- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
jena2
tag
válasz
TaylorPro #9721 üzenetére
Sikerült telepítenem, de nem találom az ikont ahol elindíthatom, hol lehet vagy mi a neve?
A térkép maploaderen sem nagyon igazodom ki, megvan amit az E72-n volt, de hogy tudom a kártyára tenni??? A cities mappában vannak ezek, mert akkor lehet magától megtalálná ez a nokia maps is nem? Ugyanazt a kártyát használom mint az E72-n, tehát erre volt telepítve a hivatalos nokia maps, így a térképek is rajta vannak a kártyán amire most telepítettem azt amit adtál. -
GyuC83
csendes tag
válasz
TaylorPro #9687 üzenetére
Szia
Köszi a segítséged de sajna nem ez a probléma... nekem fel ismeri a gép és tudom használni mint meghajtót. Az a baj mikor BOOTMODE.ban inditom ... ez tuzás mert csak indítanám ugyan is megjelenik a Samsung felirat és vége onnantól sehova ... viszont Download mode-ban el indul.
Tehát olyan mintha nem lenne bootmode-ja... igy viszont ezt a szutyok firmware-t nem tudom eltüntetni rólla és már 1 hete csak a netet bujom hátha... -
Legi5
csendes tag
válasz
TaylorPro #9639 üzenetére
Szia!
Aha, így már érthető..
Ez esetben, akkor lehet, hogy lesz ma egy Rom csere és majd kiderül..Megnéztem a honlapodat, ahol különféle Swype verzióban érhető el a Pro Edition V7..
Ezzel kapcsolatban annyi kérdésem lenne csak, hogy a különböző verziók csak a Swype függvényében térnek el vagy esetleg másban is, illetve, hogy van-e már magyar swype támogatottság?Gondolom, hogy a Pro Edition v7-ben is fix 24 fps-es a videó, valamint a képek is jók.. (A tesztkép tetszett..
Valamint még egy apró kérdés így előzetesnek: A Pro Edition V7 is támogatja a TV kábelt? (Sajnos az Evo 1 nem támogatta és pont akkor döbbentem rá, amikor szükségem lett volna erre a funkcióra..)
A válaszaidat előre is köszönöm..
Üdv.: Legi5
-
Wartburg
csendes tag
válasz
TaylorPro #9365 üzenetére
Köszi szépen!Pont most bírtam újra szerezni egy Hd-t mert a régit sajna ellopták és kerestem valami jó kis romot rá mert Hx V11-et rakott rá az előző tulaj de az nem volt túl nyerő nekem.Sajna arra meg nem emlékeztem,hogy mit használtam anno pedig az nagyon korrekt volt!Nekem ami fontos:fotó,videó minőség,akksi ne merüljön le fél nap alatt.A tiéd nyúzom pár napja jónak tünik.KÖSZI MÉG1X!!!
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
TaylorPro #9348 üzenetére
TaylorPro!
Köszi a linket mert ritkán vagyok itt. Megnéztem és pont úgy van ahogy le van írva. A 2-nél és a 4 -s után van csillag. Ja meg van egy csillag (5 pontként) és mellé van írva exit. Tehát nem nyultam semmihez mert a leírtak szerint van minden ha jól értelmezem az infót.
Köszönöm a segítséged! -
kisocsi
tag
válasz
TaylorPro #9314 üzenetére
A SPEED rom frissítése mikorra várható?
Most töltöttem le 6.3 frissítésedet(nekem még az előző verzió van fenn),érdemes -e újraflesselnem.
A rom nagyon jó,a tegnapi telepítésem óta nyúzom rendessen,de se fagyás se lassulás nincs.
Tudsz nekem ajánlani olyan taskman progit,amelyikben be lehet állítani hogy automatice zárja be a progikat kilépés után(lehetőleg magyar legyen)? -
kisocsi
tag
válasz
TaylorPro #9314 üzenetére
A HXPatcher elforgatás felülbírálása menüben a telefon opciónál,én a telefon vezérelt kapcsoltam be. A főképernyő témánál,pedig full page kapcsoltam be.
De ha elfordítom a telót,nem fordul el a főképernyő. A full page opciónál pedig teljessen jól használható fektetett módban. Erre nincs valami gyógyír? Az autós tartóban fektetve van a teló,és jó lenne ha elfordulna. Nem tudom pontossan hogy melyik romban(lehet éppen a tiédben),1* már működött.
A rom,és a HXPatcher freki állítás működik rendessen. -
kisocsi
tag
válasz
TaylorPro #9276 üzenetére
Nem aggódom,csak a türelemmel hadilábon állok. Az asszonytól,és a gyerkőctől már nagyon-nagyon sokszor megkaptam!
Az elmult napokban volt probléma az oldaladdal. Pl. tegnap mikor le akartam tölteni a HX-V11 magyarított romot,kb. 5× volt problémám.A HX patcher-t nagyon köszönöm,szerintem mindenki nevében.
A 6.2 SPEED romod alapból gyors,de a patcherrel hasít majd mint a szél.
Na,ki a király? Taylor,és a többi magyar rombuherétor!!! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged