- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
sif85
tag
válasz
Gergő_ #15340 üzenetére
Hétfőn bevittem, elsírtam a bánatom, aztán elvitték központi szervízbe vagy hova... Aszonták kb. másfél hét a szerviz. Addig kaptam egy SonyEricsson W580i-t, és beleszerettem!
Bár hétvégére már lehet nagyon unni fogom. Majd beszámolok mit mondtak, ha megérkezett.
Egyelőre ennyi. Sajnos más lehetősége nem nagyon van az embernek. Most csak bízom, h megcsinálják, és nem az lesz, h visszakapom, h fasza, közben meg restartolgat randomban újra. -
sif85
tag
Üdv mindenkinek!
Bocsássatok meg nekem, ha nem olvasom végig az összes hozzászólást, de volna egy komoly problémám. Tavaly december óta én is pulse tulajdonos vagyok. Volt rajta a kezdetekben 1.5-ös gyári rom, aztán valamelyik vanilla Rom. Ment minden ahogy kell, aztán amikor kijött a hivatalos 2.1-es azt is feltelepítettem. Kb két hónapja, a napi netezgetésem közben egyszer csak random újraindult, aztán már napi 2x, 3x, 4x... Most már ott tartok, hogy 5 percenként újraindul a készülék, függetlenül attól, hogy mit csinálok. Van, hogy már a Pin kód beírásakor is elsötétül a kép, majd restart... Visszaraktam rá a gyári korai 1.5-ös ROM-ot, de a jelenség ugyanaz. Borzasztó idegesítő, hogy nem tudok vele mit kezdeni, és nem tudom használni a telefonomat.
Kérdésem az volna, hogy van-e valakinek bármilyen ötlete? Mit tegyek? Ha szervízbe viszem nem szúrják ki a korábbi ROMokat?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
sif85
tag
válasz
llaszlo #3614 üzenetére
Nincs!
A leírás szerint legalább egy 512 memkártya kell amire rátegyem a frissítést. De nekem csak egy 256-osom van a régi mobilomból. És nem mertem belevágni. Vagy elég lesz neki az is? Ha jól láttam a kitömörített fájl is csak 100mb. Jövő héten tervezem beszerezni egy 8gigás class 4es karit.
Más: Nemtudom navival hogy vagytok, mert az elmúlt 1400 hozzászólást nem olvastam, de a Sygic Mobile maps engem maximálisan kielégít. Korábban PDA-n IGO-t használta, de sztem ez jobb nála, mivel még a megfelelő sávokat, vasúti átjárót is jelzi. Részletes, magyar, gyors, mi kell még..?
-
sif85
tag
Sziasztok kedves fórumozók!
Kb december közepe óra birtoklom a telefont. Elkezdtem végigolvasni a fórumok, és kb a 2300-adik hozzászolásnál tartok. Szeretnék maximálisan "up to date" lenni.
A pulse-ot egszerűen imádom, a gyenge hangminőségtől, és az 50% utáni akkuhaláltól eltekintbe meg vagyok vele elégedve.
Azonban most egy olyan problémám lépett fel amivel nem tudok mit kezdeni:
Kb. du. 4kor 40%-os akkunál repülő módba raktam. 8kor ránéztem és ki volt kapcsolva. Visszakapcsolom, akksi sanyi, jól van mondom megszoktam, bár kissé meglepődtem. Töltőre rádug, visszakapcs. Azóta ha a bal felső gombot(lezáró/feloldó) megnyomom nincs már ott a repülős mód, és az ujjamat sem kell felfelé húzni, hogy unlockoljam a telefont. A zöld(híváskezdeményezés) gomb pedig egyszerűen nem reagál semmire. Nem tudok hívást kezdeményezni, csak a kedvencekből. Ezenfelül ha engem hívnak folyamatosan foglaltat jelez a telefon, ha kedvencekből kitárcsázok, akkor minden oké.
Teljesen alap a szoftver, addig nem akartam updatelni amíg végig nem olvastam a fórumot.Ha valakinek van valamilyen építő jellegű hozzászólása azt megköszönném előre is!
sif85
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- OpenWRT topic
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xbox Ultimate előfizetések
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest