Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Leáll több iCloud funkció a régebbi iOS verziókon
Új hozzászólás Aktív témák
-
fungi
aktív tag
Sziasztok!
Új a telefonom, nagyon primitív a gondom. Xp és a telefon nem ismerik fel egymást,
próbáltam mindent, gyári Cd-t /Pc Studio7/ felraktam, aztán netről frissítettem,
egyszerűen nem megy,/régebbi Samsunggal ez simán ment/
Lehet kábelhiba?-a telefont tölti,/2 számítógéppel is próbálkoztam/-eddig nem találtam
a fórumokon ilyen gondot.Van ötletetek? Köszi, Űdv
-
fungi
aktív tag
Szia, azt kérdezném hogy megoldódott-e a "Sim-memória megtelt" villogás és
a sz.géppel való kommunikációképtelenség, mert nekem pont ugyanezek a gondjaim,
2.0-ás az Usb-m, adatkábel tölt, stb, és a Sim-kártyáról is hiába törlök, csak villog...Biztos banális dolog, szóval lett megoldás? Köszi.
-
fungi
aktív tag
Szia! Köszi a tippeket, a Sim üzenetekről teljesen megfeledkeztem, most már nem
villog az az izé, A kapcsolattal is pont addig jutottam, a gép még
nem veszi észre a telt, fordítva igen.Nemtom mit törölhettél, az enyém 2hetes 2009 májusi(gondolom az első)
szoft van rajta, és nem töröltem semmit, új még a Symbian nekem.
Gyári beállításokat visszaraktam, de eddig csak egyirányú a kapcsolat.Talán a héten eljutok nálam hozzáértőbbhöz, ha sikerül valami, jelzek!
Köszi még1szer
-
fungi
aktív tag
Én meg visszavittem a tel.t oda ahol vettem, miután reménytelennek tűnt a
sz.géppel kommunikálás... Más kábellel, géppel sem ment...
Ma du.volt ez, és este olvastam a megoldást.Talán még nem küldték el a telefont a többhetes javításra, holnap visszaszerzem, közben
megtaláltam az oldalt ahonnan töltöttél.Pedig sok órát ráfordítottam, de mégsem eleget. Gratula!!!!!!
Kül. szuper a telefon.
-
fungi
aktív tag
Hahó, közben sikerült kommunikációra bírni nekem is a tel.-t, még nem vitték át a szervizbe.
Letöltöttem a widgetet, működik, de először a * #7284#
kóddal próbálkoztam, ugyanoda visz ahova a widget.PDA USB-re állítottam és ennyi.
Kommunikáció helyreállt a sz.géppel.Úgyhogy nagyon köszönöm! Megmenekültem egy többhetes szervizre várástól.
Azért bosszantó hogy ilyen apróság ennyi munkát jelentsen, /főleg hogy
végül nem is jöttem rá hogy mi van.De most boldogság! Majd elkezdek óvatosan foglalkozni az újabb romokkal,
de most még nagyon az elején tartok./sehol/Köszönöm, szép napot mindenkinek!
-
fungi
aktív tag
Szia, 3 hónapja van meg a telefonom, nem gyári garis,időnként nekem is bántóan felhangosodik gsm módban, /3g-n tökéletes/ -ezen nem változtatott semmi, romcsere sem, gyári magyarral, és több főzöttel /Bukest,Faenil,Taylor/is csinálja,nyilván nem romhiba. Végigolvastam a tippeket,semmilyen beállítás, de még a jc1 modem sem változtatott ezen. /Volt fent a többi is / Talán példányfüggő,ismerek olyat akinek nem recseg,igaz gyári garis telefonja van. 3g-n kell használni-legalájbis az enyémet.... Üdv
-
fungi
aktív tag
válasz DarthPeeter #8786 üzenetére
Egyetértek az elóttem szólókkal. Garminon kívül Ndrive,NokiaMaps, Sygic is szépen működik a HD-n.Nokiaprogramok Symbian oldalain vannak leírások,térképek. /Programok ‹ Symbian alkalmazások ‹ GPS és navigációs szoftverek/
-
fungi
aktív tag
Sziasztok, tudna valaki olyan programot javasolni amelyik megadott időpontra
megváltoztatja a telefon üzemmódját? Úgy hallottam, létezik ilyen a telefonunkra,de
konkrétat nem ismerek.
/Jól jönne, pl.munkaidő után nem felejteném némán.../ Kösz -
fungi
aktív tag
Szia, esetleg nincs nincs valamilyen program telepítve ami gondot okozhat?
Érdemes átolvasni a fórumot alaposan, biztos volt már hasonló gond,akkor
ötlet is lehet még.
Ha nem találnék semmit, én HardResetet csinálnék, ez mindent formáz a telefonon, minden visszaáll gyári értékre. /Tehát előtte mindent ments el!!/
Ha megoldódik a baj akkor egyesével telepíts mindent vissza+egyéni beállítások.
/ Ha nem tudod a HR-t,Művészúr oldalán találsz Hasznos kódokat/Persze csak ha valaki nálam okosabb nem mond valami jobbat.
Üdv, J
-
fungi
aktív tag
válasz Dorcihhxx #9453 üzenetére
Szia, ez nagyon jó telefon, mikor kijött, igazán csúcsgépnek számított, fantasztikus a
kijelzője, viszont hiába 8 megapixeles a fényképező,
egy kompakt fotógép beltérben jobb képeket csinál. Zene szól rajta hangosan, /meg
lehet növelni a hangerőt kódokkal is, ha mégsem lenne elég./
Kijelzőjén nagyon szép képe van pld. a filmeknek, én használom a gps-t is, wifi is
nagyon jó időnként. /nekem fontos volt hogy legyen/ Akku elég jó, kb. 3 nap ha
nincs agyongyepálva.
Kb. 8 hónapja van meg, még sokáig szeretném is használni!
Engem ugyan nem zavar hogy a Symbian rendszer letűnt azóta, de mai fejjel, pláne 14 évesen
vsz nem ezt venném...azóta újabb, több lehetőséget, alkalmazást kínáló telók
vannak a kínálatban.
/de azért tényleg jó!/ -
fungi
aktív tag
Sziasztok, nincs ötletetek hogy mit lehet csinálni egy 8 gb-os Kingston memkártyával
ami a teló indításakor mindig fagyást okoz? /Kivétele után gond nélkül megy a telefon/
A kártya új, 2 hetes, külföldön vásárolt, semmi nincs rátéve,
az első pár gond után formáztam, de a hiba azóta is előjön. Kuka? /vagy előtte még Hr?/
Kösz, J -
fungi
aktív tag
A Samsung részéről már nincs támogatás /tudtommal/. A z ismert romfőzők is régebben
készítették már a munkáikat, faenil ígéri még az n2o5-öt, és talán hyperx is
csinál még egy utolsót, de nagy újdonságokat nem nagyon várhatunk.
Nálam most Bukest Evo2 van fent, a telefon stabil, nem fagy, nem indul újra,
és ez a többi főzöttel is így volt. /taylor, faenil, hyperx/ Gyáriakkal sem volt
gond, de a főzöttek jobbak. Üdv J -
fungi
aktív tag
n2o5 tölthető faenil oldaláról. Magyar nyelv van hozzá, még nem tesztelt. Töltöm, kíváncsi leszek, vsz nem lesz már több rom...
[ Szerkesztve ]
-
fungi
aktív tag
Letöltöttem, flasheltem, működik, de a magyar nyelvi fájl helyett a hollandot mellékelték,
egyenlőre angolul megy a dolog, amint tudok, jelzem Faenil oldalán. -
fungi
aktív tag
Mielőtt irhattam volna, már javították, magyar nyelv letölthető, első fél óra után
szépen működik minden, jó gyors, a többi majd később derül ki....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Battlefield 2042
- EA Sports WRC '23
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gyúrósok ide!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- EAFC 25
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- További aktív témák...
- iPhone 11 (product) RED 100% akkumulátor és hibátlan állapot
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB újszerű,hibátlan állapotban + tok + töltő szett, KORREKT ÁRON!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB
- Új, bontatlan Samsung Galaxy S24 FE
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest