Hirdetés
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#09819904 #18868 üzenetére
Szerintem nem fogom eladni, mert egyrészt 2év részletre vettem, meg 2év hűség van a T-nél az előfizura is (és őrülök ha 2évig kiszolgál) azútán meg kb. semmit se fog érni... mint az x10 Mini Pro-m most
x10 Mini Pro-n is több mint 2évig rajtavolt az előlapi fólis (csak azért vettem le, mert annyira hajszálkarcos volt már, hogy az összkép nem volt a legjobb) de azon az előlap se mondható annyira jónak (műanyag ugye) ami karcos kicsit (hajszálkarc , zsebtől, stb..) am. szoktam vigyázni a telefonjaimra, nagyon is! Ez a Z anno a Samsung SGH G800 -ra emlékeztet (az is anno. egy jó telefon volt) arra is vigyáztam mint a szemem világára. /ott a szoftver nem a legjobb volt/Tudtok ajánlani esetleg megfelelő előlapi fóliát ? (eredeti első réteget leszedtem, csak a gyári Sony logós van rajt)
/én a skinshop.hu -n néztem rá 2-3 rétegű előlapi fóliát , az megfelelő rá ?/ [link]
(jelenleg nem kapható...)
meg néztem rá hátlapi fekete carbon-t is [link]/ha valaki tud ennél jobbat kérem ne tartsa magába azt az infórmációt!
/
L
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest