- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
válasz
bigmasterg #9039 üzenetére
Ami eddig nekem szemet szúrt az a más fajta betűtípus, illetve olyan, mintha minden félkövér lenne.
Az összes menüben, qwerty-nél, mindenhol sokkal vastagabbak a betűk, mint voltak.
Ezzel lehet valamit kezdeni, vagy csak egy másik fw oldaná meg? -
bigmasterg
addikt
Most raktam fel új fw-t. (ezt)
Több, mint fél éve vettem, és az óta knbs2 volt rajta.
Mit mondotok, érdemes ezt meghagynom, vagy valamelyik külföldi rom jobb?
(Stabil? Aksival hogyan bírja? Fénykép, videó minőség milyen?)
Csak azért kérdezem, mert most könnyen formázom még megint, de miután 'belaktam' nehezen veszem rá magam egy teljes újrahúzásra. -
bigmasterg
addikt
A ps3nak jobb a hűtése, mint a boxnak, de az első szériás, 60as gépek közül elég sok meghalt már (ylod, vagy sárga led néven fut a hiba), aminek több oka is lehet, lehet ez túlmelegedés is, ami inkább szűk, szellőzetlen helyen szokott jelentkezni.
Ez a gép 2007 nyara óta küzd nálam, a venti leginkább paranoia/ elővigyázatosság.
Mondjuk egy-két játéknál eléggé forró levegőt fúj (fokozódik, ha bent is meleg van, pl. nyáron), ilyenkor a venti azért segít rajta... -
bigmasterg
addikt
válasz
Quasi_modo #7731 üzenetére
Ileltve, Custom FW-vel valamivel magasabb FPS-űt.
szerk.: EZ meg saját videó.
Mondjuk makró, de benti, lámpánál. -
bigmasterg
addikt
válasz
Quasi_modo #7438 üzenetére
A gyári demókat le lehet valahonnan szedni?
Ahogyan írtam, használtan vettem és az előző tulaj formázta, szóval nekem nem volt rajta se gyári videó, se kép. -
bigmasterg
addikt
válasz
tariattila #7424 üzenetére
Amikor lejátszót vettem, akkor rendesen utána olvastam.
Az apple termékeit alapból nem tartották kiemelkedőnek, sőt...
A beépített kis erősítőjük elvileg nem a legjobbak, de lehet belőle erősítetlen jelet nyerni, amit aztán külön hordozható erősítővel meg lehet hajtani.Valahogy így:KÉP
Olcsó kategóriában Sandisk lejátszóit (Sansa Clip, Sansa Fuze) emelték ki, amelyek tudják a flac-et és elég szépen szólnak.(Clip+erősítő)
Aztán jókat hallottam a Cowon és Iriver lejátszók bizonyos típusairól is. Sonyból az a800-as széria (810,820etc..) már elég szépen szól, de sony-éknál a csúcs kategória az X1000-es (NWZ-X1060).Ha szeretnél olvasgatni, itt is van külön mp3-as topic is.
-
bigmasterg
addikt
válasz
tariattila #7421 üzenetére
Szerintem sem minőségben, sem funkcionálisan nem a legjobb a zenelejátszó.
Funkcionálisan az EQ állíthatóságának hiánya.
Minőségben meg, mintha egy kicsit gyengébben szólna, mint az 5800 (ami amúgy egálban van az n95 8gb-al , ez volt az előző telefonom), de az mp3 lejátszóm (Sony NWZ-A818) kenterbe veri mindkettőt, sokkal szebben, tisztábban és dinamikusabban szól, mint ezek a telefonok. -
bigmasterg
addikt
válasz
Quasi_modo #7417 üzenetére
Igazság szerint iphone OS nem kellene, egyedül a sebesség+képernyő érzékenység és a sok program/játék az előnye.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy hogyan teljesítene az i8910 androiddal.
Csak ugye ott meg a multimédia van hátrányban.
Sőt ha azt nézzük, multimédiában nem nagyon van még ellenfele a telónak. Legalább is én nem tudnék másik olyan telefont mondani, ami hozza mind ezt fotóban, videó felvételben és visszajátszásban, kijelzőben (amoled), zenében( na jó a zenét nem emelném ki, de úgy tudom a winmo. és android zenében is gyengébb). -
bigmasterg
addikt
válasz
Quasi_modo #7388 üzenetére
"bigmasterg Gratula, és ez a gép nem csak az ára miatt jó."
Köszi.
Persze tudom, gyönyörű a képe, élményszámba megy vele a videózás, korrekt képeket készít és a 720as videó sem hátrány.
Ma egy iphone-os ismerőssel nyomkodtuk egymás telóját, azért amikor meglátta, pislogott, hogy milyen szép képe van.
Viszont az iphone kezelhetőség terén még mindig kenterbe veri.
Szerintem maga az O.S. a legnagyobb hátránya, ami visszafogja sebességet és kezelhetőséget... -
bigmasterg
addikt
Sziasztok!
A mai nappal én is beléptem az I8910 tulajok táborába.
Több jelentkező is volt mellette (M. Milestone, HTC Desire), végül az ára miatt lett ő. (fél éves, karc mentes 75ért).
A telefonon nem gyári fw van, több helyen is néztem rajta és a következőket találtam: i8910KNBS2 ; i8910serjB2 ; I8910XXJA1.
Használtátok már ezt? Mi róla a vélemény? Milyen hibái vannak, érdemes-e egy másikat felrakni helyette?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mikrotik routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged