- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
magnusheron
tag
válasz
llaszlo #4241 üzenetére
A fórum a véleménynyilvánításról szól. Arról meg nem tehetek, hogy az emberek nem tudnak visszaolvasni és 50 hozzászólásonként megkérdezik ugyan azokat a dolgokat. Azokra nem fogok válaszolgatni
Válaszolgatsz Te
Valamint, mégis hogy olvasná fel a magyar nevelet? Mondjuk egy Annamáriát, vagy Zoltánt, esetleg Istvánt.... Ájtszvén, Ájsztvén...
-
magnusheron
tag
válasz
llaszlo #4240 üzenetére
Komolyan mondom, olyan extra igényeitek vannak, hogy kész
Szövegfelolvasó...
Mi is trükköztünk középiskolában a kötelező olvasmányokkal és a hangoskönyveket hallgattuk kétszeres gyorsításon, de ez már röhej... Mit olvasson fel? az SMS-t? Arra van program... Vagy word dokumentumot? Mégis milyen élethelyzetben?
-
Akron99
aktív tag
válasz
llaszlo #4221 üzenetére
A naptár önmagában csapnivaló,
a jelzések időnként elmaradnak (ez egy elég súlyos hiba) vagy csak némán szólalnak meg (és erre éppen te is panaszkodtál), ...Szóval üzleti célra nem ajánlott, mert megbízhatatlan!
Adatvesztésről még nem írt ugyan senki, de van, hogy csak egy factory reset old meg bizonyos problémát, ekkor pedig adatok is veszélybe kerülhetnek ráadásul hiányoznak asztali alkalmazások amivel pl. el tudnám érni a jegyzeteimet akkor is, ha éppen lemerült a telefon vagy szervízbe kell vinni a gépet (mondjuk a gmail contact lista és a naptár rendben).
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
llaszlo #4200 üzenetére
kinek van iPhoneja nézd már meg... ezzel nem kívánok többet foglalkozni, veled amúgy se lehet vitatkozni XD
kicsit bővebb sygic ismertető? útvonaltervezés módja? lehet benne megadni, h minek az érintésével akarsz ide meg oda eljutni? újratervezés jól műxik? stbstb használtad már egyáltalán?
-
bounty123
őstag
válasz
llaszlo #4167 üzenetére
Gondolhatod, 1 dollárért
Tuti műbőr, de teljesen oké kinézetre, nagyon bőrszerű. A mérete tökéletes és nagyon könnyű kiszedni/betenni a telót.De nem is hazudnak a kis ferdeszeműek:
"Made with Man-made leather (PU). Looks like real leather and save the life of animal." olyan mint az igazi, és megmented egy állat életét -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
llaszlo #4154 üzenetére
vazze nem olvastál vissza?
nekem is volt már sistergésem 1.7tel :S
nálam is csak a reset segített...
nekem még olyat is szokott, h ha leteszem hívás után, pittyan egyet a hátsó hangszóró... elég idegesítő, de néha van csak, és semmivel nem függ össze (szal ha kihangosítom ha nem, akkor is pittyan mindig amíg jól esik neki)másik: reggel akksi 100% most 46% és alig használtam (5perc telefonálás, 2 perc wifi, 5 perc gps, és 3-4h repcsimód) remek...
-
sippet
senior tag
válasz
llaszlo #4107 üzenetére
oké, akkor nézzük:
2.0 vagy 2.1-et futtat: motorola droid, htc nexus one
1.6-tal jelent meg: htc tattoo, acer liquid
1.6-ra frissítették: htc magic, htc dream1.5-tel jött ki, és egyelőre úgy is maradt: motorola cliq/dext, htc hero, htc desire/droid eris, lg eve, samsung galaxy, samsung moment, samsung spica, geeks phone one + néhány további kínai gyártmányú teló
tényleg a pulse az egyetlen, ahol a huawei kibaszott a felhasználókkal, mert (még) nem frissítette a telefont. a kis csipszar gyártók pedig, mint a htc meg a samsung, törik magukat rendesen.
-
magnusheron
tag
válasz
llaszlo #4108 üzenetére
Naja, de a dolphin nemrég lett admobos app... Azért reklámért megéri fejleszteni., de támogatja az 1.5-öt semmi baj.
A lényeg csak annyi volt, hogy egy Brandelt telefont nem fog a szolgáltató évekig támogatni, mivel nem érdeke. Ha szar, majd visszaviszed, csinál egy frissítést és kész, ha nem tetszik kicseréli.. Neki még mindig olcsóbb, a 19000 ft-ért vett Pulse-t kicserélni, mint szoftvert írni. Így aztán ki venné meg a következő Brandelt telefont? Amiben erősebb a processzor és több a ram?
-
magnusheron
tag
válasz
llaszlo #4100 üzenetére
Na jó ez halott vita...
Továbbra sem mondasz konkrétumokat.. Tipikusan a legyen a legújabb, mert nekem az kell esete.. Részemről vége.. De azélrt a termékéletgörbe és a brandelt telefonok wikijét elolvashatod. Akkor rájössz miért nem lesz sohasem 1.6 erre a telefonra... Részemről vége..
Az iPhone meg üzleti előfiura csak annyit, hogy azért mert xy nem kapja meg mint egyéni vállalkozó, a multik simán megveszik flottára.... Ez tapasztalat...
-
magnusheron
tag
válasz
llaszlo #4098 üzenetére
És mégis hány országban van paid market ahol ezt a telefont forgalmazzák?
A hozzállás pedig pontosan ilyen a telefongyártók részéről, máskülönben , hogyan adnának el új telefonokat?
De a Te problémádról beszéltünk..Appot még mindig nem írtál. Írtál két címet, ahol fent van az összes program.. Én arra vagyok kíváncs melyik programhoz kellene neked az 1.6.
Ha állandó frissítés kell ott az iPhone, vagy vegyen az ember egy HTC-t ne egy T-mobile brandelt telefont..... De akkor nem nézze az árcédulát. 50 70 ezerért ez jár..
HTC Hero T-Mobile 1.5 van rajta. Samsung Spicta 1.5 van rajta...
A magyar piacról beszélünk nem? Külföldön is ugyan az az értékesítési politika.. Csak ott a 13 ezres csomagért nem ingyen Pulse-t adnak, hanem HTC HD2-t...
-
magnusheron
tag
válasz
llaszlo #4096 üzenetére
Csak free apok vannak legálisan Magyarországon... De konkrét appot még mindig nem mondtál... Melyik az az alkalmazás, ami neked force close-ol, alap T-Mobile Rom-on és van rá frissítés csak 1.6-ra... ÉS persze ez elengedhetetlen a munkádhoz , valamint ingyen beszerezhető a marketről.
A goole mapsben mit kellene frissíteni? Mert a térképeket online tölti le, azokat nem kell frissíteni a telefonon... Az adatbázist sem a telefonon tárolja..
De a rendszerhibákra továbbra is kíváncsi vagyok...
-
magnusheron
tag
válasz
llaszlo #4092 üzenetére
Mégis pár app nevet.. Mert azért van 50-60 alkalmazás a telefonomon, mégsem találkoztam ilyennel.
És légyszivel akkor írd meg azt is, emly rendszerhibákat javították a 1.6 ban , valamint melyik az a 1.6-os plusz szolgáltatás amit a marketről nem lehet beszerezni...
A multitouch, meg a geotagging pictures nem játszik.. Az a huawei hibája...
-
magnusheron
tag
válasz
llaszlo #4091 üzenetére
Pontosan az, hogy ez egy Brandelt Huawei készülék. Amit kidobtak, mivel olcsó és csilivili... De ez nem jelenti azt, hogy a két éves hűségidő alatt frissíteni is kell. Termékéletgörbe.. Telefonok esetén 4X olyan gyors. Nyáron a Pulse már egy hanyatló termék lesz, ami le is kerül az árlistáról. Utána meg minek foglalkozzon vele a T-Mobile?
-
magnusheron
tag
válasz
llaszlo #4086 üzenetére
És mégis melyik apok azok amik nem mennek 1.5-ön és nélküle a telefont használni már képtelenség, nincs rá alternatíva és egyszerűen szar az élet nélküle?
Továbbá ne felejtsül el mi a saját brandes telefonok alapkoncepciója
Olyan cég gyártja ami nem tudna akkora eladást generálni saját nevével, mint a szolgáltató brandjével.. Ezek sohansem lesznek zászlóshajók az árlistában és nem is várhatüó a hosszútávú frissítés...
továbbá kérdezném, melyek azok a hibák, amiket javítottak? Mert ez a volt ez is az is de konkrétumot nem írunk mindig nagyon jó érv.. Ha kérhetném vegyük le a canvas felületet, és a MODACO romot ne keverjük az alap 1.5 androidba.... Szóval?
-
magnusheron
tag
válasz
llaszlo #4068 üzenetére
Miért foglalkoznának? A Pulse eleve egy alap készülék az Androidok között. Áprilisba majd jön a Pulse 2, más kamerával más processzorral aztán arra kiadják... Paul meg megcsinálja a mostani Pulse-ra, de komolyan, mi van a 2.1-ben ami a 1.5 ben nincs és marhára hiányzik?
-
Khelben
nagyúr
-
-
Eclips21
őstag
válasz
llaszlo #3978 üzenetére
Az jó mert vannak hibái az 1.7nek nálam több is volt T-mobilos ban csak úgy rebootolt
gépezek és előttem volt a teló felvillan és látom hogy indul újra
a Vanilla ban meg néha fekete képernyő és minden widget háttérkép újra bejön mint amikor elindítod de akkor legalább van háttérkép de ennél azt is betölti igaz ilyenkor 42MB szabad memória van
meg még hívni akartam erre nincs senki a contakban
becsukom meg nyitom megint van azóta nem jó a csoport fülecske force close ugrik be a fekete képernyős izé az napi 1szer fordul elő a többi csak 1x volt amugy meg eray el nézegetni szoktam miket nyitogat csak úgy magától meg a gép rendszeres a setup wizard és a messaging meg még sok más csak úgy benen van a task listában
-
Indy
tag
válasz
llaszlo #3935 üzenetére
Hogy a csudába? Nekem nem talál ilyen nevű helyet és ha (Győr-ként egyáltalán) Gyor-ként írva valamit hoz, de nem elérhető a rövid szöveges állapotjelentés, és az előrejelzésnél egyáltalán nem hozza fel a nagy ikont (napos, felhős, havas, stb)..
Te hogy írod be a nevet? Győr vagy Gyor, vagy egyiket sem és GPS lokalizációt használsz?
-
-
Khelben
nagyúr
válasz
llaszlo #3944 üzenetére
nem kell 20-30, csak mondjuk 16, az egyik asztal.
hiába teszem ki shortcutba, akkor megnyitja a névjegyet, ott meg 3-4 gombnyomás pl elnavigálni az sms íráshoz.
Speed Dial se lenne rossz, de ott meg külön ikon kell a hívásnak meg az sms-nek, megintcsak nem járható.
abcOrganizer is a sima contact adatokat nyitja meg, tehát nehézkes vele sms-t írni. -
bounty123
őstag
válasz
llaszlo #3937 üzenetére
Igen a /sys/devices/system/cpu/cpu0/cpufreq/ondemand/up_threshold -ot 50-re, amivel gyorsabban feltekeri a procit, ha igény van rá, így kisebb a lag. Én eddig semmi negatívumot nem tapasztaltam, de 1 napja megy csak így.
A srác azért írt angolul, mert belinkelte angol fórumokra, én is a modaco-ról találtam oda asszem. Így világhírű lehet
-
Totyasrác
tag
válasz
llaszlo #3929 üzenetére
Köszi, tehát ha bármit menteni akarok (kontaktokat kivéve, ugye), akkor rootolni kell? Akkor kihagyom, pár SMS nem a világ vége
Kevésbé_normális milyen opció van amúgy?
Másrészt pontosabban milyen exchange-támogatás van? (Megneveznéd, milyen kliens, illetve honnét - Market pl?)Akkor hát célszerűbbnek találod, hogy első körben másoljam át a Sygic-ot a szükséges térképekkel a másik kártyára (egy kollega beszélt a Sygic-kal és azt mondták, hogy azonos készüléken a legális Sygic másik kártyára másolva elindul - nem akarom warezolni, de elveszíteni sem), aztán ROM-csere előtt ha elindul, akkor utána frissítsek? 2db 2GB-os SD-m van pillanatnyilag, a legtöbb dolog lementhető-visszaállítható, de legális sw-t nem szívesen buknék el így...
-
csopi04
csendes tag
válasz
llaszlo #3912 üzenetére
Custom rom-al jobb a hang telefonálás közben.
Zene hallgatásnál a füles hangminőség, illetve hangerő növelésre használom a 3285 hozzászólásban már említett audio hack, louder volume hack alkalmazást (fizetős), bár van aki írta, hogy nála nem segtett.Több verzió van benne, lehet kísérletezni, A v6 már az EQ (equvalizer-többsávos hangszín) zenelejátszón is javít, marketon van:Audio Player WithEQ bár én Meridian-t használok. -
munnergep
senior tag
válasz
llaszlo #3825 üzenetére
Reggeltől estig simán ment, ha telefonáltam + fél óra wifi + fél óra zene + fél óra videó.
Ha csak telefon, akkor 1,5 nap múlva raktam töltőre, de nem azért, mert lemerült, hanem kb. 30%on állt. Szóval nekem teljesen jó volt.
Ez most valahogy nem akar összejönni, tegnap óta 2x töltöttem, igaz, most kicsit többet is wifiztem, de nem sokkal. De még lehet, hogy valami widget b@szkurálja, még kipróbálom teljesen alap beállításokkal is megint. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
llaszlo #3817 üzenetére
sikerült bibibííííí
most titta büszke wok magamra1.7 vanilla rom fut a kicsikémen
furi, de jó, teccik
csak van egy ikon amit nemtom h mi... egy fel meg le nyíl meg egy 3as asszm... csak néha napján jelenik meg a notif báron ott fent
meg még az is zavaró, h az a felhúzos képernyő az alap hátteret mutatja, nem azt ami be van állítva a homeon
-
Akron99
aktív tag
válasz
llaszlo #3783 üzenetére
Kapacitív kicsit egyszerűsítve: a képernyű felülete fel van töltve elektromos töltéssel. Érintéskor eltávozik a töltést az adott területről, ezt érzékeli a hardwer.
És semmi logika abban, hogy az asztalon nem működjön, csak kézben... Pláne, hogy a burkolat totál műanyag.
-
bounty123
őstag
válasz
llaszlo #3726 üzenetére
Mindent wipe-olj. Ha tutira akarsz menni, akkor wipe után feltolod újra a rom-ot is, mivel a helyes sorrend nem az update+wipe, hanem ennek a fordítottja., máskülönben nem lesz ott a titanium meg a google maps adatait is letörli az adat partícióról.
Pter: meg tudnád mondani mivel mentetted le az sms+call logot? Legközelebb hasznos lenne nekem is.
-
sippet
senior tag
válasz
llaszlo #3714 üzenetére
nekem sosincsenek szinkronizacios problemaim, az elejetol kezdve mukodott rendesen minden, miota custom romokat hasznalok.
a contacts force close az tipikus hiba akkor, ha rom csere utan nem wipe-olsz. en legalabbis elfelejtettem par napja, amikor az 1.7-et tettem fel, es jottek is random modon (napi 2-3-szor) az android.acore force close hibauzenetek, es a contacts-ban is rendre ilyenbe futottam bele. ma ujratelepitettem mindent (titanium backupnak hala kb 35 perc alatt megvolt), es megszuntek a hibauzenetek is.
-
sif85
tag
válasz
llaszlo #3614 üzenetére
Nincs!
A leírás szerint legalább egy 512 memkártya kell amire rátegyem a frissítést. De nekem csak egy 256-osom van a régi mobilomból. És nem mertem belevágni. Vagy elég lesz neki az is? Ha jól láttam a kitömörített fájl is csak 100mb. Jövő héten tervezem beszerezni egy 8gigás class 4es karit.
Más: Nemtudom navival hogy vagytok, mert az elmúlt 1400 hozzászólást nem olvastam, de a Sygic Mobile maps engem maximálisan kielégít. Korábban PDA-n IGO-t használta, de sztem ez jobb nála, mivel még a megfelelő sávokat, vasúti átjárót is jelzi. Részletes, magyar, gyors, mi kell még..?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest