Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
"bigmasterg Gratula, és ez a gép nem csak az ára miatt jó."
Köszi.

Persze tudom, gyönyörű a képe, élményszámba megy vele a videózás, korrekt képeket készít és a 720as videó sem hátrány.
Ma egy iphone-os ismerőssel nyomkodtuk egymás telóját, azért amikor meglátta, pislogott, hogy milyen szép képe van.
Viszont az iphone kezelhetőség terén még mindig kenterbe veri.
Szerintem maga az O.S. a legnagyobb hátránya, ami visszafogja sebességet és kezelhetőséget... -
Zen_Mester
csendes tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Sziasztok!
Nekem volt problémám a kijelzömmel konkrétan elkezdtek a ledsorok kiégni egymás után 2 nap alatt 4 sor égett ki uh ment visza cserére 4 naptári hétig pihent a szervizben mondván kijelzöre várnak.
Ez nem jött úgy hogy fogták és kivették a kijelzöt egy másik készülékböl ami úgy tudom bontatlan volt majd betették az enyémbe.Azota megy rendesen.
-
dudi6
senior tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Töltés van, más nem történik...Telefonon connectivity résznél "not connected" van.
Ha kikapcsolt állapotban dugom rá és ugy kapcsolom be akkor rákérdez, hogy akarom csatlakoztatni, és akkor a connectivity résznél már jelzi, hogy milyen módban vagyok, de a gépen semmi...Eszközkezelőben is jónak tűnik minden (Modem, usb). Virtuális gépen már felpakoltam párszor a drivereket. Driver nélkül is néztem..1 hete ezzel "játszogatok", szinte mindent kipróbáltam...(XP-n, Vista-n)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Xbox tulajok OFF topicja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TP-LINK routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Orvosi kérdések
- Hobby elektronika
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- További aktív témák...
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 2760P - i5-G2 I 4GB I 320GB I 12,1" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest