Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisocsi
tag
Letöltöttem az oldalrol amit linkeltél a 9.3.15-s verziót,kicsomagoltam,felmásoltam a memkarira és telepítettem. Mikor a progit elindítom,akkor akar a netre csatlakozni,és az angol nyelv letöltésével akar kezdeni. Bekapcsoltam kíváncsiságból a mobilnetet,és 24MB adatforgalmat akart nekem csinálni a nyelvi fájl letöltésével. A tököm már kivan,hogy se az Ndrive,sem a Garmint nem tudom telepíteni.
-
Rotor82
aktív tag
-
Bdanyy
addikt
-
Hadi
tag
Igen van magyar
[www.i8910hd.hu/feltoltesek/HXV8H.ZIP]Köszönet érte Bukestnek
-
BitiOne
tag
Ha jól emlékszem a telefon sebessége a cl 6-os kártyákat teszi lehetővé. Ezekből ha minden igaz 8 Gb-ig vannak kártyák, a fölött már lassabbak (illetve ha nagyritkán lehet is kapni gyors és nagy karit akkor az tényleg horror árban van). Így döntened kell, hogy gyors és "kicsi" (max 8 Gb), vagy inkább nagy de "lassú" (lassabb) memóriakártyát veszel.
Az SDHC cl 4-ig van (illetve létezik cl 8 is de én olyat még nem láttam), ezekből van 32 Gb-ig. -
Bdanyy
addikt
Ha jól tudom, t mobile net előfizetés nélkül is megy mindenkinek, viszont nem "kedvezményes" áron (úgy számol mintha alapból túllépted volna a legkisebb csomagot legalábbis régen így volt).
Esetleg nem vetted ki a simet, vagy cserélted ki másikra? Akkor automatikusan beállítja a hozzátartozó kapcsolatokat.
-
llll
senior tag
hát ez az
Várható a héten újabb?
nekem kicsit ez is a bajom velük, hogy szinte már hetente jön ki egy másik
bár talán még mindíg ez a kisebbik rossz, de pl egy ilyen magamfajta "hozzáértőnek" biza ez is jelenthet gondot
(persze az is vili, hogy akkor vegyek vmi 1 soros monokrómot...úgyhogy nem is szóltam semmit
) -
Új ROM-ról sajnos nem tudlak tájékoztatni, de a HX-V4-ről van tapasztalatom:
Az akkuideje nekem nem jött be, kb 1. nap alatt merült! (lehet hogy csak nálam, mert más nem panaszkodott) illetve a téma-háttérkép kezelés idegesített, hogy néha önfejűleg váltott témát, kitörölte a háttérképet, stb.
Viszont ami tetszett, hogy irányított keresésben is megtalálta a kettős mássalhangzókat!
Egyéb más hibát, bug-ot nem tapasztaltam, de visszaraktam a KNBS2-t! -
fungi
aktív tag
Hahó, közben sikerült kommunikációra bírni nekem is a tel.-t, még nem vitték át a szervizbe.
Letöltöttem a widgetet, működik, de először a * #7284#
kóddal próbálkoztam, ugyanoda visz ahova a widget.PDA USB-re állítottam és ennyi.
Kommunikáció helyreállt a sz.géppel.Úgyhogy nagyon köszönöm! Megmenekültem egy többhetes szervizre várástól.
Azért bosszantó hogy ilyen apróság ennyi munkát jelentsen, /főleg hogy
végül nem is jöttem rá hogy mi van.De most boldogság! Majd elkezdek óvatosan foglalkozni az újabb romokkal,
de most még nagyon az elején tartok./sehol/Köszönöm, szép napot mindenkinek!
-
fungi
aktív tag
Én meg visszavittem a tel.t oda ahol vettem, miután reménytelennek tűnt a
sz.géppel kommunikálás... Más kábellel, géppel sem ment...
Ma du.volt ez, és este olvastam a megoldást.Talán még nem küldték el a telefont a többhetes javításra, holnap visszaszerzem, közben
megtaláltam az oldalt ahonnan töltöttél.Pedig sok órát ráfordítottam, de mégsem eleget. Gratula!!!!!!
Kül. szuper a telefon.
-
-
Quasi_modo
nagyúr
Így nem sok értelme van a telefonnak, még zenét se tudok rátenni...

Attól még van értelme...
Addig is amíg nem áll össze az USB, addig kékfogon küldözgethetsz. (lassabban)
Valószínüleg újra kell telepíteni a PC-n a drivereket, de lehet, hogy az egész Wint. (Volt akinek casak az segített.
Mi történik USB csatlakozáskor? Töltés van? Mobil kiír valamit?
tariattila és mi lett a kijelző sorsa??
Erre látod nem emléxem. Párszáz hsz-szel ezelőtt volt. Vissza kellene keresni. Valami olyasmi volt, hogy alul szines csíkok jelentek meg. Kép is volt linkelve.
bigmasterg Gratula, és ez a gép nem csak az ára miatt jó. -
fungi
aktív tag
Szia! Köszi a tippeket, a Sim üzenetekről teljesen megfeledkeztem, most már nem
villog az az izé, A kapcsolattal is pont addig jutottam, a gép még
nem veszi észre a telt, fordítva igen.Nemtom mit törölhettél, az enyém 2hetes 2009 májusi(gondolom az első)
szoft van rajta, és nem töröltem semmit, új még a Symbian nekem.
Gyári beállításokat visszaraktam, de eddig csak egyirányú a kapcsolat.Talán a héten eljutok nálam hozzáértőbbhöz, ha sikerül valami, jelzek!
Köszi még1szer
-
fungi
aktív tag
Szia, azt kérdezném hogy megoldódott-e a "Sim-memória megtelt" villogás és
a sz.géppel való kommunikációképtelenség, mert nekem pont ugyanezek a gondjaim,
2.0-ás az Usb-m, adatkábel tölt, stb, és a Sim-kártyáról is hiába törlök, csak villog...Biztos banális dolog, szóval lett megoldás? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Akkor visszafizették a vételárat.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)