- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Aktív témák
-
Ma, fél 12-kor
-
Jadro
veterán
Érdekesnek érdekes, de nem sok olyan esetet tudok elképzelni amikor tényleg hasznos is. Hacsak nem vagy Alzheimer kóros. De hogy mondjak rögtön egy ellenpéldát is, egyszer voltam repülőnapon, még Taszáron. Nagy mezőn kellett leparkolni szépen sorokban. Kb tudtam hol az autó, csak miután elmentem, azt már nem láttam hány új sor került még mögé és hogy az egész tömbben kb hol is állhatok.
Na akkor jó lett volna, de ilyen sima utcán parkolásnál azért csak megtalálja az ember az autóját.
-
kelly416
veterán
Nem tudom skacok, én tuti beszerzem, ha elérhető lesz. Volt az Omniámon is és szerintem az eddigi legbarátságosabb, legvariálhatóbb - személyre szabhatóbb -, legszebb és legkezelhetőbb felület (ha nem low-end-et keresünk, bár akkor meg minek az okostelefon, legyen inkább 3210 vagy társai).
-
zack
nagyúr
Tök jó hogy megcsinálják!
Omnia 2-öt is ezzel használtam, csak ugye ott a hardver kevés volt pl. 3D nézetben a teljesen gördülékeny futtatáshoz. De maga a progi ötletes, és könnyen kezelhető.
Megoldódik sok említett probléma itt is. Mivel ez egy induláskor búútoló progi, olyan lesz mint a HTC-nél a Sense, és akinek eddig gondja volt hogy semmi app-ot nem tud kitenni widgetként ezzel a progival ez pl. meg fog oldódni.
Ilyenekre progigra van szükség, mert jelenleg amikkel tele van a store 90%-ban, véleményem szerint egy hajítófát se érnek.Én is úgy látom, hogy az igazán hasznos, nem töltelék progik jövőre fognak jönni Bada-ra. Egy komoly progi fejlesztéséhez nem elég a Samsung által meghirdetett verseny határidejét betartva fejleszteni.
DonMedve (#16561)
Fizetős. 20-40 USD között lesz az ára kb. Omnia2-re volt tört verzió, de itt nem hiszem hogy megússzuk a fizetést.
-
csabám
addikt
És a jó k**** anyjukat: "It turns out that the Wave II runs the Bada OS v1.2, which adds a few small updates, including Over-the-Air updates support."
Mellesleg nem igazán értem ezt a kavarást, mi a szösznek a Wave helyett egy Wave II ????? Ez hogy elfogyott a super amoled kijelző ez meg rohadt nagy kamu szerintem. A Galaxy Tab - ban nem super amoled van véletlenül a Super Clear LCD helyett?????
-
zack
nagyúr
Ennyi.
Bár nem hiszem hogy bárki is elvárná hogy tudjuk milyen változás lesz az 1.1-ben. Te sem tudhatod, ahogy más sem. Biztos lesz gyorsulás, bug javítás, esetleg 1-2 apróbb feature, nem hiszem hogy nagyobb változások nélkül lenne értelme a magasabb verziószámnak. De persze ez rövidesen úgyis ki fog derülni. -
Polllen
félisten
Én azt nem tudom, hogy miért kell x naponta összefoglalni, ez a készülék jó
Meg hogy ennyi pénzért ilyet...Az ár semmire sem mentség, sztem ez a készülék annak lehet jó, akinek lefedi az igényeit. Nem üzleti felhasználás mellett is van olyan dolog, amit nem a legjobban hoz és vannak funkciók amik kiemelkedően ötletesek és szerethetők.
Pl. netezésnél a tördelés hiánya jogosan lehet sok embernek kizáró ok, de ellen példa lehet a zenelejátszó menedzselése.
Mindenki előbb-utóbb megtalálja a neki megfelelő készüléket, de attól, hogy valaki mindig sulykolja, ez jó készülék, még nem lesz jobb. És ez fordítva is igaz.
-
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
Félre ne érts, nem vagyok elégedetlen, és mindenben szálkát kereső, de ilyen FPS jellegű játékokat minek fejlesztenek? Oké...legyen 1-2 jól sikerült darab, mert kell ilyen is. De az utóbbi időben csk ilyeneket látok. Miért baj ez? Mert telefonon nem fogok fps-t játszani. Eleve a multi touch miatt jóval nehezebb mint gombokkal. A tapis szerencsétlenkedés helyett, meg szívesebben látnék olyan ügyességi játékokat mint amilyeneket iPhone-ra terveznek. Könnyen kezelhető, látványos, rajzfilmszerű grafikával. Pl. Tehenek lövöldözése, stb. A Wave hardvere simán tudja, nem értem hogy miért nem mozdulnak meg ebbe az irányba, amikor köztudott hogy az iPhone játék felhozatala a jelentős húzóerő a vásárlóréteget tekintve. Komolyabbakat tök felesleges csinálni, mert nem arra van a telefon hogy pl. vérbeli 1st person shooter-t toljak rajta. Arrra ott a PC, és az XBox.
Még ingyenesen se kell FPS játék Wave-re, nem hogy még fizessek is érte. De egy ilyen lövöldözős "fun" jellegű ügyességiért simán adnék pénzt. -
zack
nagyúr
Leginkább bexinho23-nak szól...
Elsősorban a divx/xvid-re céloztam, mivel még a 720p mkv-nek sincs túl nagy létjogosultsága FAT32 partíción. Az a másik hogy minek eröltetitek az mkv-t?
Nem használja ki egyik telefon se az mkv-k felbontását. A Wave se. Akkor meg minek?
Általában 1280x600 tól 1280x720-ig vannak a rippek. A Wave kijelzője meg 800x480-at tud. Tehát tényleg nem értem minek eröltetni...Egy normális minőség 720p-ben 6-10Gb amit így is úgy is 2-3 kell vágni hogy lássa a Wave. Macera. Az meg a másik, hogy időben se mindegy amíg 8-10Gb felraksz. Én mp4-ben is tudok olyan minőséget csinálni mint az mkv bár ez csak 720x480 felbontás, és a mérete nem több mint 1-2Gb. Nincs darabolás, pikk-pakk fent van a memó kártyán, és a minősége is kiválló.
-
s4tch
veterán
Ebben mondjuk az is benne van, hogy mivel nincs egy rendes backup a platformra, ezért akárhányszor firmware-t frissítesz, újra kell telepítened az összes programodat, játékodat. Fizetnék egy tisztességes szoftverért, ami nem csak a névjegyeket, naptárat tudja lementeni és helyreállítani, hanem a telepített programokat, beállításokat, SMS-eket is.
-
zack
nagyúr
Ennyi. Ezt már én is leírtam.
Talán az idei év irányadó lesz, mert ha lesz fejlődés, akkor folytatódni fog 2011-ben is.
Tehát ha lehet, és kérhetjük, a Nostredamus-i jóslatoktól, és előrejelzésektől mindenki tartózkodjon, csak ha konkrét infó van, ami hivatalos, azt véleményezzük. Aki pedig ettől eltér, azt ignoráljuk, és nem kell rá reagálni. -
sede7
tag
-
Lényegesen fejlettebb a WP7 minden tekintetben fejlesztői fronton, mint a bada/OSP. Szerintem nyíltságban se rosszabb, sőt, az eddig megjelent pár fejlesztői blog alapján ott még integrációs lehetőségek is vannak, nem csak "alkalmazás"-fejlesztés.
A bada azért nincs rossz helyzetben, mert:
1) A Wave olcsó, az új testvérek meg még olcsóbbak.
2) Rengeteg felhasználónak csak egy multimédiás telefon kell, nem okostelefon. Azt kapnak. -
Kobe
veterán
újfent csak azt tudom mondani hogy ha a samunak kicsivel több esze lenne, befogná az elégedetlenkedő userek száját legalább azzal hogy a kiest és a mostani szoftverben levő bugokat kiküszöbölik, mert van azért szép számmal és van olyan ami nem igazán várhat a bada 1.1 ig
az persze felejtős, hogy a samsung saját csapata majd megold mindent, de úgy érzem némi marketingkommunikációs balfékeskedés is van a háttérben, samsungnak lehetne nagyobb meggyőzőereje külső alkalmazások licencbirtokosait, fejlesztőit rábírni a portolásra - pl swype. 2.4 millió darab eladott készülék már elég jó tárgyalási alap lehetne....
-
Kobe
veterán
a multimédiás képességeit nem is vitatom, mert az mp3 és filmlejátszó képességeit naponta használom (nem mintha azon kívül egyelőre tudnék mást). A játékokat meg kvázi letojom, mert az nem teszi teljes értékűvé a telefont...max autó helyett valami gótot irányitgatsz aki kanyarodás helyett baltával csapdos, nagy cucc
Nem is üzleti készülék kellene, ahenm normális rendezőfunkciók, flottul működő névjegy szinkronizálás kiessel, gmaillel, normálisan működő napi teendőket is emgjelenítő widget. Szerintem ez nem üzleti funkció hanem alap elvárás. De van helyette 3 féle jegyzetfüzet, mininapló, amit a büdös életben nem használsz kb, meg babámkínja, nincs viszont multimédiás készülékre egy normális skype vagy msn kliens....azt meg pláne nem tudom előrelépésnek tekinteni hogy le kell tiltani a hivatalos programon keresztüli szoftverfrissítést mert hazavágja a telefont és a szervízek is hacket kénytelenek használni hozzá.....ez inkább viszafejlődés, de tudom, majd a fejlesztői verseny megoldja biztos ezt is....szvsz az sem messiás
varszegig: akkor maradjunk anyniban hogy egyéb bugok ellehetetlenítik annak a működését is
layar letudva van helyette bill bug
-
cryingdr4g0n
aktív tag
Egyrészt hurrá, mert ugyi az egómat erősíti, hogy húdejóldöntöttem, de azért ott a kisördög is, aki fülembe súgja a klasszikust (némi módosítással) hogy aszongya: "vegyél szart! 2,4 millió légy nem tévedhet!"
@Nefretiti: "szerintetek a nimbuzz-t v a palringo-t érdemes használni?"
A nimbuzzt -bár szerintem jobb- nem tudod a háttérben való futásra rábírni, csak ha fut (a megbütykölt) palringo is mellette. A bütykölés le van írva ITT.
Vagy van még az uTalk, az pedig úgy rémlik, bütykölés nélkül is fut a háttérben. Mondjuk ha a palringo helyére akarod felimádkozni, akkor ott is kell bütykölni (értsd: ha az IM ikonnal akarod indítani), vagy felteheted simán, akkor a "Játék, egyéb" menübe fog kerülni, mint bármelyik másik java program. Van még az eBuddy, ami -nekem- hol hajlandó futni a háttérben, hol nem (nem bütykölhető). Sőt, van még az IM+ lite, arra is igaz ugyanez, mint az eBuddyra.
Fentiek közül kizárólag a nimbuzz tud skype-ot (szöveges üzenésre, hangot nem tud). -
Ezzel kapcsolatban: az USA-ban forgalmazzák már?
Hallottam infókat, hogy nem, de semmi biztosat.Ha nem, akkor gyanítom, hogy a class action perek miatt.
scapegt:
"De miért nem?
"
Mert sajt. Registry hackelés nélkül, amit egyébként itt jól leírtak, nem fogja felajánlani. Úgyhogy célszerű ezzel megpróbálni, vagy a MultiLoaderrel, tiszta lappal.
"Másnak is "bugos" a képernyő feloldás/lezárás?"
Régebbi szoftverrel előfordult ilyen nálam is, a frissítés megér egy próbát.
-
jozf
tag
Ezt én is néztem,söt ha jól értem még mozgásézékelös vezetés is fog müködni
De amugy nem tudom ki hogy van vele nekem kicsit csalódás ez a felhozatal, tul sok igazán hasznos progit nem találtam. Talán még az a progi ér vmit amivel rejtetté lehet tenni fájlokat, sms-ket, stb.
-
SlyChocolate
senior tag
Várható volt, hogy ilyen színvonalú készülék ennyire nyomott áron nem gazdaságos árulni!
De hát mivel a bada újdonság volt tavasszal így valamin engedni kellett!
Ahhoz, hogy kedvet kapjanak az emberek hozzá!
És most, hogy itt vagyunk mi akik megvettük és hirdetjük az "igét" így már visszalehet térni a "normális" árakhoz! -
Varszegig
veterán
fontos különbség!!! Alap módban azt írja, hogy a készüléken lévő verzió nem frissíthető. Míg a test mode on-ban azt írja az xjf4-re, hogy a legfrissebb verzió van rajta. Azaz a test mode on-ban megkerülöd a samsung hun tiltását
Akinek XEE van fenn esetleg repüljön rá erre, hátha
-
leslieke
Jómunkásember
Csökkentették a Picsel Smart Office árát, 10£helyet 6 £.
-
Varszegig
veterán
na azt majd megnézzük, jó kütyü lesz
rizso: a t-nél fociznak a mobilokkal, vagy mi a fene?
Libria: bug, sokszor volt róla szó. Ne kapcsold be az automatikus időfrissítést.
Más: tegnap esett le az állam ha egyéb város időzónáját akarom az órához adni, és térképnézetet nyomok. Percekig néztem ki a fejemből, ilyen nincs. Még a nappal/éjszaka is rajta van a földgömbön. Asszony alig akarta visszaadni a wave-et
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fotók, videók mobillal
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen processzort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest