- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
leslieke #46121 üzenetére
Szintén zenész. Már elő is kaptam Nina Potapovát, jobban mondva csak a könyvét.
Egy dolog biztos, ami az oroszoknál nem található meg a Neten, az nagy valószínűséggel máshol sem. Technikában, kultúrában mindig is az élen jártak, és most nem a "Kolja nagykalapáccsal indítja be a Zilt", meg a Csehov-paródiákon alapuló sztorikat értem ez alatt. -
consono
nagyúr
válasz
leslieke #46099 üzenetére
Ezt nem tudom ki írta, de a windows billentyűre a futó program és a Metrós start "Menü" (inkább képernyő) között váltogat. Persze, ha a desktop volt az utolsó progi, akkor aközött a kettő között. De a Start menü nem a klasszikus W7 start menüt hozza már be, hanem az is a Metrosat
De befejezem az OFF-olást. -
mrhitoshi
veterán
válasz
leslieke #46046 üzenetére
Szóval:
-Egyszerűen ocsmány a Bada 2.0-hoz képest.
-Sz@r a böngésző, nem tud egy idióta mobil honlapot megnyitni, küszködik, kilép stb...
-Zene lejátszás közben egyszerűen annyira lefagyott a telefon, a képek szó szerint elmosódtak, nem is tudom leírni.
-Nem stabil a Firm. Ezt így nem tudom kifejteni, ezt így érezni kell.Szó mi szó, kezd elegem lenni ebből a bada 1.2-ből, pedig alig egy hónapja raktam vissza a bada 2.0 után.
-
Attelah
tag
válasz
leslieke #46055 üzenetére
Köszi!
Hú még azt nem tudjátok hogy át lehet e írni a fényképezőben azt hogy a fénykép nevében szereplő sorszám ne fénykép001-ről induljon hanem pl fénykép654-ről? Mert Multizás után megint elölről kezdte és amikor az új firm alatt készített képek sorszáma elérte a memória kártyán maradt képek sorszámát akkor nem felülírta azokat (hála a jó istennek) hanem nyitott neki egy Fényképek002 mappát és abba tette. De most már ott tartok hogy van Fényképek003 mappám is. Teljes a rendetlenség.
-
duvi
nagyúr
válasz
leslieke #46019 üzenetére
Igen. Én is arra tippeltem volna
(részemről mindkettő nélkül elvagyok így is)
Közben kaptunk még egy kis infót az oroszoktól. Ha lassan is de készül a Bada SDK Mac OS és Linux platformra is. Mivel alacsonyabb prioritást élvez az említett két rendszer, ezért a közeljövőben nem valószínű a megjelenése. -
duvi
nagyúr
válasz
leslieke #45722 üzenetére
EZ Amerika
A lényeg, hogy minél kevesebbet kelljen gondolkodni az egyszerű polgárnak. Mindent készen tolnak a s*gge alá. (jelen esetben szó szerint
)
Viszont találtam egy egyszerű de hasznos kis alkalmazást. Ha valaki nincs annyira otthon a saját csengőhang készítésben, akkor töltse le ezt az egyszerű kis programot: BADA RingtoneMaker
-
Dhampir
félisten
válasz
leslieke #45694 üzenetére
Addigra el is fogynak a Wavek, legfeljebb lestrapált bemutató darabok maradhatnak még itt-ott. Egyébként szívesen áldoznék a Wave III-ra, csak egyenlőre nem tudnék.
Esetleg, ha bekerül majd a szolgáltatómhoz, de az is hosszabb történetnek ígérkezik, mert most az Androidban látják a nagy üzletet (meg persze az üzleti felhasználóknak azért tartogatnak egy-két BlackBerryt és Symbianos, szép készülékeket is).
A Wave régebben volt a mobil-flottában is, mára nem található, még Wave II sem. Így maradt a "vadászat", ha nem is a Vörös Októberre, de a "Szürke Eminenciásra".
-
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
leslieke #45415 üzenetére
Erre a wave3-ra kéne androidot portolni, most már hw-esen is faszányos.
Amúgy azt hittem sokkal nagyobb lesz a sima wave-nél, mellesleg nem tudom hova kell 1gb memória max arra jó h a memory leak-ek ne akasszák ki a rendszert mert elég f.s a memória kezelése ugye a bada-nak.
Amúgy tetszik a telefon nekem is eléggé, szép lett elegáns a fényképező gomb hiányát viszont nem tudom hova tenni.
Nálam sajnos kimarad ez a telefon egy darabig még a wave lesz meg, utána meg ios szerintem az probléma mentesebb mint a droid. -
bokrosolajos
őstag
válasz
leslieke #45387 üzenetére
Vegyél!
Én nem álmodozok, hanem mérlegelek! A Wave előtt is ~ 2-3 hónapokig nézelődtem. Nem szoktam bele szerelmesedni első látásra készülékbe
Most a Neo tetszik, ha lesz szeptembertől Trés, akkor elhozom hűséget, megmarad a Wave, Ráérek eladni, vagy ha nem tetszik a másik, megy fel apróbaAzt biztosra mondom, hogy badás telefonom nem lesz több, amíg android lesz felette!
-
szimike79
őstag
-
duvi
nagyúr
válasz
leslieke #45325 üzenetére
Jogos! Eddig mindenhol 3GB-ról volt szó
Pl. ITT is 3GB szerepel az adatlapon. Remélem a most megjelent hivatalos paraméterek a helytállóak! Mondjuk a sorozatgyártás előtt még szabadon variálhatnak a belső memória méretével. Ráadásul a béka s*gge alatt vannak most a memória árak. Tévedhetnének még párat amíg 8 v. 16GB lesz a végeredmény
-
unrealnoise
senior tag
válasz
leslieke #45150 üzenetére
a probléma az lenne, ha közben megint nem jönne ki értelmes frissítés, esetleg javítás a 2.0-hooz, és lenne így mindenki számára elérhető 2.2, 2.3.
bár ha annyi javítást eszközölnek majd mint az 1.0-ról; 1.2-re történő változtatások során, hát köszi, nem érdekel.Egyébként a samsung telefonok elég csúnyácskán sikerülnek mostanság, a wave 3-tól sem estem hasra design terén, a többiről (galasy, etc..) nem is beszélve. a sony-nál bezzeg dolgoznak a designerek...
-
szimike79
őstag
válasz
leslieke #45162 üzenetére
Csak azért gondolom hogy felcsúsztatható, mert nem csak a hátlap mozdul, hanem a telefon teteje és fent az eleje is. Ezt így simán levenni elég nehézkes lenne. Gondolom azért oldották meg így mert a kijelző környéke elég keskeny lett, annak növekedése ellenére próbálták nem túl szélesre csinálni a telót. Valamint 9,9 mm-rel igencsak vékony lett, ezért ez az egybe hátlap. Biztos hogy stabil lesz és nem lesz gond az összeszerelés minőségével.
-
szimike79
őstag
válasz
leslieke #45160 üzenetére
Nem kötekedni akarok.
Ez a megoldás viszont tetszik. Végre egy kis különlegesség.
A Samoled+ kijelzőn viszont még mindig morgok! Ha az meglenne számomra elfogadhatóbb lenne az összkép. Kíváncsi leszek, hogy mit mutat majd 4 colon a sima Samoled? Sima SGS-ben sokan nem szeretik.
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512 GB + Galaxy Fit 3 és tartozékok - full pack
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest