- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
llll
senior tag
válasz
Pizgyec #8787 üzenetére
hát aki tanácsot adott neked nem látott sok symbian rendszert... gyors
...vagy arra gondolt amikor túl sok progi van 1 mappában (játékok) és biza tényleg kényelmetlenül sokáig tarthat annak a mappának a megnyitása
bár lehet több mappába csoportosítani a játékokat, de ezt valóban nem lehet nem észrevenni
de emiatt úgy általában lassúnak titulálni a symbiant csakugyan erős túlzás -
Senser87
tag
válasz
Pizgyec #8780 üzenetére
Valószínűleg a rompatcerben be van kapcsolva a prox patch, és akkor nem zárja le magától a billentyűzetet, az arcod meg kozzáér a képernyőhöz é megnyomja a némít gombot, nekem a tart-ot szokta
Ha azt kilövöd, akkor minden visszaáll a régi módra, és magától lezárja a képernyőt
-
TokLac
senior tag
válasz
Pizgyec #8550 üzenetére
Gyakran bele esnek az eltúlzott moddolásba. HX egy menücsoportba akarja rendezni az auto fókusz és egyéb dolgokat ami ki és bekapcsolhatóvá teszik a patcheket. Példának felhoznám a Turbo patchet, aminek semmi értelme csak hibákat okoz. Persze HX a trükkök terén az élen jár és nagyon tud! Nagy koponya, csak amit ő képvisel az nem az én stílusom. Én a visszafogott, gyárihoz közel álló romot részesítem előnyben. Amikor a HD moddolást elkezdtem addigra már sok Nokia romot moddoltam, azért mertem azt írni hogy én csak saját romot használok.
V6 akkor lesz ha valóban lesz újítás és annak van is értelme. Egy dolgot mindenképpen kiakarok még próbálni rom ügyben. Ez rengeteg meló, majd a jövő eldönti sikerül-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged