Hirdetés
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
xbalazs
csendes tag
1. Nem.
2. Passz.
3. Biztos, rémlik, hogy láttam valahol.
4. Igen.
5. Kezeli. Sima microSD nincs, csak microSDHC, de mindegy, kezeli azokat is.
6. Nem, sehol sem kapható. A külföldön kapható 16GB-os változatok is 8GB-os változatok egy 8GB-os microSDHC-vel.
7. Az 5800-s megy rajta elvileg.[ Szerkesztve ]
-
xbalazs
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem mondnai egy olyan (működő) zenelejátszót a telefonra, ami kezeli a flac fájlokat is?
Előre is köszi! -
xbalazs
csendes tag
válasz tariattila #7286 üzenetére
Próbáltam, elkezdi telepíteni, feléig eljut, és kiírja, hogy "Unable to install". Nem tudom mi lehet a baja, több verziót is próbáltam, (hackelt teló ellenére) szignózva is külön a fájlt, de nem ment. De azért köszi!
-
xbalazs
csendes tag
Bocsi a dupla postért, de már nem tudom szerkeszteni az előzőt.
Sikerült megoldanom. Nem is gondoltam volna, hogy 2féle 1.8-as változat is van (egyik mérete 251 808 bájt, a másiké 251 804 bájt), ezek közül a kisebbik(!) működött. Bár óriási különbség nincsen, nem tudom mi lehetett a baj. -
xbalazs
csendes tag
Nah, nekem holnap megy szervízbe a kicsike. Megadta magát a kijelző, egy jó centis sávban nem érzékeli a tapicskolást... pedig úgy vigyáztam rá, soha leejtve, megnyomva, semmi nem volt... csak úgy egyik napról a másikra megadta magát... azt mondták min. 7-10 munkanap...
ui.: gyorsan visszapakoltam még eredeti FW-t, amivel adják, a tavaly májusit, meg egy HR... xD
[ Szerkesztve ]
-
xbalazs
csendes tag
válasz szhunor #8404 üzenetére
Szia!
Ebben válaszolok az előzőre is.
Kikapcsolás helyett újraindul: van eg yilyen patch, ami ha ki akarod kapcsolni, ahelyett újraindítja a telefont. Ha azt akarod,hogy kikapcsoljon, nagyon sokáig nyomd a gombot, akkor szokott (nekem legalábbis így volt).
Hamar lemerül, kilépked, stb: Voda homescreen, nagyon szívja az aksit és nagyon bugos.
Valamint gyorsabban fog lemerülni, ugyanis megint kerültek bele újabb dolgok, amik gyorsabban merítik.
2 centis villogás: ötletem nincs, de valószínűleg valami szoftveres nem tetszik neki.
JC1 modem: legjobb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Használt,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512GB,Újszerű,Kábellel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB,Átlagos,Kábellel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest