- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem lesz iPhone 19
- Apple Watch
- Apple iPhone 17 - alap
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzatzikiii
tag
@ TokLac: Igen-igen, akkor egyrol beszelunk.
en altalaban nem szeretem, ha egy szolgaltato szoftvert gyart (ld. itthon a voda regi sajat rendszereit, amit egy idoben minden vodas keszulekre raeroszakoltak, vagy a tremobil sajat temajat, ami undorito rozsaszinne varazsolta a telefonomat - igaz, az legalabb kikapcsolhato volt, ellentetben az emlitett voda rendszerrel), de az Orange ezt most nagyon eltatalta.
@Peti567: nekem csak akkor szinkronizal, ha van aktiv kapcsolatom, de magatol nem hozza letre ill. szakitja meg a kapcsolatot, legyen az net vagy wlan.
Probaltam most az emoze-t, mint push klienst, a 2.02-es verzio megy a mi telefonunkon is, de azzal meg az a bajom, hogy ha a wlan az elso a netkapcsolat prioritasi listajaban, akkor nem csatlakozik fel automatice, ill. ha nincs wlan a kozelben, nem tolt le levelet. Ha a mobilnet az elsoszamu netkapcsolatom, akkor remekul mukodik, de az meg mas, internetet hasznalo alkalmazasok eseten jelent szamomra gondot, mert elso korben jobb szeretem a wlant hasznalni (ki nem?). Tudtok valami jo kis push klienst?
-
Peti567
aktív tag
Köszi
Annyi ujdonság van mostanság hogy azt se tudom mit használjak.... ez, shell...tzatzikiii: Nekem működik az email automatikus letöltés, 5 percenként szépen frissít. E-mail értesítéseket le kell tiltani, de erre figyelmeztet is a program amikor beállítod az automatikus letöltést!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő