Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
2-3 nap és kint az N2O5. Érdemes figyelgetni Faenil honlapját: [link]
HX új romja lehet hogy már soha nem készül el. SGS2-re készíti a romot ezerrel. -
TaylorPro
addikt
Szavazzatok arra hogy HX utolsó romja elkészüljön a híres Samsung I8910 HD Omniára:
[link] -
TaylorPro
addikt
Rezidens programok bezárásának a tiltása és engedélyezése: [link]
-
TaylorPro
addikt
Szia!
Gratula a telóhoz. A friss tulajoknak kezdésnem mindig egy teljes értékű romot ajánlok ami nincs csonkítva. Ha már ismered a romot akkor mehet a Speed. És kezdésnek a legfrissebb gyárit ajánlom, majd utána egy moddolt romot. Ekkor fogod látni a hatalmas különbségeket.
-
TaylorPro
addikt
A Speed verzióban a zenelejátszó megnyitás után kilép. Érdekes hogy még senki nem vette észre itthon. Külhonban igen.
-
TaylorPro
addikt
Kint a Speed: [link]
-
TaylorPro
addikt
Omnia HD Pro Edition V7 [link]
-
TaylorPro
addikt
válasz
kisocsi #9318 üzenetére
-Nézegesd a honlapom
-Handy Taskmant használok
-Amit újra leszedtél 6.3-at abban a rarban csak a HX patcher lett frissítve! Az is csak azért hogy ha beütöd a *#0000#-et akkor a Pro infóját írja ki ne HX ét. Tehát a HX patchert rakd csak újra.
-A telót restartold és fogja látni a mentést. Előtte állítsd a mentést memkarira.
-Még valami. A kérdésekre ott a honlapomon is a hozzászólási lehetőség mert ez így itt már off-ba megy. -
TaylorPro
addikt
Szívesen mindenkinek. Annyi van csak hogy Samsung Phone ID-nél sw infónál *#0000# akkor HX rom infóját írja ki. De frissítettem a feltöltést és a benne lévő patchert.
Még is csak PE!
-
TaylorPro
addikt
válasz
kisocsi #9273 üzenetére
Türelem. Megbeszélem azzal aki kiműtötte. Ez a HX patcher most 3db telepítőből áll. Meg akarom majd csinálni egy telepítősre. Újdonsággal? Nem szoktam előre beharangozni semmit, legalábbis túl korán nem. Meg mondom őszintén V6.2 kiadásokkal még nem teszteltem le az új patchert, de valószínű hogy jó hozzá.
-
TaylorPro
addikt
válasz
kisocsi #9271 üzenetére
Szia!
Őrülök hogy tetszik a Speed. Az új HX patcher ki van már műtve, most nem én voltam az elkövető. Nem akartuk nyíltan megosztani, legalábbis én, hanem csak kiszivárogtatni. Meg dumálom a készítővel és feltöltöm valahová. Amúgy is aktuális. A fulpage HX esetében ott ő is hibázott és én is. A magyar nyelvben nem aktiváltam. Majd kijavítom valamikor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- BMW topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest