Hirdetés
- A Z70 Ultra a mobilos Elite új tagja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudi6
senior tag
Szia! Törölni kell a Sim kártya üzeneteit (Messaging-->Options-Sim messages), és akkor eltűnik a kis ikon.(Nálam kb 10 sms volt, amikor már csak 2 maradt eltűnt a villogó üzenet) A kommunikáció még nem oldódott meg. Pedig már feltettem vagy 100-szor Virtuális gépre a dolgokat. Sok mindent kipróbáltam, amiket írtak külföldi fórumokon, de egyik se működött nálam. Viszont egy dologban előre haladtam, a telefon már jelzi hogy, csatlakoztatva van (eddig "not connected" volt). Ezt pedig úgy sikerült, hogy kikapcsoltam, rádugtam a gépre, majd bekapcs, rákérdezett, hogy milyen módban akarom csatlakoztatni, és így a telefonban már kiírja, viszont a gépen semmi(ha bekapcsolva dugom rá, akkor nem kérdez semmit és továbbra is "not connected")....Várom Bukest új romját, mert lehet kitöröltem valamit amit nem kellett volna(+holnap lesz csak mem. kártyám amire lementek mindent) Ha viszont ezután se lesz jó, akkor nem tudom mitévő legyek...
[ Szerkesztve ]
-
dudi6
senior tag
Szia! Örülök, hogy sikerült.
Majd elkezdek óvatosan foglalkozni az újabb romokkal
Én is ezen vagyok, várom Bukest új romját, de úgy látom várhatok rá egy darabig, úgyhogy lehet felteszem az előzőt, azt nagyon dícséri mindenki...
Addig is telepakolom a telót mindenféle progival és tesztelgetem Aztán az új Romra csak a nekem tetszőket teszem fel. -
Bdanyy
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB újszerű,hibátlan állapotban + tok + töltő szett, KORREKT ÁRON!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 FE
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest