- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
xbalazs #8405 üzenetére
Kikapcsolás helyett újraindul: van eg yilyen patch, ami ha ki akarod kapcsolni, ahelyett újraindítja a telefont. Ha azt akarod,hogy kikapcsoljon, nagyon sokáig nyomd a gombot, akkor szokott (nekem legalábbis így volt).
Ezt a gyári romok is tudják, én is láttam. Csak az nem biztos hogy ez bug vagy feature. -
tariattila
veterán
válasz
xbalazs #7285 üzenetére
ha az 5800 topikban rákeresel megtalálod...
nem akarok hülyeséget írni de mintha a (folderplay) tudná ezt...
Peti567 köszi szépen most rá is nézek ott...de gondolom egyenként nem lehet országokat letölteni és frissíteni (ahogy a maps-nál...)
ja és milyen friss a térképadatbázisa???tzatzikiii: nekem oda simán belép csak a találatra kattintva nem csinál semmit...csak a háttérben ossza az észt és a képernyő nem vált onnan el...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest