Hirdetés
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzatzikiii
tag
TokLac, HENE: koszonom szepen! Nekem a regi Bukest van fent, elegedett vagyok az akkuidejevel, de annak meg regi a Java motorja, ugyhogy csak emiatt szeretnek valtani, de meg nem tudom, mire. Az uj Bukest rom egyaltalan nem szimpatikus a sok csicsa miatt, amiket tudom, hogy mind ki lehet gyomlalni, de inkabb rakok el egy olyat, amit nem kell kulon buheralni, szeretem, ha minden default tetszik. Vagy egy ujabb gyari kerul majd a telefonomra, vagy valamelyik faenil (csak nala nem jo az akkuido), vagy esetleg a Tied, TokLac, mert egyre tobb a pozitiv visszajelzesed.

Na de mindezt csak vizsgaidoszak utan, addig pedig gyujtom a tapasztalataitokat.
Ja, es a mobilnet nekem is elkepesztoen szivja az akksit, jobban, mint a wifi vagy a navigacio.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- OLED monitor topic
- Óra topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest