- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Deck
titán
válasz
#09819904 #19502 üzenetére
Évente 2 új csúcskészülék és mindegyik legyen árban ugyanannyi? Ezt, te sem gondolod komolyan.
Z és a Z2 között 1,5 év van és 90 ezer forint kb. Így legalább hamarosan mindenkinek csak normális telefonja lesz és nem pedig galaxy y-okkal és társaival húzzák le playen a fasza játékokat/programokat. Vicc ami ott is megy. Sok hülyeLegközelebb popcornt csinálok majd úgy olvasom a kommenteket ott
-
WuuWuu
tag
válasz
#09819904 #19337 üzenetére
a problemam az. hogy nekem a noti kellene hogy menjen inkabb ami eddig ment. dem ar nem.
szoval az ipad csak extra lett volna.de az a gondom. hogy ahogy lezarom a kijelzot. elmegy a net is a notin.
ha el a kijelzo van net.erre megoldas?
ja amugy hordozhato wifi csatlakozasi pont menuben, energiatakarekossagnal azvan hogy soha.
tehat elvileg jo kellene legye.
de leszedtem egy appet abbol amit linkeltel. nemvoltjo letoroltem. azota szar. -
törölt tag
válasz
#09819904 #19301 üzenetére
Az átlagtulajok nem is tudják hogy van ilyen, de ha tudják akkor se fogják előbányászni az egyébként elrejtett fejlesztői beállításokban.
(#19299) kalimera: szerintem pedig amint kijön a kitkat pár napon belül el lesz árasztva a fórum a "nem tudja kezelni az sd kártyámat a kedvenc fájlkezelőm/egyéb appom" tartalmú hőzöngéssel.
-
oliwire
őstag
válasz
#09819904 #18951 üzenetére
Hát végülis nem az én időm
csak kicsit zavar (ez olyan hülye bogaram), hogy valaki vaskalaposan ragaszkodik a betanult dolgokhoz, és nem igazán szeret beújítani egyszerű megoldásokat, mert elsőre nem látja logikusnak, áttekinthetőnek. De nem bántásból mondom, komolyan, csak szeretek új dolgokat mutatni az embereknek és segíteni.
Lényeg a lényeg, hogy ilyen esetben egy vcf fájl létrehozása a névjegyzékből, és vagy elküldeni Bluetoothon vagy akár a számítógépre menteni biztonsági okokból nem nagy ördöngősség, és minden androidos telefonnál jó lesz, ha ebből importáljuk vissza a névjegyzékünket. Legjobb persze ezt a vcf fájlt a Google fiókba importálni, és onnan bármikor leszinkronizálható. (ez nem neked szólt már, te biztosan tudod, ez amolyan másoknak segítség)
-
MaxxDamage
félisten
válasz
#09819904 #18868 üzenetére
Szerintem nem fogom eladni, mert egyrészt 2év részletre vettem, meg 2év hűség van a T-nél az előfizura is (és őrülök ha 2évig kiszolgál) azútán meg kb. semmit se fog érni... mint az x10 Mini Pro-m most
x10 Mini Pro-n is több mint 2évig rajtavolt az előlapi fólis (csak azért vettem le, mert annyira hajszálkarcos volt már, hogy az összkép nem volt a legjobb) de azon az előlap se mondható annyira jónak (műanyag ugye) ami karcos kicsit (hajszálkarc , zsebtől, stb..) am. szoktam vigyázni a telefonjaimra, nagyon is! Ez a Z anno a Samsung SGH G800 -ra emlékeztet (az is anno. egy jó telefon volt) arra is vigyáztam mint a szemem világára. /ott a szoftver nem a legjobb volt/Tudtok ajánlani esetleg megfelelő előlapi fóliát ? (eredeti első réteget leszedtem, csak a gyári Sony logós van rajt)
/én a skinshop.hu -n néztem rá 2-3 rétegű előlapi fóliát , az megfelelő rá ?/ [link]
(jelenleg nem kapható...)
meg néztem rá hátlapi fekete carbon-t is [link]/ha valaki tud ennél jobbat kérem ne tartsa magába azt az infórmációt!
/
L
-
w333
félisten
válasz
#09819904 #18854 üzenetére
De mennyivel egyszerűbb lett volna fólia nélkül nélkül kiadni, aki akar az tesz rá fóliát, aki pedig nem annak marad a GG vagy Dragontail védelem
Most meg ugye a kemény fólia gyorsan összekarcolódik, aztán ha ki akarod cserélni akkor bukta van, mert nem lesz rajta Sony logo
De az is lehet hogy már a saját "brand" -t nem akarják reklámozni
-
w333
félisten
válasz
#09819904 #18851 üzenetére
De hogy mekkora hülyeség ez a kemény fólia, most tényleg ezen akartak spórolni, de még azt sem tartom kizártnak hogy lehet nem is GG üveg van rajta és ezért került fel a fólia ... minden esetre tényleg érdekes
Z1 C. -nél is kamuztak, végül kiderült hogy a hátlap simán műanyag
-
w333
félisten
válasz
#09819904 #18723 üzenetére
Kicsit tényleg vicces ez az egész ...
Itt pl. Magyarországon az emberek 50% -nak még FHD TV sincs nem hogy UHD ... bőven túl vannak ezek a mobilok tervezve, mire elterjed az UHD TV legalább úgy mint a FHD addigra hol lesznek támogatásban ezek a telefonok ?
Marketing + Parasztvakítás ez az egész ...
Nem véletlen hogy az utolsó frissítéssel kb. úgy telepakolják a telefonokat hogy használhatatlan lassú legyen, és vedd meg az új csúcs mobilt mert az már nem akad !
"Wolf street farkasa" ... "add el ezt a tollat nekem" érzésem van !
-
-
kezdő
senior tag
válasz
#09819904 #18536 üzenetére
Én a magam részéről haragszom ezért a Sonyra.
Adott egy jó minőségű karcálló üveg, erre rátesznek egy ilyen "gagyi" fóliát. (sokkal hamarabb karcolódik mint a GG vagy akár a sima üveg)Szóval ennek akkor lenne értelme, ha emberi áron biztosítanának csere fóliát Sony logoval.
Így viszont van egy karcálló telefonom, karcos fóliával......
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
#09819904 #18503 üzenetére
Én is gari nélkül vettem gyári függetlent eddig semmi bajom vele egyedül majd a fedeleket akarom cserélni mert látszik hogy voltak használva a köröm résznél kicsit a külső rész eldeformálódott, sebességre meg ég és föld az xperia s-hez képest már 2. napja nyomkodom és még nem tudtam megakasztani még lassulásra se tudtam bírni.
Honnan érdemes rendelni, fedeleket?
Anno xperia s-hez ebay-ről rendeltem gyárit, de annak köze se volt a gyárihoz de sokkal jobb minőség volt szerencsére.Rendeltem power bank-os hátlapot biztos ami biztos de nekem egész jó az üzem időm másfél napot elment 4 óra kijelző idővel.
-
feribk
aktív tag
válasz
#09819904 #18455 üzenetére
1. nem várok tőle profi képeket de zoom nélküli pixeles a kép az gyanús olcsóbb telóval jobb képet láttam már
2.nem volt párás helyen semmi ilyesmi csak alapból kicsit fakó vagy fehéresebb
3. nem volt gyötörve az aksi hiszen 3-4 napos a teló én kapcsoltam be 1.-nek
És azért vettem meg mert sokan mondták h jó teló meg tetszett benne ha vízálló por álló és kíváncsi is voltam rá
és köszönöm h írtál
-
csiziktomi
senior tag
-
válasz
#09819904 #18381 üzenetére
Nincs értelme, mert a Sony fél évente dob ki új csúcskészüléket. Mire előjönnek a hibák, eltelik 2-3 hónap, +2 hónap mire olyan tömeges hiba jön elő, hogy megfontolják a dolgot, akkor még 1 hónap, hogy újratervezzék, átállítják a gyártósorokat, esetleg új beszállítókat keresnek... Nagyon sok idő. Addigra már itt az új csúcskészülék, így egyszerűbb cserélni a telefonokat.
-
darvinya
titán
válasz
#09819904 #18377 üzenetére
Z-nek alapvető statikai hiányossága van.
Azaz 1 merevítő van a házban.
Emiatt az elő és hátlap adja a stabilitást.
Mivel ragasztás soha nem lesz tökéletes, emiatt kompromisszumot kellett kötni.
Értem ezalatt, hogy a túl rideg ragasztás csavaró erőnek nem tud ellenállni (elő/hátlap berepedés v. ragasztó helyenkénti felvállás).
A rugalmasabb ragasztástól csavaró erőtől csak elválik valamelyik elem (elő/hátlap).
Viszont hajlító erőtől biztos a tőrés, mivel Ilyenkor teljesen elveszíti a stabilitását.Z1, Z2 kávája ezért olyan nagy, mert 3 merevítő is van plusz ZL/ZR modelleknél is fellelhető az oldalszegély változtatot kapcsolódás.
Ami már sokat javít a statikailag. -
ChoSimba
tag
válasz
#09819904 #18372 üzenetére
Ilyenkor úgy örülök, hogy ZL-t vettem, azzal nincsenek ilyen bajok.
Gumitömítés nem megy tönkre, mert nincs benne; üveg hátlap nem válik le, mert nincs rajta; a hangszórón soha nem fogom észrevenni hogy beázott, mert akkor már a telónak is annyi
Éreztem én hogy marketingbullshit ez a vízállóság és pénztártól való távozás után 1 perccel már nem lesz az. -
barnabasss
tag
válasz
#09819904 #18350 üzenetére
anno ios 6-al 4-5-6 óra kijelző idő és egy nap sima. ios 7el tuti rosszabb bár az a tapasztalatom h állóhelyzetben is jobban bírja az iphone. nekem kell az ios jobban tetszik, hiányzik. megyek az i4s topikba megkérdezem mert elég fontos lenne az üzemidő. köszi h mondtad a tapasztalataidat!
(bocsi a rossz fogalmazásért nyelvtanért csak kapkodok)
-
barnabasss
tag
válasz
#09819904 #18346 üzenetére
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nekem itouch 4em és iphone4em volt ők bírták 3.5kijezlő időt ez meg jó ha hármat.. ha rátelepítek egy tucat progit egy nap alatt lemegy. jailbreakot meg a cidiazást legalább vágom..
igen én úgy gondolom h az öt sem jobb csak az S.. -
-
Deck
titán
válasz
#09819904 #18215 üzenetére
Jobbnak tartom a Nexus vonalat.
Zavar a Sonynál a:
- túl magas ár
- túl sok telefon
- ki tudja meddig frissítik
- frissítésre való várakozás
- zárt bl
- nincs ubuntu stb (Nexusra van)
- átszabják az alap rendszert
- nincs cyanogenmod
- rootra való várakozásA Z-t szeretem de amint kijön az új Nexus egyből cserélem is
Ezt meg odaadom barátnőmnek vagy öcsémnek.
Addig járt ide w333 kolléga, hogy elcsábultam
-
-
-
w333
félisten
válasz
#09819904 #18184 üzenetére
Jó kis telefon a Z szerintem semmi baj nincs vele, inkább csak annyi hogy szoftveresen kicsit bug halmaz az egész, főzött romokkal elég jól használható, egy időben én is szemezgettem vele még a Nexus 4 előtt, csak végül ugye kiderültek ezek a kis gyári apró hibák, ami miatt mégis inkább a Google referencia készüléket választottam
(#18185) dekrer
Ha ez bejön EU -ba szépen átrendezi majd a csúcstelefonok árazását, mindenképp nagyon jó vételnek tartom én is
Olyan érzésem van hogy kb. csúcs telefon "fél áron" vagy a jelenlegi csúcs telefonok vannak inkább 2X áron ? de ez majd szépen átrendezi a piacot !
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest