- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
@matthew@
őstag
Újratettem, az elején egész jól muzsikált de amint bejelentkeztem belassult, nem érzékelt a kijelző, de elforgatta ha döntögettem a telót, majd sikerült vhogy letennem a háttérbe, mert a gombokra sem reagált, és eljutottam a CPU figyelőig és a háttérben csak a widgetek, kezdőképernyő, beállítások és a kint messenger fut és a CPU használat 1-30% között ugrál, szal eléggé belassítja reinstall után is sajna, nemtom mi lehet
Szerk: Most meg hirtelen megy, nem tom mi történt de sikerült úgy néz ki. A progi is gyors és amikor a háttérben van akkor is szárnyal a teló, úgyhogy most happy vagyok remélem így marad
Thx az 5letet a reinstall-al eddig úgy néz ki jó lesz
-
@matthew@
őstag
Amint elindítom már lassan tölt, majd bejelentkezem facebookra pl és utána amikor a progiban navigálnék ott is lassú, szal rányomok vmire és csak 5-10msp múlva reagál, illetve ha megnyomom a középső gombot akkor is leteszi a háttérbe, de a képernyők lapozása is lassú, illetve bármi más megnyitása, illetve a feladatkezel vagy mi a szösz is lassan nyílik meg és amint bezárom magához tér, de a reinstall-t most gyors megpróbálom, hátha az segít
-
F-ECT$
titán
Kár vitatkozni, hogy melyik játék jobb, mert ez szubjektív.
Gondolom inkább azt próbálják elérni, hogy minél többen töltsenek le, ezzel elérik, hogy:
-mutogathassanak nagy letöltési számokat a fejlesztőknek/sajtónak
-rászoktatják a népet a bolt használatára, így később akár pénzért is vesznek majd ott valamit
-az esetleges folytatás biztosan pénzért lesz
-ha bejön a reklámozás lehetősége, akkor a most letöltött cuccokból is lesz pénz -
duvi
nagyúr
Akkor valószínűleg új verzió lehet. Kiadás dátuma: 2011.09.10.
A TuneIn Radio persze sokkal többet nyújt mint egy adó. Én is az első appok között töltöttem le. -
ABal
őstag
Na, én az előző hsz-ben rosszul tüntettem fel a FW verzióját, mert nem KH3 hanem KF3, amit a KIES most felajánl nekem.
Egyébként nagyon rejtélyes dolog ez, mert két Win7-es gép közül ha az egyikre rádugom, közli, hogy nincs elérhető frissítés, ha a másikra, akkor egyből felajánlja a frissítést.
(Ugyanis egyikben beírja a számítógép nevét a FW-be a másikban meg nem) -
TomWexX
addikt
Igazából szinte semmi különbséget nem vettem észre a JL2 és a KF3 között! Viszont a JL2 FULL, a KF3 pedig csak update, azaz fel kell tenni először a KF2-t, majd rátolni a KF3-at! Magyarul azzal több dolgod lesz!
Arról meg már nem is beszélve, ha független a telód (ha nem az, akkor meg preconfig XEH-re és annak fog látszani) akkor KIES-sel bármikor update-elhetsz KF3-ra. -
duvi
nagyúr
-
duvi
nagyúr
-Valami alkalmazásod beragad és felkajálja az összes memóriát. Kapcsolj ki minden saját widgetet és alkalmazást. Csak a gyári alap fusson. Restart után egyesével kapcsolgasd vissza a sajátokat és figyeld, hogy melyiknél jelentkezik a probléma.
-Illetve a telefon belső memóriájában (a ROM-ra gondolok) mennyi a szabad hely? -
doctorur
tag
Az Apple nyilván érzi a piac átalakulását és a prémium szerepének a csökkenését.
A minap ezzel a témával kapcsolatban pont azt olvastam, hogy a német bíróság felfüggesztette a Galaxy tablet és mobil forgalmazásának tiltását, mivel az Apple megtévesztő, a valóságtól eltérő anyagokkal próbálta bizonyítani az ötleteinek ellopását, ezzel átverve a bíróságot..
Sajna az USA-ban minden sza.t le lehet védeni, még a dobókocka formáját is, az EU-ban ez már sokkal nehezebb.
Mindenesetre egyre keményebb ez "ki mit és mikor talált ki és ki fizessen érte" hercehurca. Mindegyik lop és ebből sajna a Bada sem marad ki.
Küzdjenek egymással nyugodtan, csak bennünket ne érjen kár e miatt. -
szebev
senior tag
Szia!
En meg azt hittem Te meg egy madar vagy! Leslieke meg pingvin! Csak, hogy mast is kiemeljek kozuletek.Persze csak vicceltem, nehogy magadra vedd ! Ezek csak "ovodai jelek " a szememben .Nem feltetlenul jellemeznek minket!
Ha mar itt tartunk. TE miert valasztottad a madarat? Kivancsi lennek a valaszodra! -
szimike79
őstag
Apró változások vannak azért, de csak tényleg aprók. Valamivel gyorsabb lett a böngésző, és eddig nem futottam memória elfogyásba a KF2-ben. Cserébe ugrik minden alkalmazás amit a fizetős store elött szedtél le. Mert hát természetesen csak multival lehet feltenni, Kies nem ajánlja fel a frissítést. Ha sok cuccod van és nincs komolyabb gond a telóval, nem érdemes felrakni.
Az a bizonyos tömeg így is, úgy is szétszéled, elég sokan váltottak már badáról, főleg droidra.
-
razzorr
őstag
Nagyon köszi a választ neked és a többi kollegának is!
Ugy gondolom hogy még ha vannak is ezek az apróbb hibái,nekem az androidos "szabadsággal" sokkal több kompromisszumot kellett kötni ami igazán nem is szabadság már,hanem rabság :-D
Irtátok a flasht,ez se számit nekem igazán.
Sajna bárkinek is mondom a környezetemben,mert hirdetem ám az igét, mindenhol csak "mi az a bada?! " fogad. Sokan még esélyt se adnak neki,mert azt hallották hogy nincs sok program rá. Oké mondom,akkor mondj 5olyat ami rettentően fontos és csak az andros maszlag elégit ki! "háát őő..úú...nem akarok kockáztatni,nehogy egyszer ne legyen" :-D
Na mindegy,csak ezeket látom,gondolom ti is azért láttatok 1-2 érdekes sztoryt.
Egyelőre ez van,tetszik,követem a fórumot,kipróbálom minél többször. Meg megszabadulok a droidtól :-D Vagy megtartom emléknek,asszonynak adom a leendő BBje mellé:-) -
szimike79
őstag
Szerintem a 2.0-át sokan várjuk már. Én is kíváncsi vagyok, hogy ilyen nehéz szülés után milyen lesz az újszülött!
Ha nem túl nagyok az elvárások, annál kellemesebb meglepetések érhetik az ember fiát. Remélem hogy valami jobb dolog fog kisülni a Samu boszorkánykonyhájából. Ha pedig nem akkor lehet más fele is nézelődni. De az az igazság hogy nem szeretnék elpártolni, mert megkedveltem a badát még a hianyosságok ellenére is. -
A poén kedvéért én elkezdtem felmásolni ugyanezt a PDF-et az iPhone-omra wifin keresztül (most jár 45%-nál). Kíváncsi vagyok ez mennyire áll fejre tőle.
Mondjuk ha hazaérek megpróbálom Acrobattal összehúzni, szerintem egy fekete-fehér könyvnek nem szabadna ennyit foglalnia
-
leslieke
Jómunkásember
-
szimike79
őstag
Akkor én is csatlakozom a klubbhoz, egy darabig még nincs szándékomban telót váltani. Kíváncsi vagyok a 2.0-ra, meg az AB-re is.
Bár úgy néz ki kalandozhatok újabb droidos telón, mert az X8-as két hete szervízben van. Ha nem tudják javítani, akkor csere esetén Galaxy mini lesz belőle. -
Tomajdon
aktív tag
Köszönöm a felajánlást, de a szöveget még úgy ahogy megértem.
A programozói részét nem értem, hogy az a manifest.xml az hol van. Mert azt mondja hogy zip-en belül kell lennie egy info mappának, és oda kéne berakni a manifest.xml-t. Nekem van egy xy.wgt-m, és azon belül nem tudom hogy az a manifest.xml hol van.
-
Con Troll
senior tag
Milyen kis aranyosak
Még mindig jobb, mintha ehhez a régi klasszikushoz hasonló "magyarságú" levelet kaptál volna:
HaszNÁLLAti UTmutatA játék neve: ELEKTROMOS CSELLENTYÜCSKE. Biztos nágy az örom !
Hogy a gyermek eztet a játék neki, ünneplő alkalom kezébe venni,
által kissé tanulás célzatából kaptál. Tehátakorlá Suk !1. A doboz tetővel bír. Ez leszedés után szabad
benyujtás a kézenk, négyszögalak ELEKTROMOS
CSELLENTYÜCSKE.2. Alapos és kézbentartva alányulva óvatosan dobos
fenekéről első játék bekezdését.
FUGYULIM ! Felszólít !3. Mindezután meg lehet kezdeni játszását a játéknak
vele.4. Fogjátok a drót alfelét a kéz magsujja közzé, és
job kezetek föl-le mozgat, majd onnét villany be-
kapcsol, hirtelen smrigli erősen, különben nem jön
a villany se át, se hosszu, se tyü.5. Egyfejü magánjáték. Ha vagytok egyed és nincs játszó,
önmagatokból is összerakni, és az nyer, aki előbb.MINDENFEJÜ VÉTELEMBERNEK ÜZEN KEDVES JÁTSZÁS ?
GYÁRTMÁNYTYó CÉG
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest