- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Senser87
tag
Nem viccelek, főképernyő, óra, számok.
Nagyobb felbontású képernyő is lehet pixeles hatású, ha a pixelek kisebb méretűek és a köztük lévő távolság nagyobb. De ahogy gondoljátok, csak mondtam, hogy én örülök, hogy nem hallgattam a samsungos srácra és a HD mellett döntöttem, most hogy láttam a másik lehetőséget is -
Magnum_
nagyúr
én foglalkozom versenyjoggal, így a kartell szóra felkaptam a fejem.... az lehet, hogy a 3 hazai mobilszolgáltató között kartell lehet hallgatólagosan, de ez, hogy azé nincs Samu mert Nokia-Pannon kartell van....
ahogy senser írta. ebben a szegmensben szolgáltatótól a Nokia fogy, az éri meg, az a kevés hazai felhasználó, aki megvette/megvenné a HD-t, megveszi függetlenül (vagy olcsóbban 0%-al vagy leszarja a pénzt és MM-ben..)
-
hdman
őstag
Ez sajnos egyre jobban igaz a Nokiára is... Sőt... A nokia anyaghasználata is teljesen a béka segge alatt van, a hardver ősrégi, a szoftverről meg ne is beszéljünk. Minden nokia topikban megy a zsörtölődés, mert mindenki béta teszternek érzi magát.
Itt a topikban is nem egy ősnokiás van, aki most váltott először Samsungra, a fent emlitettek miatt. (pl: ém is)
-
Land
veterán
zack, zack. Muszáj neked itt hergelni a hangulatot karácsonykor? Leírtam ide 2 problémát, ezen kívül minden részével elégedett vagyok a telefonnal. Volt, aki megkérdezte priviben a véleményemet róla és őt is megerősítettem, hogy érdemes megvenni, mert nagyon jó telo. Megköszöntem, hogy átküldted a HElloOX-et. Lehet, hogy fogom is használni, de most teljesen felesleges. Majd az új magyar ROM-nál esetleg.
"Szóval nem értem mi alapján foglalsz állást..."
Feltettem a HX 1.7-et és kész. Nem hangoztatom itt a fórumon, hogy mindenki ezt használja. Aznap, amikor megvettem tőled, te is ezt akartad feltenni rá.
A csengetéses dolog másnak is volt már, a leveszem a töltőről dolog is. Azért írtam be ide, mert mindenre van megoldás és nem feltétlenül az, hogy legyalulom a telefont és felteszek egy gyári ROM-ot.
Ha kötözködni akarsz tovább, inkább ne reagálj. -
Land
veterán
Szia!
Nem bántam meg. Vannak vele problémák, de azok inkább szoftveresek: fagy a telo, ha lehúzom a töltőről, ha hívnak engem foglaltat jelez, másodszorra már kicsöng. A kamerához meg lehet, hogy én nem értek. Alapból vibrál kicsit a képe a kamerának, ha megnyomom az exponálógombot, akkori is látszik rajta, hogy nem lesz éles és szép a kép. Általában a sarkok pedig zajosak lesznek eléggé. De még próbálkozok, hátha összekapja magát.
-
Prof01
veterán
Hát 3GS-t semmiképp nem vennék. Az tényleg nagyon drága.
De ha a használt árakat nézzük, akkor egy árban van a 3G és az i8910 (80-85k körül).Igazából, annyira nagyon nem fontos a játék. Zenét hallgatni, filmet nézni tudjak és persze netezni. Utóbbi, ahogy elnézem elég gyors is.
[link]
Jah és mennyire stabil a Symbian? Nincsenek ugye fagyások? -
muveszur
addikt
Teljes mértékben meg vagyok elégedve vele, én már az androidot várom rá
Komolyra fordítva a szót... Tényleg minden rendben van vele, még nem indult újra nálam egyszer sem, stabil nagyon.Az a patch azt csinálja, hogy a Z:\RP_Patches.zip tartalmát az E:\Patches mappába másolja.
Semmi lényeges, gyakorlatilag csak így működik a python és az animationplus program. -
banpity
tag
Nem, semmi különös.Kabát zsebben kívül és már csinálta az 1.5-el is csak akkor még nem jöttem rá hogy a hidegtől van.Most megnézem az eredeti magyarral.Most is működik de ahogy kimegyek az utcára kb. 10 perc után fagy
Még csak le sem esett vizet sem kapott úgy vigyázok rá mint a szemem fényére. -
blt.62
őstag
Szio!
Köszi a válaszod. Igen külön van 50-em a telcsi cserére,mert már terveztem egy komoly telefon vásárlását. Azt szeretném kérdezni,hogy a naptár bejegyzéseket itt is kilehet rakni a kijelzőre mint a symbis nokiáknál? Naptár bejegyzésnél ha hangot állítok be akkor lehet ismétlést beállítani ha elsőre nem hallanám meg a csengést? -
Quasi_modo
nagyúr
Power mp3 Sennheiser CX500-al semmivel se halkabb mint a beépített lejátszóval. A gyári fülest nem használom, lehet azzal halkabb, ezt még nem próbáltam.
A gyárival és még 3 (Philips, Panasonic meg egy Hama is volt) fülessel próbáltam. Halkabb.
Ami meg a Taskmant illeti, S60V3 alatt is ugyanezt csinálta. Lehet csak engem nem szeret. -
"Kapacitív kijelző mindenképpen kell hozzá..."
Ez mondjuk konkrétan nem igaz.
Minden mást muveszur már elmondottBár a Windows Mobile se támogatja alapjáraton a multitouchot, mégis sikerült hackelt üzenetekkel és window classokkal megoldani a HD2-n. Úgy tudom a Symbian Window Servere ennél "objektum-orientáltabb", de a Samsung esetleg megvalósíthatná a dolgot.
-
muveszur
addikt
Én úgy tudom, hogy a multitouchot a komplett Symbian rendszer nem támogatja, és egyenlőre nem is fogja.
Ami az 5800-án multitouch-nak neveznek néhány játéknál, az csak szemfényveztés. Egyszerre maximum csak 2 érintést kezel, és csak bizonyos helyek kombináziójaként.Szvsz a böngészőben és a mediabrowserben jól meg tudták oldani Samsungék a multitouch hiányát az egy ujjas nagyítással. Csak rányomsz a kijelzőre, ott tartod és zoomol. Vagy pedig rányomsz és húzod le vagy felfele a nagyításhoz, illetve a kicsinyítéshez.
Szvsz a multitouch kizárólag játékoknál létkérdés, minden más helyen meg lehet oldani ötletes megoldásokkal a helyettesítését.
Tudnál linkelni ilyen multitouch játékokat 5800-ra? Én csak egyet láttam...
-
Quasi_modo
nagyúr
Na jó. Gondoltam ha nyomok két képet, akkor már csak INNOV8 képet kell keresni hasonlításképpen. Lehetőleg olyat amit egy tulajdonos csinált és nem egy tesztelő. Komolyan nem mindegy.
A melyik jobb kérdésre ebben az esetben leginkább az szokott lenni a válasz, hogy mindenkinek a sajátja.
Szerintem. -
-
Quasi_modo
nagyúr
Főzött rom nem, mert amatőr munka.
Másik gyári meg azért nem, mert esetleg mégis garanciavesztéssel jár. Nokiás multam szerint csak akkor nincs nyoma a flasheléseknek, ha az szervízboxon történt. Lehet hogy Samsungéknál nem így van azt nem tudom. Minden esetre szervízbox momentán nincs otthon.
Lehet. hogy később majd rászánom magam, de az még odébb van.
Abban az emlegetett hivatalos bulgárban van magyar nyelv? Mert ha nincs akkor felejtős. -
Quasi_modo
nagyúr
Két dolog. Nekem a mostani Symbian szimpatikusabb mint a mostani WM.
A másik a kijelző. A HD2-é hiába nagyobb még ennél is, és hiába még aprólékosabb a képe, de az i8910-hez képest valami olyan hihetetlen fakók a színek, hogy aki ezekhez a szinekhez szokott, annak az már nem tetszik.
Egyébként a HD2 is ügyes meg okos meg gyors.
Különben is nekem a váltás legfeljebb 2011-ben lehet esedékes. (kb másfél évet tölt nálam egy mobil) -
Quasi_modo
nagyúr
Szóval nagyon remélem hogy nem Quasi_modo feltöltött kedvenc témái között volt egy kakukktojás.
Miért lett volna? Nálam mind volt már fenn gond nélkül. Különben nem tettem volna fel őket a netre.
De nálam nincs főzött rom és nincs hack. Pontosan a problémák elkerülése miatt. (Nem bízom semmilyen helyi amatőrben) -
Quasi_modo
nagyúr
Az már csak hab a tortán hogy sehol se találom hová telepítette a témákat a mass memory-n
Nálam minden téma látható az alkalmazás kezelőben. Valahol nemrég volt egy link itt. Ezekből 16 van jelenleg feltelepítve és mind látszik. Vagy valami hibás témákat tettél fel vagy egyéb zavar van az erőben. (Reset?)
Ha valami feltelepített izé bezavart, akkor esetleg próbáld a mobilt lenyomott kamerabillentyűvel indítani. Nálam ez már egyszer segített. -
JanoXP
aktív tag
az email-t én is kérdeztem, hogy miért nem működik, erre az volt a válasz, hogy a gyári és az 1.3-as szoftver támogatja az SSL-t, az 1.5-ös nem...
A többivel nem tudom, mi lehet a bibi: formáztad a C-t és a Mass Storage-et is, mielőtt feltetted a HyperX-et? Nekem működik rendesen a PC Studio is, bár ritkán használom... Adat módban szoktam rádugni a noteszre.
-
muveszur
addikt
Szia!
1. Menü--->Beállítások--->Alkalmazás kezelő--->Telepített alkalmazások
2. A biztonsági mentés után létrejön egy rejtett Backup mappa azon a meghajtón, ahova a mentés csinálod. Ha ezt a mappát lemented, és flashelés után visszarakod a telefonra, akkor vissza fogod tudni állítani a mentést.
A biztonsági mentésnél ki tudod választani, hogy milyen tipusokról csináljon mentést. Én játékokról szvsz nem csinálnék, jobban szeretem ha szűsz telefonre visszarakom egyesével. -
-
Mármint mit olvastam? Végigolvastam az üzeneted, az Arenáról beszélsz, annál tényleg előfordulhatott ez, de most nem annak a topikjában vagyunk és nem arról beszélek... Ez a kiszivárgott Symbian OS Flashing Tool eszköz tényleg megcsinálja magától, ha a megfelelő checkboxot bepipálod.
-
muveszur
addikt
De lesz....A neve: Omnia HD 2.0
Kinetikus görgetéssel, FM transzmitterrel, 720p@24 fps-s videó...Csak és kizárólag a Samsungon múlik.
Én egy nyomorék vagyok:
Elejtettem a telómat, kb 1 méter magasról...Ez már a 2. De megint nem lett semmi baja, semmi karc, horzsolódás, semmi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged