Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudi6
senior tag
Sziasztok! Ilyen telefont szeretnék venni. Az lenne a kérdésem, hogy jó telefon? Képeket milyeneket csinál? Függetleníteni könnyen lehet, mert kinéztem egyet használtan, de az nem független...Neten utána olvastam, elvileg egy hosszú kódot kell beírni..Esetleg mire figyeljek oda használt készülék vásárlásánál? Előre is köszi...
-
dudi6
senior tag
Sziasztok! Sikerült beszereznem egy ilyen szuper telefont tegnap angliából. A telefon már a barátnőmnél van, de ő csak jövőhét szerdán jön haza, ezért sajnos még várnom kell, hogy nyomkodhassam, de addig is feltennék pár kérdést. Ha a kezemben lesz biztos fogok még kérdezni...
1. a firmware verziót milyen kóddal tudom megnézni?
2. tudtok e esetleg valamilyen megbízható módot, helyet a telefon unlockolására (mivel sajnos Orange hálózat függő) néztem 1-2 videót, nem tudom az megbízható e; felhívtam egy helyet, ott 3-5 ezerért kikódolják
3. tartozékokat hol érdemes venni? kellene egy övre csiptethető bőrtok, hálózati töltő, kijelző védő fólia (esetleg van e valakinek eladó)
4. ez lehet hülye kérdés lesz, de a barátnőm úgy emlékszik, hogy tegnap amikor vette 3 oldalas menüsor volt, most viszont csak 1. Ezt hogy lehet visszahozni? valószínű elnyomkodott valamit...
5. köszi, majd még írok ha a a kezemben lesz... -
dudi6
senior tag
Sziasztok! Kb. 1 hete írtam, hogy lesz egy ilyen telóm, sikeresen megérkezett, és iszonyatosan tetszik. Lenne pár kérdésem.
1. Mikor beraktam a Sim kártyát, rákérdezett, hogy bemásolja-e a telefon memóriájába a számokat, én yes-t nyomtam, aztán láttam, hogy kb. az 1/4-t másolta be. Aztán a jobb felső sarokban villogott egy kis levél ikon, amire rákattintva azt írta, ki hogy a SIM kártya memóriája megtelt. Töröltem számokat a simről, ki be kapcsoltam, de egyfolytában ott villog, és elég idegesítő. Mit csináljak, hogy ez az ikon eltűnjön. Hogy tudom a tel. memóriáját törölni? Mivel nagy nehezen beállítottam, hogy a sim és a tel. számait használja, így valami 2-szer van meg.
(Én is ilyen ebayes tokot rendeltem, és olyan vaterás tokot kaptam hozzá, ami valszeg felesleges lesz) -
dudi6
senior tag
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy nem ismeri fel a telóm a gép.
Feltettem a PC Studio 7-t és ráklikkeltem a "telefon csatlakoztatásához..." aztán kiválasztottam a kábeles lehetőséget, és csak keresgéli a telefont, egy idő után, meg kiírja, hogy milyen gondok lehetnek. Megnéztem a telefont, ott a csatlakozásnál pc studio van beállítva, próbáltam a másik 3-t is (Mass storage, Image transfer, Media transfer) de egyikkel se ismeri fel. 2.0-s usb portom van, tehát ez se lehet gond, próbáltam otthon Xp-n, munkahelyen Vista-n. A telefonomat tölti, tehát a kábel se lehet rossz...Viszont mikor először rátettem töltőre, megkérdezte, hogy töltőre teszem, vagy usb, meg talán felajánlott 1-2 dolgot(Pc Studio). Ha most rádugom a hálózati töltőt ezt már nem kérdezi meg. Tudnátok segíteni? Nincs 1 hete, hogy megvan a telóm, és a Sim-s problémát se sikerült megoldanom amit korábban írtam. -
dudi6
senior tag
Sziasztok! Milyen képernyővédő fóliát ajánlotok? Hol érdemes venni? Nincs valakinek 1 eladó?
-
dudi6
senior tag
Szia! Törölni kell a Sim kártya üzeneteit (Messaging-->Options-Sim messages), és akkor eltűnik a kis ikon.(Nálam kb 10 sms volt, amikor már csak 2 maradt eltűnt a villogó üzenet) A kommunikáció még nem oldódott meg. Pedig már feltettem vagy 100-szor Virtuális gépre a dolgokat. Sok mindent kipróbáltam, amiket írtak külföldi fórumokon, de egyik se működött nálam. Viszont egy dologban előre haladtam, a telefon már jelzi hogy, csatlakoztatva van (eddig "not connected" volt). Ezt pedig úgy sikerült, hogy kikapcsoltam, rádugtam a gépre, majd bekapcs, rákérdezett, hogy milyen módban akarom csatlakoztatni, és így a telefonban már kiírja, viszont a gépen semmi(ha bekapcsolva dugom rá, akkor nem kérdez semmit és továbbra is "not connected")....Várom Bukest új romját, mert lehet kitöröltem valamit amit nem kellett volna(+holnap lesz csak mem. kártyám amire lementek mindent) Ha viszont ezután se lesz jó, akkor nem tudom mitévő legyek...
[ Szerkesztve ]
-
dudi6
senior tag
Usb csatlakozás mindenkinél jó? Mert én már vagy 1 hete próbálkozom felismertetni a gépemmel a telót. Valami ötlet valakinek? Így nem sok értelme van a telefonnak, még zenét se tudok rátenni...
-
dudi6
senior tag
válasz Quasi_modo #7388 üzenetére
Töltés van, más nem történik...Telefonon connectivity résznél "not connected" van.
Ha kikapcsolt állapotban dugom rá és ugy kapcsolom be akkor rákérdez, hogy akarom csatlakoztatni, és akkor a connectivity résznél már jelzi, hogy milyen módban vagyok, de a gépen semmi...Eszközkezelőben is jónak tűnik minden (Modem, usb). Virtuális gépen már felpakoltam párszor a drivereket. Driver nélkül is néztem..1 hete ezzel "játszogatok", szinte mindent kipróbáltam...(XP-n, Vista-n) -
dudi6
senior tag
válasz chipi-85 #7394 üzenetére
Köszi, de ezek mind megvoltak. Viszont megoldottam!!!!!!
bereggeltem egy külföldi oldalra, ott letöltöttem egy widgetet (usb path test tool)
Ezt elinditva a következő képernyő fogadott.
[1] MODEM USB[*]
[2] PDA USB
[3] MODEM UART
[4] PDA UART[*]Át kellett állítanom az [1]-ről (Modem) [2]-re (PDA). Így kell kinézzen:
[1] MODEM USB
[2] PDA USB[*]
[3] MODEM UART
[4] PDA UART[*]Fel is raktam egy filmet és szuperul működik.
Utoljára akkor voltam ennyire boldog mikor megkaptam az első biciklimet.
Köszi mindenkinek a segítséget. -
dudi6
senior tag
Szia! Örülök, hogy sikerült.
Majd elkezdek óvatosan foglalkozni az újabb romokkal
Én is ezen vagyok, várom Bukest új romját, de úgy látom várhatok rá egy darabig, úgyhogy lehet felteszem az előzőt, azt nagyon dícséri mindenki...
Addig is telepakolom a telót mindenféle progival és tesztelgetem Aztán az új Romra csak a nekem tetszőket teszem fel. -
dudi6
senior tag
Régebben volt arról szó, hogy ha reggelek a samsung honlapján akkor kapok plusszba 2 hónap garit. Igaz ez? Esetleg el tudná valaki küldeni a linket, mert nem találok ilyet. (lehet, mert kamu az egész)
-
dudi6
senior tag
Sziasztok! Várható a héten újabb ROM megjelenés? Az új HyperX-V4-nek vannak hibái? Lehet feltenném ma..Bukest dolgozik esetleg valamin?
-
dudi6
senior tag
Sziasztok! Olyan gondom van, hogy recseg a telefonom hívás közben kb 1-2 perc után. Nagyon idegesítő. Gyári Rom volt rajta azzal 1-2-szer csinálta. Tegnap feltettem Faenil N2o3 új Rom-ját, és most már szinte minden telefonálásnál recseg a hang. Van erre valami megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
dudi6
senior tag
Esetleg valami más megoldás új Rom helyett? Tegnap raktam fel, nem akarom egyből cserélni, ráadásul nem sokan írtak az új romodról véleményt...nincs valami teszt mód amiben a hangot tudnám tesztelni?
-
dudi6
senior tag
Megnéztem teszt üzemmódban (*#0*#), a lower és upper speaker-re nem reagál semmit. Gyári Rommal ha jól emlékszem szólt mindkettő. soft reset esetleg segíthet?
[ Szerkesztve ]
-
dudi6
senior tag
Nálam recsegett n2o3-al, de beállítottam kézzel a hálózatot (T-Mobile) és azóta nem recseg.
Beállítások->Kapcsolatok->Hálózat : Hálózatmód az Gsm, Operátorválasztás: Kézi -
dudi6
senior tag
Az hogy lehet, hogy nincs Mobilnet előfizetésem, mégis tudok netezni? Dominós vagyok és tegnap a netezésnél megjelent magától egy új választási lehetőség "T-Mobile Net" azt választottam és tudtam is netezni, majd jól leszívta a pénzemet, pedig nem állítottam be új hozzáférési pontot...
[ Szerkesztve ]
-
dudi6
senior tag
Honnan lehet leszedni játékokat? Megnéztem a fórumot, de ott csak a játékok vannak felsorolva, semmi linket nem találtam.
-
dudi6
senior tag
Ez a QT mire való? Láttam, hogy külön is fel lehet tenni, de igazából nem láttam semmi infót róla. Mit lehet ezzel csinálni?
-
dudi6
senior tag
Sziasztok! Melyik Rom csinálja a legjobb minőségű képeket?
-
dudi6
senior tag
Sziasztok! Milyen típusú memória kártyát érdemes a telefonba venni. Nem nagyon értek hozzá. Vannak CL2, CL4, CL6, meg mittomén milyen típusok...16 Gb-t is tehetek bele? Jól fogja kezelni?Vagy inkább csak 8-t...
-
dudi6
senior tag
hx V8-ból van magyar? Most n2o3-t használom, semmi bajom vele, de kíváncsi vagyok, hogy milyen a V8.
-
dudi6
senior tag
Szerintetek ez megbízható?aksi Eredetinek tűnik.Holnap valószínű rendelek egyet, ha esetleg kell valakinek az szóljon, Pesten át tudom adni...
[ Szerkesztve ]
-
dudi6
senior tag
Sziasztok! Mi a legegyszerűbb módja annak, hogy lementsem az üzeneteimet és telefonszámaimat? Van erre külön program?A képeket, videókat egyszerűen csak átmásoltam a gépemre, viszont az üzenetek nem tudom hol vannak...
[ Szerkesztve ]
-
dudi6
senior tag
válasz kisocsi #9234 üzenetére
Valamit akkor rosszul csináltál, mert elvileg nem kell net kapcsolat ("6. A telefon kiírja, hogy kívánom-e, hogy IP...blabla, ott a Nem-re kell kattintani"). Nem 100%, de úgy emlékszem, hogy nekem nem kellett net. Olvasd át még egyszer a telepítőt. Usb-n nem tudom hogy lehet netezni, ezt majd az okosabbak megmondják, ha tényleg szükséges, én wifi-n szoktam netezni.
-
dudi6
senior tag
Sziasztok! Fel akarom tenni az új 6.3 Taylor romot. Eddig mindig feltettem mindenféle drivert, de Taylor oldalán az van írva, hogy csak a PC SUITE kell. Ez tényleg így van, vagy kellenek a szokásos driverek is?
[ Szerkesztve ]
-
dudi6
senior tag
Sziasztok! Nincs esetleg valakinek fölös hátlapja? Vagy tud valaki valami jó helyet ahol lehet venni? 1-2-szer leejtettem és a kis pöckök letörtek, már csak 3 db tartja...
[ Szerkesztve ]
-
dudi6
senior tag
Mit csináljak, hogy ne recsegjen a telefonom beszélés közben? Eddig n2o4 volt JC1 modemmel, tegnap előtt feltettem Taylor V7-t. Nem volt eddig olyan Rom-m amivel ne recsegett volna...Néha nagyon felhúzom magam és majdnem földhözvágom...Nagyon idegesítő....nem lehet, hogy esetleg valami hangerőt, vagy bármi mást elállítottam?Ha valaki tud segítsen légyszíves...
-
dudi6
senior tag
Köszi az infot. Holnap felteszem rá. Amúgy most az akksis írásodat tesztelem, mert nagyon gyenge...Ma csináltam meg, használtam egész nap (zene,video) és lement 1-re a jel, holnap feltöltöm, ha teljesen lemerült és majd beszámolok, hogy meddig bírja...
-
dudi6
senior tag
...és még autós töltő és tartó is érdekelne jó áron...
-
dudi6
senior tag
válasz Dorcihhxx #9453 üzenetére
Szia! Én nem vagyok valami nagy telefon szakértő, de leírom a véleményem....
1 éve vettem a telefont, mert a régi Nokiám megadta magát (fogalmam sincs milyen típus, de ős régi, még mp3-t se tudott...)Nekem az volt a fő szempont, hogy lehessen normális fényképeket csinálni, mivel akkor lopták el a fényképezőm. (sok telefonos fórumot átolvastam, akkor N85-re írták, hogy szép képeket csinál) Elsőre nagynak és nehéznek tűnt, amit megszoktam 2-3 hét után. Fényképezni jó vele, szerintem nagyon jó képeket csinál kint a szabadban(mint egy fényképező), bent már kicsit neccesebb a dolog, állítgatni kell dolgokat(ha nincs elég fény), csak akkor csinál elfogadható képeket.Barátnőmnek S5230 telefonja van, hát elég gyatra képeket csinál, meg kezelhetősége is nagyon gyenge...Zenét hallgatni is nagyon jó, hangosan és tisztán szól. Összességében nagyon jó kis telefon, VISZONT nem ajánlanám Neked. Egy 14 évesnek szerintem túl nagy és nehéz telefon(ha lány vagy semmiképp se vedd meg). Tudásilag is felesleges szerintem egy 14 évesnek. Szerintem találj ki valami mást aminek ugyanígy örülnél, vagy nézz ki egy kisebb kevesebb tudású telefont...Nyár még messze van.[ Szerkesztve ]
-
dudi6
senior tag
Sziasztok! A "Smart reader" pontosan mire jó? Mire érdemes használni?
-
dudi6
senior tag
Sziasztok! Ha rádugom a telót usb-n számítógépre és csörög, akkor más a csengőhang mint alapból. Ezt hol tudom megváltoztatni? Elég idegesítő tuci-tuci zene megy...
-
dudi6
senior tag
Sziasztok! Milyen az új Faenil Rom? Teszteltétek már? Megéri feltenni?
[ Szerkesztve ]
-
dudi6
senior tag
A napokban előjött egy érdekes hiba a telómon. Ha a fizikai gombokat nyomkodom, akkor ad egy furcsa hangot (mintha egy nagy fém hordót ütögetne valaki). Szerintetek mi lehet a baj?
-
dudi6
senior tag
Sziasztok! Hol lehet olcsón eredeti akksit venni a telóhoz? Melyik boltot ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest