak rajta és a video lejátszása sem a legjobb, de én nem is erre használom. Viszont amire nekem kell, arra sokkal jobban megfelel mint a Pulse. Persze kinek a pap, kinek a paplan!
Sőt további hátránya a rövidebb akksi idő, mivel kisebb akksi van benne mint a Pulseban. Kár, hogy gyárilag nem csináltak 2.2-es romot a Pulsera lehet, hogy lekőrözte volna az U8500-át.
-
grotib
tag
válasz
RepeatSector #17385 üzenetére
Bár ezen kár vitázni, de én most váltottam Pulse-ról U8500-ra, alaprommal ég és föld a különbség. Feltettem rá vagy 20 progit, meg az Igo-t és még nem dünnyög,hogy tele van. Az Igo bármilyen hosszú utat zökkenőmentesen megtervez és le is navigál! Nekem ez számít leginkább, úgy hogy szerintem sokkal jobb, bár egy komoly androidoshoz még ez is messze van.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
RepeatSector #17385 üzenetére
de a pulset azért xarráveri... ne mondd...
annyi pénzért mit vársz? 4 magos procit?
annyi pénzért simán vállalható qtyü szentem...
-
grotib
tag
válasz
RepeatSector #17383 üzenetére
Tagadd le azt az ismerőst, mert jól át b@szott!
-
r4z
nagyúr
válasz
RepeatSector #17314 üzenetére
Nekem az egy kövér FC-vel kezdett, akárhányszor raktam újra.
-
Pocok256
veterán
válasz
RepeatSector #17314 üzenetére
+1
-
Pocok256
veterán
válasz
RepeatSector #17287 üzenetére
Én alapból olyan fülest vettem amihez nem kell átalakító ajánlom neked is ezt a megoldást
Jack átalakítóval néha bugol a rendszer duplán indul el a zene lejátszó és ilyen nyalánkságok persze legújabb 2.2 es rendszerbe ez már úgy ahogy korrigálva van.Hogy a kérdésedre is válaszolja buszon hallgatva hobbi szinten nekem megfelel de én olyan távol vagyok az audio fill embertől mint mako jeruzsálemtől
-
Pocok256
veterán
válasz
RepeatSector #17284 üzenetére
Ipod után mind az lg mind a pulse egy darab fos lesz és akkor még finoman fogalmaztam
De ezektől a készülékektől ne is várj többet talán direkt erre kihegyezett telok képesek felvenni a versenyt az iphone hangminőségével.
Viszont nekem ettől független a pulse hangminősége megfelel, fülesben egy jófajta equalizerrel egészen használható. Lg elég ratyi ilyen téren tapasztalatból mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest