- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
posscb
csendes tag
Filmnézésre kifejezetten alkalmatlanabb az i8000, ugyanis a kijelzője (fektetve) keskenyebb és magasabb, nem 16:9, mint a HD-é, (1:1,66), tehát közelít hagyományos tévén való szélesvásznú filmnézéshez (fekete csíkok, vagy jelentős levágás oldalt).
Ennek megfelelően a film a HD kijelzőjét kitölti, az i8000-en meg a fekete
csíkokra jut jelentős számú pixel. -
expander
senior tag
mindenfele tesztben le van irva, hogy avi xvid divx alapbol megy rajta, viszi a gyari lejatszo, de realplayer is talalhato a telefonon, ami tud mobiltvt kezelni... mkv-t nekem nem jatszotta le, külsövel nem probalkoztam, mert annyit nem ert nekem
1080p mp4el feligmeddig megbirkozott, kep nemvolt, de hang igen
-
posscb
csendes tag
1280×720-ig megy, nem kell kijelző méretre konvertálni.
Netről mp4, flv (kiv. flv/H264) megy.
A többit Any Video Converterbe szoktam rakni, jó neki minden, vágható, képarány módosítható (pl. az 1 : 2.35-ös szélesvásznú film két széléből kicsit le szoktam csippenteni, aztán függőleges irányban kicsit megnyújtom, a 16:9-nek /1 : 1.77/ megfelelően.) Kimenet lehet avi vagy mp4, esetleg mov.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OTP Bank topic
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Videós, mozgóképes topik
- Linux kezdőknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged