Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Végre hivatalos a legolcsóbb 5G-s készülék
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
válasz kisocsi #9271 üzenetére
Szia!
Őrülök hogy tetszik a Speed. Az új HX patcher ki van már műtve, most nem én voltam az elkövető. Nem akartuk nyíltan megosztani, legalábbis én, hanem csak kiszivárogtatni. Meg dumálom a készítővel és feltöltöm valahová. Amúgy is aktuális. A fulpage HX esetében ott ő is hibázott és én is. A magyar nyelvben nem aktiváltam. Majd kijavítom valamikor.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz kisocsi #9273 üzenetére
Türelem. Megbeszélem azzal aki kiműtötte. Ez a HX patcher most 3db telepítőből áll. Meg akarom majd csinálni egy telepítősre. Újdonsággal? Nem szoktam előre beharangozni semmit, legalábbis túl korán nem. Meg mondom őszintén V6.2 kiadásokkal még nem teszteltem le az új patchert, de valószínű hogy jó hozzá.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
-
TaylorPro
addikt
Szívesen mindenkinek. Annyi van csak hogy Samsung Phone ID-nél sw infónál *#0000# akkor HX rom infóját írja ki. De frissítettem a feltöltést és a benne lévő patchert. Még is csak PE!
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
-
TaylorPro
addikt
válasz kisocsi #9318 üzenetére
-Nézegesd a honlapom
-Handy Taskmant használok
-Amit újra leszedtél 6.3-at abban a rarban csak a HX patcher lett frissítve! Az is csak azért hogy ha beütöd a *#0000#-et akkor a Pro infóját írja ki ne HX ét. Tehát a HX patchert rakd csak újra.
-A telót restartold és fogja látni a mentést. Előtte állítsd a mentést memkarira.
-Még valami. A kérdésekre ott a honlapomon is a hozzászólási lehetőség mert ez így itt már off-ba megy.[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Omnia HD Pro Edition V7 [link]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Kint a Speed: [link]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
A Speed verzióban a zenelejátszó megnyitás után kilép. Érdekes hogy még senki nem vette észre itthon. Külhonban igen.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Szia!
Gratula a telóhoz. A friss tulajoknak kezdésnem mindig egy teljes értékű romot ajánlok ami nincs csonkítva. Ha már ismered a romot akkor mehet a Speed. És kezdésnek a legfrissebb gyárit ajánlom, majd utána egy moddolt romot. Ekkor fogod látni a hatalmas különbségeket.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Rezidens programok bezárásának a tiltása és engedélyezése: [link]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Szavazzatok arra hogy HX utolsó romja elkészüljön a híres Samsung I8910 HD Omniára:
[link]Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
2-3 nap és kint az N2O5. Érdemes figyelgetni Faenil honlapját: [link]
HX új romja lehet hogy már soha nem készül el. SGS2-re készíti a romot ezerrel.Pixel 9 Wintergreen 256
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest