Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- Így készül egy Earfun headset
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z70 Ultra a mobilos Elite új tagja
- Sony Xperia XZ Premium - tükör által homályosan
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anulu79
addikt
Nekem még nincs ilyen telóm de elég erős a kísértés. Az érdekelne, hogy nem túl vékony a telefon a többi méretéhez képest? Nem furcsa kézben tartva emiatt?
-
Anulu79
addikt
Érdekelne, hogy mennyire éri meg egy ilyen telefonra beruházni? Mert olvasom, hogy elég sokatoknak valami baj van vele és a javítás se valami fürgén zajlik.
-
Anulu79
addikt
válasz Quasi_modo #5547 üzenetére
Szerintem meg nem csak ezen az oldalon írnak a telefonról.
-
Anulu79
addikt
Üdv!
Most ez a telefon is a kiszemeltek között mozog. Az érdekelne, hogy azzal a kézzel amelyikben tartom mennyire nehézkes a telefont kezelni? Nincs nagy mancsom ezért érdeklődnék eziránt. -
Anulu79
addikt
Eléggé erre a telóra dől a mérleg nyelve, de lennének még újabb kérdések.
1, Az aksi meddig bírja normál használat közben. Pl. csak telefon meg SMS. Nem szeretném, hogy ha elmegyek valahová 1-2 napra ahol nem tudnám tölteni akkor megadja magát.
2, A telefonon gyárilag lévő alkalmazások mennyire jók? Pl. böngésző, zene lejátszó, videó lejátszó.... Vagy érdemes lecserélni őket?
3, Mennyire megbízható maga a telefon? Vannak széria hibái? Esetleg valami amire számítani kell vásárlás után? (Nem helyben venném ezért kérdezem. Nem lenne kedvem utazgatni miatta. )
4, A kijelzőt le lehet úgy zárni, hogy feloldásnál pl. kérjen egy kódot vagy jelszót?Bocsi a balga kérdésekért de kezdő okos telefonos lennék.
[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
Hello!
Szerintetek mennyire éri meg most ilyen telefont venni? Ez is az egyik kiszemelt még mindig. Lehet, hogy már a jövő héten vásárolok. Szóval még nem tudok dönteni ezért érdeklődöm.
Mennyire jó most az oprendszere? Vannak benne súlyos hibák? Azt olvastam, hogy a Samu már száműzte magától. Az utolsó hivatalosan megjelent azért jó vagy hagy még kivetni valót?[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
Hát én még mindig el vagyok egy kicsit bizonytalanodva. Mivel a másik versenyző jelenleg a Wave (házon belül). Szóval semmi döntés nem jön elő belőlem.
-
Anulu79
addikt
A múlti média az ami elsődleges szempont az alap (telefonálás, üzengetés) dolgok mellett. Ennyi ami a szoftveres részt illeti. Viszont ha megbízható még hardveresen is az már fél siker számomra. Kicsit ezért félek a Wave-től. Itt nem nagyon olvastam, hogy valami meghibásodott volna a telefonban.
-
Anulu79
addikt
A Samu mennyire szüntette meg a telefon ellátottságát? Gondolok itt arra, hogy programokat azért még lehet letölteni hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest