- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudi6
senior tag
Szia! Örülök, hogy sikerült.
Majd elkezdek óvatosan foglalkozni az újabb romokkal
Én is ezen vagyok, várom Bukest új romját, de úgy látom várhatok rá egy darabig, úgyhogy lehet felteszem az előzőt, azt nagyon dícséri mindenki...
Addig is telepakolom a telót mindenféle progival és tesztelgetemAztán az új Romra csak a nekem tetszőket teszem fel.
-
dudi6
senior tag
Szia! Törölni kell a Sim kártya üzeneteit (Messaging-->Options-Sim messages), és akkor eltűnik a kis ikon.(Nálam kb 10 sms volt, amikor már csak 2 maradt eltűnt a villogó üzenet) A kommunikáció még nem oldódott meg. Pedig már feltettem vagy 100-szor Virtuális gépre a dolgokat. Sok mindent kipróbáltam, amiket írtak külföldi fórumokon, de egyik se működött nálam. Viszont egy dologban előre haladtam, a telefon már jelzi hogy, csatlakoztatva van (eddig "not connected" volt). Ezt pedig úgy sikerült, hogy kikapcsoltam, rádugtam a gépre, majd bekapcs, rákérdezett, hogy milyen módban akarom csatlakoztatni, és így a telefonban már kiírja, viszont a gépen semmi(ha bekapcsolva dugom rá, akkor nem kérdez semmit és továbbra is "not connected")....Várom Bukest új romját, mert lehet kitöröltem valamit amit nem kellett volna(+holnap lesz csak mem. kártyám amire lementek mindent) Ha viszont ezután se lesz jó, akkor nem tudom mitévő legyek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest