- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
njnl
aktív tag
válasz
petipetya #4669 üzenetére
de gáááz, erre nem is gondoltam...
bocsi, egy ideje B2710-em van és előtte sem voltam kikapcsolós...
(amúgy ez sztem pl egy óriási bug...-bár tiszta sor, hogy leállított oprendszerrel nem tudja elindítani, de akkor is
)
pepe091
annyira igazat adok, hogy amint meg lesz az lesz az első, hogy beállítom igérem
(csak már adnáááák oda...
)
-
válasz
petipetya #4438 üzenetére
imei alapján tudják megmondani illetékesek.
a firmware verziókba néztem bele, és bizony sokszor nem azt mutatja, amit hirdetnek;generic europe
Manifest-Version: 1.0
device: Xperia Z
branding: Greece General
Created-By: FlashTool
cmd25: false
version: 10.1.A.1.434generic world
Manifest-Version: 1.0
device: Xperia Z
branding: Greece General
Created-By: FlashTool
cmd25: false
version: 10.1.A.1.434van még néhány ilyen, és ettől persze még működnek más országokban is, csak servizes menüben gyorsan kiszúrja az ember, hogy nem okés a file system version, customization...stb.
-
compi.hu
senior tag
válasz
petipetya #4331 üzenetére
Csak elmelet, de tapasztalatom szerint azoknal a telefonoknal nem lehet athelyezni a "memoria kartyara" ahol a /data (telepitett programo helye) ugyan azon a particion (es filerendszeren)lakik mint amit "belso SD kartya"kent elerhetsz. Ezt onnan is tudhatod, hogy ha felmasolsz valamit a "belso SD kartya"-ra akkor a programok szamara rendlekezesre allo hely pont annyival csokken mint amennyit a felmasolt dolog elfoglal. Jellemzoen ezeknel a teklefonoknal nem is ered el a "belso SD kartya"-t mass storage protokollal, mert egyreszt nem onallo fajlrendszerek, masreszt amugy sem olyan filerendszer van rajtuk amit egy windoz kezelni tud (tobbnyire ext4).
-
válasz
petipetya #4289 üzenetére
kíváncsi leszek, most szárítás van, de bőven megérdemli, bármikor és bárhová leteszi a cuccait, hagyott is már el drága telefonokat, a legszebb az volt, amikor egy vonat ablakából fényképezett külföldön - menet közben - és kiejtette a telefont.
mindegy, legalább szétkaphatom, hogy milyen belülről. -
Djatis
senior tag
válasz
petipetya #4271 üzenetére
És egyébként azt észre vetted vagy már csak én mesélem be magamnak hogy ha hosszabb ideig használod a telefont ezekre a dolgokra akkor a kijelző max fényerő mellett halványabb lesz?????
Gondolom ez direkt így van hogy a kijelző ne fűtsön annyira de akkor kérem szépen ez GÁZ!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest