Új hozzászólás Aktív témák
-
mandiner
csendes tag
Nem tudom, hogy elég hosszan-e, de két percet nyomtam folyamatosan a kikapcsoló gombot és felváltva jött a sötét képernyő illetve a korábban írt sárga háromszöges jel és nem kapcsol ki a készülék. Tudomásom szerint JIG kábelem sincs, nem is ismerem.
pcnet 1848:
factory reset: kikapcsoló+hangerő fel, de előtti ki kellene kapcsolnom, de nem tudom. Nem ismerek olyan billentyűkombinációt ami után más üzenet vagy menü jelenne meg.
Köszönet mindenkinek segítő szándékért
-
pcnet
addikt
Nem jelentem, az én hülyeségem volt, hogy legalább egy adásvételit nem írtunk, vagy nem adta írásban, hogy vállalja a szervizeltetést. Céges számlára vette, de csődbe ment a cég... Így számla sincs, de megígérte, ha gond van vissza küldhetem és intézi. Csak ha fél év alatt nem sikerült számlát szerezni, akkor ha tönkre megy és vissza küldöm neki hipp-hopp lesz számla? Tegnap megkerestem mert jövő hétre megbeszéltem a leendő vevővel hogy hol és mikor találkozunk, bele is ment hogy ír papírt garról, aztán írt, hogy magánszemélyként nem vállalhat gart. Ezt nem is kértem, hogy zsebből fizessen ha baj van, csak azt, hogy ő küldi szervizbe. Ezek után ha tönkremegy se küldöm neki, mert lehet a készüléket se kapom vissza. Van egy 1000 éves MIO C250em ami sokszor átküldene falon vagy boltba kirakaton keresztül. Ahelyett jó lesz, veszek egy tartót és kész. Hardveraprózást meg végleg befejezem. 1$os akku töltő 3000ft-ért ami eldurranik és lenyomja az autómatát, gar elöl menekülő emberek, kijelzőhibás telefon... Ennyi elég is volt! Inkább gyűjtök 2 hónappal tovább és veszek újat.
-
pcnet
addikt
Ma néztem Tescoban egy GSM boltban tartót, 3500ft. Stabilnak tűnik, csak nem volt nálam a tab. 3500ft-ot szerintem megér. Garancia már enyémre se lesz, bár akitől vettem vállalta ha vissza küldöm nála érvényesíthető a gar, de most szépen kibújt a felelősség alol. Mindegy, ez volt a tanulópénz, hogy többet nem veszel használt cuccot. De én voltam a hülye, hogy úgy megvettem, hogy legalább papír nem készült róla. Gar nélkül mennyiért lehet eladni? Remélem nem megy tönkre, nem olvastam még, hogy bárkinek bajja lett volna vele. Elvileg 2013 decemberig garos. Csak ugye számla nincs róla.
-
menyoronc
aktív tag
Persze, nem mind1 mit csinálsz rajta:-) nekem első héten 2 nap most már 3 nap alatt jön össze a kb 10 óra:-) de mondom nem mindig annyi, van úgy h csak 9. Ha játszok akkor rendesen zabálja az aksit. De hát ez így van rendjén. Ugyanúgy mint pc-én, itt is a proci és a videógyorsító harap bele az áramba. De mégse 200 watt óránként:-)
Ja és lefekvés előtt kikapcsolom mindig h ne menjen feleslegesen, aztán meló után szoktam újra bekapcsolni. -
pcnet
addikt
Én írtam, ha vissza dugom töltőre akkor megy csak fel 100ra különben 80ról indul a merülés. Csak azt nem értem ha ROM probléma, akkor másnál miért nem jelentkezik. Illetve nálam miért jelentkezik stock ROMmal is? Tegnap épp ezért tettem fel Odinnal G70XXKPH_G70XXKPH_XET ROMot. Az ok, hogy nem reálisat mutat, de 100%nál ha Ti le húzzátok a töltőt, 100%ról kezd merülni nem 80ról. Bocsi, de nem értem ezen mit nem értetek.
Olyan mintha 80%nál lekapcsolná a töltést és soha nem töltene fel teljesen. Ergo az aksi 80%át használja ki. Mint Lumia 800nál amire Nokia kiadta a javító csomagot.
-
-
DoItYourself
addikt
Nos, kipróbáltam a lakásban, az erkélyen (ahol van WiFi), el sem indul. Navigáció ikonnal indítok: "Várakozás a helyre" üzenet, homokóra, és ezt lehet nézegetni jó sokáig. A gyári Maps-ban megtaláltam a térképszelvények eltárolását, de nem értem ezt a kék navigáció ikont, nektek működik?
-
pcnet
addikt
No, lefuttattam két tesztet, csak screenshottal bénáztam egy sort. Én abszolút nem vettem észre gyorsulást, sőt! Főképernyő és menü közt váltogatva, kimondottan lassúcskának érzem. Menüben az oldalak közti lapozás sem olyan mint mondjuk Wave-en. Nem azt mondom, hogy akad, de nem olyan folyamatos. Nem tudom előző verzió milyen volt, soha nem rángattam meg a menü oldalakat.
HD2-n is vissza fogom a procit 576 mhz-re a jobb akkuidő érdekében. Szóval nincs sas szemem az ilyesmihez. Tudom tesztekre sem lehet 100%ban hagyatkozni, de azért egy összehasonlítási alapnak mégis jók.
-
pcnet
addikt
Nálam sajnos postán ment a dolog. 65 km-re volt a legközelebbi szerviz és 260km-t nem akartam autózni. Postaköltség olcsóbb volt. :/ Mire vissza kaptam, nem volt rá gaz. Felhívtam a szervizt, hogy arra tekintettel, hogy még volt gar mikor a hibát bejelentettem és a hiba most is fennáll nem javítanák e meg? Azt mondták garanciával már nem. Ha állom az anyag költséget és a szerviz költséget akkor minden további nélkül. Azt már meg sem kérdeztem mennyi lett volna, de ha 32e ft csak a kijelző, akkor gondolom 40ből nem úsztam volna meg a dolgot. 40e ft-ért meg nem javíttatok egy 35e ft-os telefont. Most másodtelónak használom. Meg MP3 lejátszónak mert pici és szépen szól.
-
Vyndree
őstag
Engem nem kell meggyőzni, tudom hol érdemes venni és hova kell vinni szervizbe, szerintem egy csónakban evezünk.
sokszor kifejtettem mar, hogy gsm boltokban senki ne vegyen semmilyen keszuleket, meg akkor sem ha gyari garis, hanem inkabb nagyobb muszaki aruhazakban
Ennél csak az a rosszabb amit a homáron leírt szegény vevő, hogy jó helyen megveszi majd keres egy ócska GSM boltot ahova beviszi, nem értenek hozzá és küldik mindenhova. Lehet megspórolta a postaköltséget, de se időben, se a készülékével nem járt jól.
Tavaly az LG TV-nek tönkrement a távszabályzója. Felhívtam a szervizt, hogy hogyan lehet javíttatni, azt mondták vagy bemegyek, vagy küldjem be postán a gari másolatával. Kb 5000Ft az értéke és majdnem 3000Ft lenne a beutazás amit ugye legalább kétszer kéne számolni. Következő hétre megkaptam az új távszabályzót postán. Szerintem a Samsungnál is van ilyen olcsó és gyors megoldás.
-
Vyndree
őstag
-
-
kerekfej
őstag
wifi nincs benne Miket beszélsz? Samsung GALAXY S WiFi 4.2 a neve!
-
pcnet
addikt
Passzolok, direkt az akadások elkerülése végett csináltam gyári visszaállítást.
És az is fura, hogy minden ROMnál.
Ma délelőtt tudtam kicsit tesztelni, várakozás közben neteztem, Wave-el osztottam neki a netet, piszok stabil és gyors volt, hazafelé iGO, az is nagyon patent volt. Kereszteződésekben, kanyarokban tényleg akkor volt a kis háromszög a kereszteződés közepén vagy a kanyar közepén mikor az autó is. Megfelelően hangos a hangszórója navihoz. HD2-nél max hangerőn is elég harmatos volt a teljesítmény. Villám gyorsan talál műholdat... Az első hozzászólásaimnak ellent mondva, azt kell mondanom nagyon patent kis gép! Most rendelek hozzá szilikon tokot és kijelző védő fóliát ebay-ről. Azt hiszem megtartom.
Még ha sikerülne 2.2 gyári ROMot feltenni és KIES-szel frissíteni 2.3.5-re, az maga lenne a tökély! Jó ez a 2.3.6 custom is, de azért gari miatt csak szeretném ha gyári ROM lenne rajt. -
pcnet
addikt
Köszi! Feltettem, sajnos ez sem jó. Nem tudom mi lehet nálam a hiba. Csináltam gyári visszaállítást, nem e valamelyik programmal ütközik. Szűz rendszeren annyit csináltam, hogy belőttem a wifi-t, bejelentkeztem az email címemmel a csevegőbe. Direkt nem telepítettem semmit. Megpróbáltam a másik gmail címemmel is amit kifejezetten Facebook miatt regisztráltam és anyám email címével is. Mindegyikkel ugyan ezt csinálja. Videó hívásnál pedig ki írja, hogy Bocsánat Sajnáljuk a com.google.android.talk folyamat váratlanul leállt. Kényszerbezárás/várakozás. Agyam nincs hozzá, hogy miért csinálja ezt nálam minden ROMmal.
Gépen, HD2-n, Wave-en tökéletesen működik. Mindegy, feladom, használom a Slick-et, GTalkot pedig jegeltem. Azért köszönöm szépen még egyszer, hogy feltöltötted.
-
pcnet
addikt
Sikerült feltenni a 2.3.5öt ami elvileg gyári és van benne magyar nyelv. Hát nem volt.
Most 2.3.6 custom van rajt, de ha találsz 2.2 stock ROMot, azt nagyon megköszönném.
GTalk 2.3.6 alatt sem jó, de itt már legalább van alternatíva Marketról.Köszönöm szépen Neked és mindenkinek aki segített/segíteni próbált!
-
pcnet
addikt
Nem várok tőle többet szerintem, csak a kijelzőt meglátva kicsit furi volt. Nem xaroztam le, ez ilyen, ahogy írod is 40 ezres cucctól nem várhat csodákat az ember. Nem is vagyok egy nagy geek, nem érdekel, hogy 1 vagy 1.2 GHz-en fut, nem tuningolom stb... HD2-t is inkább vissza állítom 575 mhz-re mert böngészni, hívást és SMS fogadni az is elég és cserébe kb 20% aksi időt kapok. A %os kijelzés nélkül is meg tudok lenni, csak fel dobtam a kérdést ha meg lehet oldani akkor hogyan. Nem fogom magam fejbe lőni ha 5%onkánt merül az aksi. Épp ma néztem 75%ig full töltöttséget jelöl, utána is csak egy apró kis csík esik ki a gyáriból. Ezzel csak azt akarom mondani, számomra nem egyértelmű a gyári kijelzés, mert 75%nál ugye 3/4éig kellene lenni az aksinak, de a gyári csak egy vékony csíkot vesz le, nem az indikátor 1/4-e tűnik el. Na de jó, én le zártam, nekem olyan mindegy, csak rá kérdeztem ha meg lehet oldani akkor hogy. Úgy ahogy mások is megkérdezték, hogy frissítés után miért 9 képkockával vesz videót, miért nincs főképernyő elforgatás vagy épp rezgő visszajelzés. Csak érdekelt. Ennyi! Részemről lezárva. Nem akartam ebből vitát. A gépet sem volt célom lexarozni (szerintem nem is tettem) csak megjegyeztem nekem nem jött be, DE barátkozunk és még bármi lehet. Lehet egy hét használat után már el sem adnám még dupla áron sem. Nem írtam le úgy hogy ki sem próbltam. Csak az első tapasztalataimat/észrevételeimet írtam meg. Bocs ha ezzel valakinek bele gyalogoltam a lelki világába. Egyáltalán nem volt szándékomban.
Vyndree: Kipróbáltam a widgetet, köszi. Az is 5%os lépcsőkben jelzi ki. Ebből gondolom, hogy ROM függő a dolog.
-
A visszarugózás az egyik olyan vizuális elem, amiről az apple úgy véli, hogy olyan iszonyatos szellemi teljesítmény volt kitalálni, hogy másnak soha nem juthatna eszébe, és ezért nincs is joga használni. Engem mellesleg idegesített, és nagyon boldog voltam, hogy a GB-ben már nincs. (A scrollozást is lecserélhetnék lapozásra, lehet beszélek az apple-lel.
)
-
Mulderpapa
aktív tag
Igen, ezen az 5"-on már pont lehet normálisan böngetni és még hordozható is.
A másik, ami iszonyatosan tetszik benne, az az üzemidő.
Egy Galaxy Note-ra mondjuk szívesen lecserélném, de még úgy is nagyon sokat kellene hozzátenni, hogy eladnám a 2x-et meg ezt.Gaabbaa:
A reklámokat úgy tudod "kikapcsolni", hogy megveszed a teljes verziót. Az ingyenesek sajnos ilyenek.
-
zebede
őstag
-
stalix
csendes tag
A feszültséghez nem tudtam hozzányúlni mert az csak a Tegrak ultimate változatában lehetséges, azt meg nem találom sehol. Vagyis nem találtam olyan frisset ami támogatta volna a Galaxy s wifi-t. Szintén xda-n olvastam, hogy még az 1.6-ot is bírja úgyhogy szívesen tesztelném
Igazad van nem kell rá vigyázni, szerintem addig sem lesz meg, amíg a gari lejár ahogy magam ismerem.
A skálázással lehet, hogy hülyeséget mondtam és alapból benne van az androidban, még tesztelgetem, hogy is megy ez. A cpy spy elvileg megmondja, hogy melyik frekvenciatartományban mennyi idő tölt a proci, akit érdekel lehet próbálgatni.
-
kali8n
aktív tag
Igen, még eléggé gyerekcipőben jár a moddolás terén, de annyi pozitívum van szerencsére, hogy xda-n már van külön topicja. Szóval már csak idő kérdése
Egyébként teljesen jól elvagyok a 2.3.5-el.
Akksival is elégedett vagyok, múltkor sikerült 9 órás kijelzőhasználatot elérni, csináltam is screenshotot róla--->[kép]
Netezésre is tökéletes, most is arról írok. -
Mymelody
aktív tag
-
Mymelody
aktív tag
A 7coll tényeg jobb, ebben egyet értek, de jóval drágább is. Talán a wifis galaxy tab kedvezőbb, bár ez is csak wifis. Nekem a htc flyer tetszik leginkább, egyre jobb az ára. Galaxy tabom volt, az is állat, s2 detto. Neked lehet egy megoldás s2+sg wifi+kp=Note az most verhetetlen
-
Sanyek111
csendes tag
Lehet, hogy az lesz belőle, de előbb még megpróbálom a froyo 2.2.2. -öt. vissza rakni.
Esetleg akinek még az van rajt az le írhatná, hogy mi a verzió száma az eredeti froyo 2.2.2.
Vagy ha valaki tudja honnét tudnám letölteni, már az is nagy segítség lenne.
Előre is köszönöm! -
kerekfej
őstag
Azt pont nem szabad megvenni (pont az a noname gagyi), mert nincs értelme (ebay-es kínai selejteket árulnak ott). Ott csak hamisak vannak szinte.
Samsung-nál jobb vétel nincs, csak bontatlan eredetit érdemes venni hivatalos boltból.
Csak el kell olvasni a specifikációit.
-
jksx
senior tag
Hát az SGS+ -on is visszafrissül az a fránya market. Meg ösze-visza cserélgetik az appokat.
Pl. a Gio-n egész jó kis időjárás/napi hírek app volt fenn a 2.3.3-as gingeren. Az SGS+ -on meg valami használhatatlan kutyulmány pedig elvileg ugyanaz az a ginger rendszer, meg a gyártó is a Samu.Az ilyen változtatásoktól forr fel az agyvizem.
A Froyót is azért használom, mert csak abban normális a zenelejátszó hangszínszabályzója.
A marketes appok meg sem közelítik azt. -
jksx
senior tag
Nekem ez a market dolog csak az első indításig megy. Utána, ha kilépek belőle akkor megint a "frissített" magyar market érhető el.
Froyo van fenn a gépen.A középső gombbal nekem nincs gondom, határozott a benyomhatósága, nem lötyög.
A kijelzőn sem tapasztalok sem pixel hibát, sem sávosodást, vagy megvilágítási problémát.
Lehet, hogy szerencsés szériát fogtam ki -
kerekfej
őstag
Nekem felül a kijelző sávosodik kissé, de hát nem is AMOLED. A vaku néha indokolatlanul nem kapcsol be. Meg amiket korábban itt leírtam azok vannak még. De ennek ellenére meg vagyok elégedve vele, csak hát ne lennének ezek az apró idegesítő dolgok vele, de akkor biztosan sokkal drágább is lenne. Nálam 10/8 pontot kap ez a készülék.
-
kerekfej
őstag
Akkor neked gondolom a kis fájloknál lassul be ami rendben van, nekem is ilyen volt az elején és fogalmam sincs mi volt a lassulás oka. A windowsba leformáztam alapbeállításon gyorsformázással.
A főgomb megnyomásakor gagyi érzésem támad, határozatlan nyomáspontú gomb. Oldalra billeg, ha nem pont a közepénél nyomod meg akkor nem mindig veszi be és ráadásul elég mélyre kell nyomni, az ujjam meg nagy hozzá képest. Körömmel meg szépen össze lehet karcolni körülötte a felületet. Ez tervezési gondatlanság vagy direkt csinálták ilyen vacakra.
-
kerekfej
őstag
Az harmatgyenge eredmény, ott tutti valami gond van. azért kérdezem, mert korábban írtam, hogy nekem a felére csökkent valami oknál fogva az új firmware telepítése utána. 9000KB/s körül volt, most meg valahol 4000KB/s környékén áll meg és emiatt ideges vagyok.
Középen a nagy gombnak a nyomáspontja meg elég határozatlan. Elég gagyi megoldás.
-
-
Gondolom elírás, szoftver csak a hangchip előtt csinálhat bármit is. Pl. egy flac lejátszás (egy iterációja) kb. így néz ki: 1. alkalmazás felolvas pár kB-ot, 2. kicsomagolja, előáll a CD minőségű adat, 3. az adatcsomagot megvariálja (pl. basszust emel), 4. átadja az androidnak, 5. az android átadja a DAC-nak, 6. a DAC analóggá konvertálja, majd egy analóg erősítő fokozat után a jel megjelenik a fejhallgató kimeneten.
Ami a 3. lépést illeti, már egy egyszerű hangszínszabályzás is komplex matematikai műveleteket jelent, mert a tárolt hangot előbb komponensekre kell(ene) bontani, jól megmanipulálni, majd újból összerakni. Ennek a standard módja a Fourier transzformáció, amire valós időben nincs elég számítási kapacitás (főleg, hogy nem szeretjük, ha a zenelejátszás 100%-ra kihajtja a procit
), ezért közelítő eljárásokat használnak. Természetesen az algoritmikus és számítási pontatlanságok pár százalékos torzításként jelentkeznek (ill. torzítást eredményez, ha a számítás eredménye túlcsordul (pl. a 16 biten)).
Fentiekkel senkit nem szeretnék eltántorítani a "dögös" hangkép kikeverésétől, ha azt kedveli, viszont szerintem az egész eljárás érdekes, csak sajnos elég nehéz az infókat a netről előbányászni. (Pl. hogy egész pontosan mit is csinál a chip: hogy veszi át az adatot, hogyan lehet vezérelni (pl. hangerő), stb. Kedvenc Yamahánk specifikációi titkosak, de egyelőre a többivel sem lett több szerencsém. Meg kellene nézni valamelyik Android implementáció forráskódját — ha már egyszer nyílt —, talán majd egyszer...
)
-
DoItYourself
addikt
Úgy döntöttem nem viszem vissza, megbarátkoztam vele, csak bekapcsoláskor látszik, egyébként keresni kell hol is van, nem zavaró. A Samsungtól is jött egy levél, hogy (mégis) sikeres volt a regisztráció, és 2 hónappal meghosszabbították a standard garanciát.
Kérdés: SMB megosztásokat lehet tallózni ezzel a kütyüvel, vagy csak a DLNA megosztásokat látja?
Kéne hozzá egy masszív védőtok, olyan Otterbox szerűség: szilikon+polikarbonát héj. Az előző oldalakon linkelt tokot megnéztem, de elég zsengének tűnik. Találtatok már valami ilyesmit? Ha sikerül felhajtani egy jó darabot, tudok rendelést intézni Németországból, ünnepekre itt is lenne.
-
spanilana
csendes tag
-
kerekfej
őstag
Kies-est raktam fel, a hivatalos gyárit. ráadásul, mint írtam azóta a felére csökkent az írási sebessége. Remélem csak a driverek csesződtek össze.
Teljesen alap állapotba ment a firmware frissítés, ezt írtam is. Minden töröltem és formáztam rajta előtte valamint reset setting.
Teljesen lemerült állapotból a gyári töltőjével kikapcsolt állapotban nektek mennyi idő alatt töltődik fel?
-
agabe
addikt
vannak jatekok amik letoltve ( bar maketrol kozvetlenul a kutyurol mem erhetok el) nem futnak ezen, mig sgs-en , galaxy s-en vagy motorola defy-on meg igen.
A harom masik hardverben nem jobb (motorola gyengebb is) mint ez, igy valami jogosultsag, vagy beallits az oka. Biztos nem bonyolult dolog, de meg nincs konkret otletem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest