Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Tomajdon #44534 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe az első mondatot.
Ettől független még lehetsz 1. vak, vagy 2. lehet baj van az angol tudásoddal, nem fogok veled erről vitatkozni -
consono
nagyúr
válasz
Tomajdon #44184 üzenetére
Én is így vagyok valahogy, jövő karácsony előtt nem nagyon lesz új teló... Bár ezen most nagyon elgondolkodtam, még ha a HP most is jelentette be a halálát a WebOS-nek...
-
consono
nagyúr
válasz
Tomajdon #43879 üzenetére
Az a baj, hogy mindenki a Samut szidja az alkalmazások miatt (mondjuk a jóváhagyási procedúra tényleg szánalmas), pedig arról, hogy kevés az ingyenes alkalmazás, meg hogy drágák a progik nem ők, hanem a fejlesztők tehetnek, ők szabják az árakat. (Jó, lehetne mondjuk 10 centes kategória is...) A témákat meg a droidok tudás nélkül tudják ontani magukból :/
Más. A Motorola felvásárlása jót tehet a Badának, ki tudja a Google mit tervez (lesz e belőle új Apple) az Androiddal, lehet, hogy csak a Bada marad viszonylag rövid időn belül a Samunak...
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Tomajdon #43117 üzenetére
Köszi, éppen most jöttem rá, névnap widget simán megy, többit meg el is felejtettem, hogy már mit használtam, mondjuk én főleg a gyárikat.
Valaki widgeteket, játékokat tud ajánlani?
Esetleg tesztre az új béta szofttal?Szerintem flasheld fel nyugodtan az új bétát, gyorsabbnak is tűnik.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Tomajdon #43028 üzenetére
Hát ha 10 előtt vagyis fél 10 előtt pontosabban kijön én lehet felflashelem, aztán majd megosztom, hogy mi változott, de azt meg valószínű csak holnap fogom, mert este sörözés.
Talán a változásokat megosztják ők is, ha már letesztelték. Rakom is töltőre a telót.
Remélem azért lesz lényegi változás, legalább azok, amik eddig hiányoztak nekem, SMS nézet, képszerkesztő stb., de lehet az csak a véglegesben lesz és itt csak stabilitási hibákat orvosoltak. Majd kiderül.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Tomajdon #43006 üzenetére
Hát elmossa a képet, elhúzza az egész szöveget, akadozik, színes foltok jelennek meg meg ilyesmi, de persze ezek is eltűnnek, nem maradnak ott, csak így előjönnek, de ez csak szöveg írásnál van nálam, akár SMS, akár böngésző.
Nálam a képek scrollozásánál van lassulás, ha van mondjuk 70-100 kép. Nem tudom, hogy a telefon gyenge hozzá, vagy a memkari miatt van-e.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Tomajdon #42844 üzenetére
Nem azt mondom, hogy rosszabb a FB alkalmazása, mert sokkal jobb, de lassabb is. Viszont a Social Hub-ot hiányolni fogom nagyon 1.2-ből, az tényleg nagyon jól sikerült, és használható.
(#42847) s4hu|SyD^ de arra is. Volt mikor vártam a semmire, gondolom ezt a bétaság okozza, de zavaró egy idő után. Nem pár napja raktam fel a 2.0-át.
-
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Tomajdon #42741 üzenetére
Nincs FOTA. No para. Remélem a CSC-t nem felejtetted el betölteni, mint én először. Bada logo-nál sokat áll, mikor kész lesz. De az egész multis dolog kb 7-8 perc max. A kék képernyős betöltést is várd végig. Majd csináld EZT meg miután bejött minden. Ez kiveszi a kék képernyőt a továbbiakban.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Tomajdon #42449 üzenetére
Hát mióta felraktam kb semmi nem hiányzik most a repertoárból,
Van rendes msn/fb egyedül talán a skype róható fel de engem nem izgat az se, van vpn ugye eddig nem volt talán ddns kéne még.
Amiket használok tunein radio meg spb tv, mindenmás kb integrálva lett. (jah apps-ok mehetnének rendesen játékok és annyi)
Önarckép stb talán zseblámpa még ami érdekes számomra anno emlékszem esti sütögetésnél a wave volt a kaja felelős. -
consono
nagyúr
válasz
Tomajdon #42409 üzenetére
Egy próbát megér, most még sokat nem vesztesz
Az új fwkhez volt magyar csc?
NecroRamone: nem tudom te mit vártál... Szerintem az új rendszer sokkal logikusabban felépített mint a régi, teljesítményproblémákról meg felesleges vitatkozni béta rendszernél...
A mappák kapcsán észrevetétek, hogy ha lehúzzátok rajta az ujjatokat akkor mmegmutatja a tartalmát? A galériában is működik ez... -
consono
nagyúr
-
rObika8802
aktív tag
-
-
válasz
Tomajdon #40833 üzenetére
A mostani helyzetet rosszul olvastad. A telefonkönyv nem számít, a beépített alkalmazások tetszőleges darabszámban futhatnak, és nem is feltétlen szünetelnek le, viszont csak egyetlen külső alkalmazás futhat - amint elindítod a másodikat (pl. egy játékot ráindítasz a Kintre), az első kilép.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Tomajdon #40751 üzenetére
Nem kell hozzá már. tutorial (bootloadert is flashelni kell, jl2 full-t felrakod bootloadert is beflasheled és a leírást végig követed elronthatatlan így.)
Oleg_K írt orosz forumra hogy a lengyelek már valamit alkottak modem terén és össz tájt valszeg lesz müködő 2.3 a telefonra.
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Trollok komolyan
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Netfone
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest