- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #45187 üzenetére
Szép telefon, csak ne droid lenne rajta.
-
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #45182 üzenetére
Engem Dr. Jekyll és Mr. Hyde-ra emlékeztetsz
Néha teljesen normálisan szólsz hozzá és érvelsz. Néha meg elvakul Wave/Bada gyűlölőként jelensz meg.
"úgy tesznek(!) mintha leszarnák", "saját magának hazudós stílus"
-Jelen esetben mivel vívtuk ki haragodat? Majdnem mindenki felsorolta a problémáit a most megjelent Wave III-al kapcsolatban. (Kinek mi számít, az alapján be is írta, hogy: túlárazott, nem SAMOLED+ a kijelzője, nincs fizikai gombja, gyenge az akksija) A felsorolt hibák mellett természetesen vannak jó tulajdonságai is, amiket szintén leírtunk.
-Nemrégiben pont te kezdeményezted a Wavek jó és rossz tulajdonságainak az összegyűjtését, ami jó 5let volt. Ezzel sokat lehetett segíteni az érdeklődőknek.
Ezek tükrében nem hiszem, hogy szemellenzős, saját maguknak hazudós Wave tulajok lennének itt a fórumon. Van aki jobban szereti, van aki kevésbé. Ennyi az egész -
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #45077 üzenetére
Azokon mind droid fut, zöld robot kell a fenének.
(#45080) Írtam én olyat, hogy jobb? Nem! De droid nekem nem kell.
-
unrealnoise
senior tag
válasz
bokrosolajos #45064 üzenetére
Hát igen, meg őszintén, lehet nem ennyire pofás a galaxy S, de ha most kellene telefont vennem, akkor inkább azt az i9001 plus-t venném a Wave III helyett. Pláne, hogy az csak 90 pénz, és még az akkuja is jobb... (1650 mHa)
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #45060 üzenetére
Én is erre a 115k körüli árra emlékeztem.
-
doctorur
tag
válasz
Csak félve kérdezem, hogy a Samsung állította, hogy a Wave III a bada flagship telója vagy a nép gondolja ezt?
-
unrealnoise
senior tag
válasz
nah azért az Xperia Mini az gyengébb jóval. kijelző meg etc.
de a többi igaz, ha csúcs kell, akkor felejtsd el a badat. Pedig az az igazság, hogy jó lett volna a teljes palettát lefedni készülékekkel. de ezt nem tették meg. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #45044 üzenetére
De igazad van, azért mondtam, hogy már nem is kell a Wave 3.
(#45039) unrealnoise a vásárlók nagy tömege nem hardverbuzi...
-
m.zso
aktív tag
válasz
bokrosolajos #45040 üzenetére
én sem terveztem az azonnali cserét. mivel nálam egy telefon nem csak max 2 évig van.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #45040 üzenetére
Köszi, hogy felnyitottad a szemünk! Már nem is kell a Wave 3!
-
mrhitoshi
veterán
válasz
bokrosolajos #45036 üzenetére
Igazából felesleges a 2mag....
Egyelőre biztos. A másik meg, hogy kezelni se tudná a rendszer a két magot.
-
ruskop
senior tag
válasz
bokrosolajos #44989 üzenetére
Telitalálat! Ace-t használtam bár baromi sokféle androidos telóm volt. Viszont ami nekem a legnagyobb gondom volt velük, és lehet, hogy most egy picit viccesen hangzik: Nincs nekik fizikálisan hívásfelvevő és letevő gomb. Elhiszem, hogy érintőképernyős készülékek de szerintem akkor is elkel rajtuk ez a két gomb.
A számozással én csak azt akartam mondani, hogy pl. a Wave I-nél is látszik, hogy a 2.0 rendszer már létezik és elképzelhető, hogy előbb fent lesz egy normális használható 2.0-ás firm mint ahogy majd a Kies vagy bárki más beharangozná a hírekben.
Az Ace-nél pl. ez volt, hogy még most is várnak a 2.3.3.-as hivatalos frissítésre miközben a samfirmwaren ott vannak a 2.3.3.-ak és tökéletesen bug nélkül működnek. Ja és általában azok közül lesz valamelyik a hivatalos is.Szóval az, hogy mikor jelenik meg hivatalosan az baromira nem érdekel engem személyesen mert úgy is előbb felkerülnek majd ugyanolyan jó firmwarek a netre.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #44991 üzenetére
Én biztosan tagja leszek a Wave tulajok klubjának fél év múlva is.
-
szimike79
őstag
válasz
bokrosolajos #44980 üzenetére
Majd villogjon karácsonykor a karácsonyfaégő, ha megjön a 2.0-a, nem azért fogom felrakni hogy villogjak vele! Használni akarom, főleg ha jobb lesz tőle a telefonom!
Szerintem menedzserként is szép pályát futnál be a pop szakmában ilyen csapattal.
-
Dhampir
félisten
válasz
bokrosolajos #44980 üzenetére
Akarsz ilyen barátnőt?
-
consono
nagyúr
válasz
bokrosolajos #44960 üzenetére
BadaSI infó a fejlesztőtől: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=16588583&postcount=394
Nekem a Debug menüben a 245 MB meggyőzőbb volt
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #44960 üzenetére
Jól csinálod, a mai világban egy szakma nem elég.
-
consono
nagyúr
válasz
bokrosolajos #44956 üzenetére
A BadaSI szar, ezt a készítője is elismerte, megkérdeztem. Nem arra kéne adni a memóriát illetően
Egy hack az egész, ahogy kinyeri a használható memóriát... De már tesztelik az újat, bár ahogy látom az új béta fw 2.0-s kompatibilitása rosszabb, vagy csak más, mint az előzőké volt, mert állítólag gondja van a 2.0-s appokkal.
-
pikkubee
tag
válasz
tudod, hogy van, a remény hal meg utoljára. Én azért bízom benne továbbra is, hogy nem lesz igazad.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Bada temetkezési vállalkozó és jós is vagy egyszerre?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #44949 üzenetére
Az FM-rádiónál már nálam is előfordult, hogy átállította. Az a jó, hogy rádióadást sose rögzítek.
-
fhunor
csendes tag
válasz
bokrosolajos #44886 üzenetére
legjobb feature : FM RÁDIÓ!!!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #44894 üzenetére
Nem azért kérdeztem, mert meg akarom venni. Nem kell a teljes Wave sorozat.
-
rizso
addikt
válasz
bokrosolajos #44894 üzenetére
De korábban volt szó róla, hogy folyamatos autofocus lesz videózás közben. No meg sokan keverik a 2 módot, pl. youtube tele van "iphone 4 autofocus" videókkal is, holott abban meg "touchfocus" van.
-
San398
őstag
válasz
bokrosolajos #44886 üzenetére
MM-ban láttam pár hete 64-ért ugyan csak Wave II-t
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #44813 üzenetére
Abszolút igazad van!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #44806 üzenetére
Szerintem aki ilyet vett, leginkább ez győzte meg.
Vagy nem.
-
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #44746 üzenetére
Ha te mondod biztos így van
Vagy csak szimplán örülök, ha valami új fejlesztés jön ki badár? -
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #44742 üzenetére
Igazad van! Ez valóban nem jó hír nekünk
Csak az a kérdés, hogy "félig üres vagy félig tele a pohár?" -
Dhampir
félisten
válasz
bokrosolajos #44602 üzenetére
Akkor nem váltunk, és addigra még jobban leesik a maradék Wave I/II ára, hacsak a forint nem dől be.
-
F-ECT$
titán
válasz
bokrosolajos #44605 üzenetére
Amikor nyomod, akkor tartja a fókuszt, felengedéskor süti el a képet
-
consono
nagyúr
válasz
bokrosolajos #44605 üzenetére
OK, te nyertél
-
consono
nagyúr
válasz
Nem "kell" a képernyőt tapizva fotózni, csak lehet. Működik a gomb is.
-
F-ECT$
titán
válasz
"mint a kommersz Androidos készülékeken" -csak ott szoftverből megoldható, hogy pl a hangerőgombra kerüljön ki az elsütés
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
bokrosolajos #44537 üzenetére
Vak vagyok...
leslieke: ez jó hír, csak sehol nem találom a firmwaret...
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
bokrosolajos #44476 üzenetére
...Bada based smartphones... - Bada alapú okostelefonok
The market for mid and low end feature phones (non-smartphones) is collapsing globally
- A közép- és alsókategóriás telefonok, és a feature phoneok (nem okostelefonok) száma globálisan csökken...Itt hol említik hogy a Wave az feature phone? Én nem látom, tehát: 1. vak vagyok 2. gond van az angol tudásommal
-
ettee
csendes tag
válasz
bokrosolajos #44521 üzenetére
Itt mintha találtam volna valamit: http://ptf.com/samsung/samsung+wave+525+equalizer/
Sajnos még nem volt a kezemben S8500. Engem olyan basszusos hangkép érdekelne ahol a szélső 2 sáv fel van csutkázva, a többi pedig szinte teljesen lent vannak. -
consono
nagyúr
válasz
bokrosolajos #44508 üzenetére
Tényleg egyszerű a cucc, sajnos a broker.exe-s telepítő-vel 2.0-ra én sem tudtam átteni a tesztprogit, de ha majd downgradelek kipróbálom azt is! Mondjuk azt tegyük hozzá, hogy ehhez az IDE-hez képest a Bada SDK is álom
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
bokrosolajos #44508 üzenetére
Ha tudnék programozni, szívesen segítenék... Így csak ötleteket tudok mondani, és minimális photoshop tudással tudok szolgálni.
Most, hogy megjelent ez a program, remélem több fejlesztő itt írja meg a programját, és így lenne valamennyi esélyünk a nagyobb kínálatra. Vagy áptortolják a fejlesztésüket Badára, felőlem az is jó, csak legyen több alkalmazás és játék, mint téma. Persze értelmes alkalmazások. -
Cymby
tag
válasz
Töröltem a szörnyű fordítást az oldalról. Akit érdekelnek a részletek azok megtalálják a bejegyzésben a hivatkozást és elolvassák angolul. Aki nem tud angolul vagy gyengén az meg majd megkérdezi mit írtak benne.
-
Dhampir
félisten
válasz
bokrosolajos #44483 üzenetére
Az Androiddal együtt jár az a hihetetlen laza igénytelenség is, ami miatt pl. a Linux sem lett sokkal népszerűbb az elmúlt 15 évben
Amennyiben nem tévedek, akkor a BADA is Linux alapú.
-
F-ECT$
titán
válasz
bokrosolajos #44483 üzenetére
"Androidos telefont és halmozódnak a megoldhatatlan problémák."
Btw azzal egyetértek, hogy egy átlagos felhasználó kezébe előbb adnék bada-t, mint droidot
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #44479 üzenetére
Nekem elsősorban badás telefon kell, és nem az számít nálam, hogy mik az eladási mutatók. Ezért örülnék, ha a Wave III legalább egy "ránc felvarrt" telefon lenne, ahogy F-ECT$ írja, mindez megfelelő külsőbe csomagolva.
Amúgy meg az emberek 95%-a nagy tömegben hozza a csordaszellem hatást...
-
duvi
nagyúr
válasz
Szerintem egyáltalán nem ezt mondják az interjúban
A teljes szövegkörnyezetből nem kéne kiragadni az önmagában félreértelmezhető részt.
A teljes mondat így hangzik:
"A jelenlegi piac alsó és középkategóriás telefonjainak része (nem az okostelefonokról van szó) hamarosan globálisan össze fog omlani , mert ebben a szegmensben lassan megjelennek azok az új belépők akik kis gyárakban gyorsan, olcsón és nagy mennyiségben állítanak elő készülékeket Kínában"
De lehet idézni még a szövegből:
"A Bada alapú okostelefonjaink eléggé sikeresek voltak""Az indiai fogyasztók nagyon igényesek és nagy a kereslet a legújabb felsőkategóriás szuper-prémium termékekre."
Én úgy értelmezném a leírtakat, hogy az olcsó gyártók (Kína) miatt a jövőben gyakorlatilag megszűnik a hagyományos készülék gyártás. Ez nem azt jelenti, hogy a bada csak a közép és alsó kategóriában indulna. Már az alsó és középső szegmensben is megjelennek az okostelefonok olcsóbb verziói. Elég ha megnézzük a ZTE és Huawei márkák rohamos fejlődését. Ráadásul verhetetlen árakkal jelennek meg a piacokon. Természetesen van a Wavekből alsó és középkategóriás készülék is. DE van felső is
-
F-ECT$
titán
válasz
bokrosolajos #44479 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy mivel a bada-t középkategóriának szánják, így megmarad-e a prémium külső, vagy az is lebutul középszintre = műanyag.
Az várható, hogy a wave 3 egy ráncfelvarrt wave lesz, ugyanakkora felbontással, 1 magos procival, nem túl sok memóriával.
-
F-ECT$
titán
válasz
bokrosolajos #44470 üzenetére
Support 0-t úgy értem, hogy írsz Samsungnak, hogy ez vagy az szar / mikor jön ki badára ez vagy az, és eddig egyszer sem mondtak konkrét időt semmire.
-
zoleee123
csendes tag
válasz
bokrosolajos #44418 üzenetére
Ebben is van igazság. De akkor vedd figyelembe hogy miről mire másolsz! A memória kártyában valóban nincs mozgó alkatrész, a vinyóban viszont van. És mint az köztudott a vinyón nem egy helyen vannak letárolva a fájlok. Lehet hogy annak a fejnek összevissza kell mozognia a szektorokban azért hogy kitudja olvasni ami éppen másolás alatt van. Ez nagy mértékben befolyásolja a másolás sebességét. Bár elméletileg ezeket lehet gyorsítani egy töredezettség mentesítéssel. Olyankor egy kicsit a vinyón átrendeződnek az adatok helyei, és közelebb kerülnek egymáshoz az összetartozó részek.
-
F-ECT$
titán
válasz
bokrosolajos #44418 üzenetére
Btw a pirate raid majdnem olyan jó, mint az AB, sőt mivel ott látszik a szög és az erő, így pontosabban lehet lőni, nem csak érzéssel, mint ez utóbbi esetén.
Mondjuk a fizikája gyengébb, csak 1 fajta lövedék van és a pálya is kevés hozzá, meg néha csak újraindítás után volt hajlandó betölteni 1-1 pályát, de az volt az egyik kedvenc játékom badan.
-
F-ECT$
titán
válasz
bokrosolajos #44382 üzenetére
A kies jól le van maradva. SGS2 esetén most lehet vele KE7-re frissíteni, míg odin-nal (ugyanaz, mint itt a multi) meg már a KH3 is elérhető, azaz kb 2-3 hónap a lemaradása.
-
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #44224 üzenetére
Friss fejlemények az Apple vs. Samsung cirkuszban: LINK
Én nem örülnék az Apple sikerének ebben a háborúban.Természetesen a samu közép és felső ligás készülékeit támadják, amik a szifon és iPad konkurenciái lehetnek. Ezzel az erővel bele lehetne kötni majdnem az összes gyártó telóiba és tábláiba. Ránk nézve mindenképpen rossz hatása lenne az almás csapat győzelmének.Kitiltanák a legnagyobb konkurensüket Európából és vegyünk helyette több szifont és iPad-ot brutál áron?Thx, de inkább nem.
Egy másik témában végzett felmérés érdekes eredménye: LINK
Mert ugyebár állandóan azt hallgatjuk, hogy ezért jó (jobb) a droid... -
consono
nagyúr
válasz
bokrosolajos #44224 üzenetére
Vicces lenne, ha a jobbra - balra lapozásra is lenne szabadalmuk
Bár akkor az MS is elkezdhetné rugdosni a Google-t, mert a WM5-ben is le - fel lehetett scrollozni az appok között
-
Cymby
tag
válasz
bokrosolajos #44090 üzenetére
A napokban nézegettem, Vaterán már komplett jó állapotú Wave-et kapsz 30E-ért. Érdemes körülnézni mert egyeseknek nagyon nem jött be és durván a valós értéke alatt akarják eladni.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
bokrosolajos #43966 üzenetére
A megoldásról tudsz küldeni egy linket priviben ?
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
bokrosolajos #43952 üzenetére
Bada 2.0-án még nem működik a spoof, mivel kicsit variáltak a mappákon, meg úgy mindenen.
más:
A következő badakettő verzió a kh2 lesz, megjelenést nem írtak: http://twitpic.com/6769db -
Dhampir
félisten
válasz
bokrosolajos #43961 üzenetére
Hiányosan írtam, mert a leírásokból egyébként tudom, hogy S-AMOLED, de már mindegy.
Az SGS-em kijelzőjén is remekül lehetett látni a lényeget a napsugár-özönben. Annak viszont fotózásra nem volt olyan jó a kamerája, ellenben elég szép videofelvételeket készítettem vele.
-
endib
tag
válasz
Olyan vagyok hogy előbb kérdezek, aztán olvasok..így most már látom
-
mrhitoshi
veterán
válasz
5-ös touch biztos mükszik, mert Fruit ninja-ban kipróbáltam, és egyszerre 5 vágás volt.
-
szimike79
őstag
válasz
bokrosolajos #43892 üzenetére
Szerintem felesleges több mint egy éves telefon hardverét egy most kiadotthoz hasonlítani. Főleg olyan gyártóét, akinek a mai csúcs készüléke hasonló hardveres adottságokkal kerül piacra mint a Wave. SE Arc: 1 Ghz-es proci, Adreno 205-ös 3D gyorsító, amiben jobb, hogy 512 mega ram van benne. Ha innen nézzük nem is húzott el annyira a konkurencia.
(#43937) ADAM1337: Üdv a jó híreknek, végre valami jó a sok negatívum mellett!
-
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #43906 üzenetére
+ Wifi megosztás
+ jó minőségű audió player -
szebev
senior tag
válasz
Ezt kellene berakni az 1.hsz-be !
Igy elkeruljuk a kovetkezo vitakat! Csak azt kell irni majd legkozelebb,hogy olvasd az 1.hsz-t!
Egyebkent sokban igazat adok Neked ! Ami igaz az igaz! Mondom ezt ugy,hogy elegedett vok a teloval. -
bexinho23
őstag
válasz
Szerintem nem érdemes az alap rendszerhez hasonlítani. Itt a 2.0, ahol nagy változások történtek, és a böngésző is tördel szépen.
- gmail szinkronizációval egyetértek, mint negatívum, de a megmagyarázhatatlan újraindulásokkal nem. Szerintem nagyon is stabil. De ha annyiszor újraindul valakinek, akkor ki kell lőnie a sim kód kérését ideiglenesen, és nincs is gond.
- kiessel sincs szerintem semmi gond. Amire kell, azt szerintem tökéletesen nyújtja (mármint számomra).
- a böngésző nekem elég user-friendly. Mindent 1-2 kattintásból be tudok állítani, és igényesen foglal helyet a képernyőn.
-
appel
őstag
válasz
lehet nem a te értékelésed, szóval nem 100% hogy hozzád szól:
Gyári füles mióta jó? Szerintem egy 3000Ft-os gagyi is lepipálja...sőt gyári HTC füles is 3x jobb a Samsungosnál...
Az ötujjas multitouch-t pedig árulja már el valaki, hogy mire tudom/tudnám használni? -
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #43898 üzenetére
- Ébresztő aktiválásának logikátlansága
- Kies telepítési/frissítési és a telefon felismerésének problémái -
F-ECT$
titán
válasz
Elkezdtem összeírni a pozitív, negatív dolgokat, de olyan sok apróság előjött, hogy 20-20 után inkább abbahagytam, mert rohadt sok mindent lehetne mindkét oldalra írni. Azért kíváncsian várom, hogy ki mit talál.
De hogy konstruktív is legyek:
+ forgatással megváltozik a hangerőszabályzó gombok kiosztása- elfogyó memória játékok alatt (pl Pirate Raid nem tudott betölteni egy pályát, csak a telefon újraindítása után)
-
appel
őstag
válasz
akkor folytassuk (korlátozva a jelenlegi 1.0, 1.2-re):
+ akksi nagyon jól bírja egy feltöltéssel
+ a menü, az alap OS egyszerű, és gyors
- böngésző nem tördel
- memória hamar elfogy -
Goldmen75
őstag
válasz
Ha így állunk hozzá, akkor negyedévente vehetünk új telót, mert erősebb jobb szebb stb....fejlődik a technika ez tény...de vannak modellek, amik kifejezetten jól sikerülnek...
Különben meg nem vitafórumot akartam nyitni...ellenkezőleg,. de látom mást váltok ki veleÁMEN
-
Goldmen75
őstag
válasz
bokrosolajos #43871 üzenetére
Én azt mondom akinek alkalmazás kell, vegyen mást...akinek egy igazán jó teló, s most nem az OP-jára gondolok, az vegye meg a wave-t!
-
duvi
nagyúr
válasz
bokrosolajos #43820 üzenetére
"Ha pedig nem fogják az emberek venni a badás készülékeket"
Szerintem ebben az árkategóriában ezzel a hardverrel nem nagyon van konkurenciája a Waveknek.És a legtöbb embernek a pénz számít első körben, telefon vásárláskor(is). Ebből kifolyólag igenis fognak az emberek badás készüléket venni
Márpedig az eladások számítanak a fejlesztéseknél is. Minél több badás telót adnak el, annál többen fejlesztenek rá és adják ki az újabb firmwaret is.
Természetesen vannak hibái, de melyik platformnak nincs??? Androidnak? RIM-nek? IOS-nek? Symbiannak (ami épp a halálán van) ? Elég sok mobilos topicot olvasgatok itt szimultán. Még nem találtam meg a tökéletes rendszert.Egyszerűen csak arról van sztó, hogy kinek mik az igényei. Ez alapján döntünk és vásárolunk., elfogadva a kompromisszumokat.
Megértem, hogy neked nem jött be a bada, de korántsem olyan rossz az összkép róla mint ahogy te lefested.Legalább ennyi hibát fel lehetne sorolni az Android esetében is. (tudom, ott van Angry Birds
)
A samsung üzletpolitikájáról meg csak annyit, hogy minek ölnének bele a fejlesztésekbe ennyi pénzt, ha nem terveznének hosszútávon a badávalAz Android körül kezd szorulni a hurok a sok szabadalmi per miatt. Egyre jobban drágulni fognak a készülékeik a sok szabadalmi plusz költség miatt. A samsung szerintem igenis hosszútávra tervez a badával.
Szép csöndben fejlesztik és közben persze gyártják a sok droidos telót is a bevételek miatt. Amikor elérik azt a fejlettségi szintet amivel már rentábilis lesz a platformjuk, akkor majd elsődleges rendszerré avanzsálhatják a badát és a Waveket. Szerintem ez nem elvakultság, csak józan gondolkodás kérdése az egész. Egyszóval nem hiszem, hogy "beütik az utolsó szeget is a koporsójába" a Waveknek -
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #43820 üzenetére
Okostelefonra alkalmazások kellenek
Az fel sem merül benned, hogy nem mindenkinek vágya és igénye naponta újabb és újabb alkalmazásokat telepítenie.HA nem lesz újabb, csúcs(!) készülék betervezve, azzal beütik az utolsó szeget is a koporsójába.
Lesz újabb csúcskészülék.Ezt a Samsung se tagadta, sőt már több helyen megerősítette, -
Ferdzsoo
addikt
válasz
bokrosolajos #43770 üzenetére
Nekem konkrétan az 1.2-vel még hosszabb üzemidőm van, a 6. napja hogy megy a telcsi, szinte nem akar merülni...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Ez hülyeség.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Hát ez egyáltalán nem igaz...
-
Speedy86
aktív tag
válasz
Épp a multit töltöttem le, hogy felteszem kíváncsiságból, de leslike segített, hogy nincs értelme abból a célból ami miatt szerettem volna
-
lesli.h
aktív tag
válasz
bokrosolajos #43376 üzenetére
Köszi a segítséget.
-
Dhampir
félisten
válasz
bokrosolajos #43541 üzenetére
A GT-S8600 élőben feltehetően az IFA-n fog bemutatkozni szeptember 2-7-ig.
A hír forrása: [link]
-
m.zso
aktív tag
válasz
bokrosolajos #43436 üzenetére
nem akarom letrollolni a bada 2.0-t, de sztem a gps ugyanilyen marad. bár nekem stabilan talál jelet 7 percen belül mindig.a múlt héten volt egyszer olyan,h a sygic leállt útközben pont a navgálás alatt vársoban. de ez volt a legelső alkalom,h ilyet csinált. de sztem az programhiba volt
-
@matthew@
őstag
válasz
bokrosolajos #43436 üzenetére
Végül is
-
m.zso
aktív tag
válasz
bokrosolajos #43433 üzenetére
persz már . pont a gps
-
@matthew@
őstag
válasz
bokrosolajos #43433 üzenetére
Ez annyira nem nehéz mivel szoktam programozni és infós vagyok
szal ha akrod akkor meglesz
Csak nem én fogom megcsinálni mert ennyire nem vagyok szabad
-
@matthew@
őstag
válasz
bokrosolajos #43429 üzenetére
Azta télleg
nagyon királyak ezek a live wallpaper-ek
nem bánom ha lesz támogatás, csak legyen sok ilyen ingyenes cucc és jó lesz
-
@matthew@
őstag
válasz
bokrosolajos #43426 üzenetére
Én meg azt kérném h világosíts fel live wallpaper-el kapcsolatban, mert ilyennel még ezen a néven nem taliztam, esetleg ez h mozgó háttér
-
LA_COSTE
senior tag
válasz
bokrosolajos #43426 üzenetére
Kérünk egy hírt igazoló forrást is!
-
snecizero
senior tag
válasz
bokrosolajos #43393 üzenetére
Persze evvel nem azt akartam mondani ,hogy én nem segítek. De nekem nincs emelőm !
Na jó persze hogy segítek. Ha tudok. Egy nem idevágó kérdés. Nekem most windows xp van. Ha én megvásárlom a windows 7 et. Akkor minden program ugyan úgy fog menni ?
-
doctorur
tag
válasz
bokrosolajos #43386 üzenetére
Nem juzererror van benned, hanem egy kis pesszimizmus. Elég sokszor tapasztalok én is indokolatlan hurrá optimizmust itt a fórumban, de azért annyira sem ég a ház, mint ahogyan néhányan lefestik a dolgot.
A jelenlegi gond nyilván nem az XP vagy w7 hibája, hanem a KIES inkompatibilitása. Ha néhány embernél ok, de nagyon soknak nem, azért elgondolkodtató, hogy egy ilyen progi megfelelő hozzáértéssel készül-e el. Valszeg nem.
Kicsit más: a Google+ már átlépte a 25 milliós taglétszámot, amit a Facebook több év alatt ért el. Ettől talán jobb a G+? Nyilván nem, hiszen a FB által kijárt úton sokkal könnyebb fejlődni, de legalább képes volt ezt felismerni.
Pont ezért nem értem, hogy a BADA miért nem képes gyorsabban fejlődni. A legtöbb eleme "szerzett", más rendszerből ismerős, mégse megy gördülékenyen a dolog. Talán a 2.0, bár ez a bétázás elég bénázás, figyelembe véve, hogy mióta tart és csak remélhető a vége.
Elgondolkodni azon, hogyha a 2.0-val nem jön el a kánaán, akkor vége a BADA-nak, szerintem a realizmus és nem temetői (temetkezési) hangulat.
-
anrab
addikt
válasz
ez igy igaz!
piszok gyorsan felzabalja az aksit. -
paprika
aktív tag
válasz
Miért lenne szívás ?
-
kutyman
aktív tag
válasz
bokrosolajos #43365 üzenetére
Érdekes módon a Kies volt a ludas. A telefonról, wifin keresztül simán tölti. Sőt a Kies a memókártyán lévő avi filmeket sem látja.
-
kutyman
aktív tag
válasz
bokrosolajos #43363 üzenetére
Beállítások - Alkalmazások - Telepítési beállítások - Memóriakártya
Ez van beállítva és mégse jó. -
szimike79
őstag
válasz
bokrosolajos #43356 üzenetére
Már hiányzott a "Bada halála" szlogen!
Lassan tényleg felcsaphatsz temetkezési vállalkozónak.
Bada temetkezési vállalat cégtáblával! -
mrhitoshi
veterán
válasz
Ennek mi köze a Badához ? HTC nem saját op.rendszert csinál. Az Android meg nem ellenfele a Badának, amit eddig is tudtunk.
-
Orlin
addikt
válasz
-
SlyChocolate
senior tag
válasz
bokrosolajos #43271 üzenetére
Én is ugyan ezt a wint (XP SP3) használom a legújabb kies-el de már a 2.0-val.
Eddig semmi gond.
Lehet a 2.0 és a hozzátartozó 2_9_5_0916 USB driver miatt? -
F-ECT$
titán
válasz
bokrosolajos #43340 üzenetére
Jó, ha nem használod, akkor sokat elmegy
Egyébként messze nem verhetetlen, pl videó lejátszásban az i4 9 óra 40 percig bírja, míg a wave "csak" 8:40-et tud.
(Az SGS 7:30-ig, míg az SGS II 8:05-ig bírja, szóval nincsenek túl nagy különbségek.)
-
Teaway
veterán
válasz
bokrosolajos #43340 üzenetére
"csak Wifin keresztül másolgatok"
Ezt hogyan lehet kivitelezni a legegyszerűbb módon?
-
F-ECT$
titán
válasz
bokrosolajos #43291 üzenetére
A semmit fog megvalósulni
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
bokrosolajos #43288 üzenetére
Win7 > XP
Aztán ennyi. Le van zárva. -
TomWexX
addikt
válasz
bokrosolajos #43286 üzenetére
Nekem aztán mindegy kire fogod, de én úgy vagyok vele hogy ha hardvert cserélek a gépben, (nem ram meg vid.kari hanem alaplap, proci, vinyó) akkor a windózt is újrahúzom, mert driver kompatibilitási gondok adódhatnak.
Na nem azt akarom ezzel mondani hogy a KIES a vezető csúcsszoftver, de az is igaz hogy nekem eddig úgy működött ahogy kell! Hiba nélkül. (nagyrészt) -
mrhitoshi
veterán
válasz
bokrosolajos #43276 üzenetére
Pár évig használtam XP-t, elég is volt. Nem támogatja a legújabb technológiákat, az internet explorer 9-es verzió pl. már fel se megy rá, és lehetne sorolni. Úgy gondolom 2011-ben nem nagy elvárás 2GB ram.
Szóval pár évig használtam, elég is volt belőle annyi.
-
TomWexX
addikt
válasz
Lehet hogy az a baj, hogy nem telepítetted újra.
Nekem mikor még XP-m volt, évente kellett újraraknom, pedig nem is szemeteltem össze semmivel. Win 7 a legjobb/legstabilabb a microsoft házából, ez tény... -
leslieke
Jómunkásember
válasz
Itthon inkább maradok a Linuxnál, XP-ből meg elég a céges.
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Formula-1
- Once Human
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest