- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
TomWexX #41057 üzenetére
akkor inkább a bada ahol nem történik semmi, de legalább működik.
Vagy nem. Kevés bada app van, de még az alap funkciók sem működnek mindig jól.
Továbbra is elbeszéltek egymás mellett: akinek csak egy minőségi telefon kell, ami esetleg tud még ezt-azt, annak tökéletes a wave. Aki komolyabban szeretné használni a telefonáláson kívül a készüléket, annak iOS vagy android kell.
-
szimike79
őstag
válasz
TomWexX #40967 üzenetére
Azért elég sok minden nem működik még benne, nem hiába áprilisi firm, nagyon béta még. A leírás alapján van benne lagg bőven egy kis bug-gal fűszerezve. Max annak érdemes kipróbálni aki nagyon unatkozik, és meg szeretné nézni milyen lesz. +WaveII-je van.
Azonban azóta eltelt már 2 és fél hónap, elég közel lehetnek már a végleges verzióhoz. Szerintem meglesz az az augusztus-szeptember. -
Tomajdon
aktív tag
válasz
TomWexX #40878 üzenetére
Hehe, ugyan ezt néztem.
Beküldtem a http://www.badadownload.com/ oldalra, a főszerkesztő is rákérdezett hogy ez tényleg Bada 2.0.1-e. Elküldtem neki a samfirmware-es cikket. Remélem nem baj hogy elküldtem. Természetesen a végére odaírtam: "All credit goes for TomWexx" Képek is vannak azon az oldalon, amit TomWexx küldött, egész jónak néz ki. Jó hogy leszedtem az androidot, rakhatom fel a bada 2.0-t hamarosan!!
szerk.: most tölti a szerkesztő, és lecsekkolja.
-
-
István100
tag
-
bokrosolajos
őstag
válasz
TomWexX #40665 üzenetére
OK köszi, most már értem a média részt
10 oldalam van és az első oldat rendeztem be, a többi úgy "dobta a gép"
Nem jöttem még rá,hogy mi ebben a logika, valószínű semmi. Engem most már az dühít, hogy egy éve nem tűnik fel a sárgáknak, hogy ez így szar?Mi a logika az ABC sorrendben? Hm Most ezt komolyan kérdezed? Ha felteszel egy Geocaching appot, akkor mondjuk tudod, hogy a negyedik oldalra kell lapoznod, hogy elindítsd. Mert így logikus. Wave-en most mi van? Fogalmam sincs hova került, végig kell lapoznom a legrosszabb esetben 10 oldalt, hogy megtaláljam. Tudom duplaklikk, gyorskereső, de azzal sincs sokkal előrébb az ember,a billentyűzet elfedi a találatokat
SENKI nem panaszkodott még Androidosok közül az ABC sorrendre. Az egyik legalapabb rendezési elv,amit bárki megért
Parasztvakítás? Ez fájt. Mint a kilencvenes évek derekán a Trabantos, amikor parasztvakításnak nevezte a nyugati kocsikban az ABS-t,meg a légkondicionálót
Szerintem senkinek nem lenne ellenére egy akár csak SGS szintű parasztvakítás ... vagy egy HTC sense megfelelő de mindenki döntse el maga, mit hazudik be magánakszimike 79, rendezgessen 120 ikont egyenként az ujjaival, akinek két anyja van! Sajnos amit álíltasz most sem állja meg a helyét. Berendezgeted ahogy akarod, de kitörlöd az említett Geochacing programot, majd letolsz az Appsból egy Wifidiscovert, és voilá! a berendezett Geocahcing appod helyére teszi a marhája! Kezheted elölről a tili-tolit. Jó móka
/Mielőtt visszakérdeznél: ABC sorrendben az első oldalról balra húznék, mert tudnám, hogy Wifidiscover a W helyén lesz,az utolsó oldalon, ami balra az első után/
Karma megmondta, hogy wannabe okostelefon ez -
bokrosolajos
őstag
válasz
TomWexX #40659 üzenetére
Akkor egy is emlékeztető, hogy mégsem az én memóriám szelektív
Ott olvashatod "Animation effect"Ugyan milyen sebességet akartak bemutatni egy flash alapú menürendszerrel? Semmi változás nincs benne ahhoz képest,m hogy kevésbé látható,mert kisebbek az ikonok,mivel 4 oszlopos. 1 Ghz-es processzor az életben nem fogja megakasztani
Mi az a média részleg ?
Szerintem még mindig a Beállítások menüről beszélsz -igen az már tagolva van (hurrá!), de nem arról beszélek,hanem erről a rendezetlen halmazról: -
szimike79
őstag
-
szimike79
őstag
válasz
TomWexX #40618 üzenetére
Tényleg nem olcsó mulatság egy normális hardverrel megáldott droidos. Ahhoz pedig hogy megfelelő felhasználói élményt tudjon produkálni igencsak 100e vagy az fölötti árral kell számolni. Lehet akármilyen jó a droid, egy alsó kategóriás telefonra semmi pénzért nem cserélném el a badás Wave-t.
És van még valami, vagy lesz inkább. Ami oda fog vezetni hogy még drágábbak lesznek a droidos telók. Arról nem beszélve hogy egyre több értelme, létjogosultsága
lesz a Samu saját fejlesztésű badájának.
-
DarkDeer
senior tag
válasz
TomWexX #40596 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy a Gmail vagy a Freemail címemet állítom be.
Kb. minden 3-4. e-mailt kapom csak meg, a többit csak órákkal később, de van, hogy 1 nappal később. Először Exchange-en próbáltam, de mivel nem volt jó, így aktiváltam a Prem. Soc. Hub-ot, de azzal sem jó. Most ki akarom próbálni a legújabb firmware-el, hátha azzal jó lesz. Sajnos nincs leírásom, hogy kell feltenni a KF3-at, mivel az nem teljes firmware. Mehet a dolog egy lépésben, vagy először fel kell tenni a KF2-t és valahogyan arra ráfrissíteni a KF3-at? Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!
Multival tenném fel, ahogy az mostani JL2-t is, e leírás alapján:
[link]
Mivel itt a teljes firmware frissítését írják le, így ez alapján gondolom simán fel tudom rakni a KF2-t, de aztán nem tudom hogyan kell a KF3-at ráfrissíteni. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
TomWexX #40579 üzenetére
Nem túlzás tapasztalat inkább, de kipróbálhatjátok ti is.
Én kipróbáltam már a portolt droidon is és tényleg jobbak a játékok. Dungeon hunter pl.: nagyobb harcoknál simán tudott kicsiket akadozni szintlépésnél meg 1-2mp-re be áll a kép a szintlépés animáció előtt.. (bada-n persze) -
PetX
aktív tag
válasz
TomWexX #40219 üzenetére
outlookot nem használok.
A Nokia > Gmail > Samsung -tól meg kicsit félek.
Marad akkor a BT, bár azzal meg rossz tapasztalataim voltak egy régi SGH-E250-el, mert bizonyos telefonszám felett kiírta h hiba és mindig uott hagyta abba a másolást
De ez régen volt még Édesanyám telefonváltásakor, azóta biztos megoldódott.
(végülis du.-n, megtudom, mert megyek a telóért a boltba)
-
szebev
senior tag
válasz
TomWexX #39964 üzenetére
En is elegedett voltam vele mult het vasarnpjaig! El akartam jutni A-bol B-be, de vmi nagy kiterovel akart elvinni oda! Mondom nem baj,majd ujratervez es minden OK.Hat nem tervezett ujra.... Minden aron el akart vinni kerulobe! Ugyhogy maradt a kezi terkep megoldas.Asszem fel fogom hivni az ugyfelszolgalatot!
-
válasz
TomWexX #39949 üzenetére
Nokiánál ezt okosan megoldották, percenként áthelyezi az órát
-
DarkDeer
senior tag
válasz
TomWexX #39592 üzenetére
Köszönöm a választ!
E leírás szerint használnám, de bizony abban nem Common, hanem Slav.ffs van! Viszont az általam letöltött firmware-ben ilyen nincs, csak Common. A firmware-t innen a mysamsungwave.hu-ról töltöttem le, az általad linkelt leírás elején szereplő linkről. -
Polllen
félisten
válasz
TomWexX #39526 üzenetére
Persze, hogy mindegy, az én szemem sincs olyan jó, a tv-m még kevésbé, de mivel van rá igény, miért ne lehetne...
Amúgy teljesen megértem azokat, akik nem akarnak konvertálgatni. Sztem pl. wave-n semmi extra élvezeti értéke nincs a flac-nek, de mégis örültem neki, hogy viszi a gyári szoft, mert csak copy-paste volt, nem konvertálgatás.
A flac-s példából kiindulva pedig botorság lenne azt mondani, hogy valakinek nem okoz nagyobb vizuális élményt az 1080p, mint a 720p. Főleg, ha mondjuk full hd monitoron nézi.
-
collstock
csendes tag
válasz
TomWexX #39494 üzenetére
Értem, és szívesen választanám, ha lenne ilyen... A Wave I-en tökéletesen működik, a II-n valami KA1-s sw van, és abban nincs ilyen lehetőség, nem lehet ilyet választani. USB-segédprogramok van, azon belül Háttértár, Internetmegosztás, Kies telepítő és Hibakeresés. A wave I-en nekem is megy a kapcsolódásra kérdezés, itt nincs olyan. Ha mindent bezárok a telefonon, akkor is fut a szinkronizáció. A navi meg baromira nem szeretne így elindulni
-
gamek!ller
őstag
válasz
TomWexX #38888 üzenetére
Jaaa, nem kell, felesleges. El is felejtettem mondani, hogy én is hozzátettem a fókuszeldobásos témát, hogy mintha nem érintkezne a gomb. Erre megjegyzésként elmagyarázzák, hogy kell fényképezni... Kicsit lenyomom, kizöldül az ikon, ekkor teljesen lenyomom.. Odaírták, hogy ez nem hiba.. Nem tudják mire gondolunk ezzel.
Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest