Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaabbaa
aktív tag
tegnap este amikor felmásztam wifi-n a netre nekem is szólt hogy van új frissítés! hagytam neki hogy letöltse, fel is telepítette magának, de eddig nem látok semmi változást a verziószámon kívül...
-
Gaabbaa
aktív tag
-
Gaabbaa
aktív tag
nekem is azért tetszik a fehér mert nem "gyűjti" az ujjlenyomatokat, másrészt meg olyan "drága cucc" érzetet kelt mindenkiben. Akinek eddig megmutattam (először a hátát látja meg az aki velem szemben áll) azok mind valami hasonlóan kezdték a mondókájukat: "úú nálad meg mi van"
-
Gaabbaa
aktív tag
Na, most utánaolvastam egy kicsit, és a következőkre kell figyelni! Ha valaki meg van elégedve a mostani romjával (2.3.x) de akar egy kis plussz kakaót, akkor nem feltétlenűl kell romot frissíteni, elég ha kernel-t cserél! Viszont nem mindegy hogy melyiket használjátok a custom kernelek közül!
Entropy512's kernel--------csak a US verziókhoz való! (ezeken nincs a kijelző alatt dedikált gomb)!
Steves kernel-----------------csak a 4.0" -os vezióhoz való, az 5"-osnál nem müködik rendesen!Rumirand kernel-------------Na ez már a nekünk való! (5.0" , dedikált alsó gombos kivitelhez)
Ami fontos! Odin3-al és CMW is fel lehet telepíteni!
Telepítés:
Odin:Töltsd le a kernel-t innen:[link]
Kapcsold ki a kütyüt, várd meg a végső rezgést majd kapcsold be "Downloading" módba ( megnyomod egyszerre a hangerő le + bekapcsoló + középső gombokat és nyomva tartod.
A PC-n megnyitod az Odin3-at.
A PDA részhez betallózod a letöltött kernel-t.
Ne legyen kipipálva a re-partition, phone bootloader update and EFS clear
Rádugod a pc-re a kütyüt
Majd nyomsz egy Start-ot.
Várj amig lefut
Újraindúl
Örülsz!CWM:
Töltsd le a kernel-t innen: [link]
Másold a kernel-t az SD kari gyökerébe
Indítsd újra a kütyüt recovery mode-ba.
Válaszd az "install zip from sdcard" funkciót.
Várj amig lefut
Újraindúl
Örülsz!Ha felállt a rendszer akkor használd a SetCPU, Antutu cpu master free, vagy más hasonló progit a tuninghoz!
Jó játékot hozzá, amint lesz kis időm én is kipróbálom!
-
Gaabbaa
aktív tag
amúgy valamiért nem tudom lementeni a mostani romot, ami rajta van! gyári 2.3.6. Nektek sikerült már lementeni valahogy?
szerk.: rom managerrel probáltam lementeni
-
Gaabbaa
aktív tag
én is frissítettem wifin keresztük!
gyorsan lement a dolog, 11,99mb-os frissítési csomag volt.
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Something_ #1233 üzenetére
nekem is így van
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Vyndree #1149 üzenetére
A felugró reklámokat ki lehet iktatni az adfree nevezetű progival. Előtte root-olni kell a kütyüt a superoneclick progival. Ha kész a telepítés akkor többé nem fogsz reklámokat átni!
Érdemes frissíteni 2.3.5-re a droidot, mert szerintem jobban lett optimalizálva, jól teljesít a kütyü ezzel a verzióval.
Frissíteni úgy tudsz ha leszede a KIES nevezetű samsungos csoda progit (pc-re), Telepítésnél országnak UK-t adsz (fontos!!!). Ha ez megvan és működik a progi akkor a samut kies-módba kell tenni az usb kapcsolat típusánál. Összekötöd a pc-vel és kikeresed a KIES-ben (pc-n) a szoftverfrissítést. Az is fontos hogy stabil, gyors neted legyen mert az új rom meglehetősen nagy, 100+ Mb.
-
Gaabbaa
aktív tag
Hali! Tudja valaki hogyan lehet net kapcsolatot létesíteni usb kábelen keresztül? (netre dugott pc és samu között)
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
kerekfej #1080 üzenetére
nálam ugyan az mint nálad, nagyon vigyázok rá, tokban van ha épp nem használom, brando ultra clear van az lcd-n, és időnként törlöm a hátlapot és az lcd-t egy pihepuha ronggyal...
ja, és baromira meg vagyok elégedve a kütyüvel!
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
DoItYourself #1067 üzenetére
ja, látom, még szerencse hogy van más lehetőség is
kamera kérdésre senki? elvileg még a full hd-t kéne neki vinni, hisz az is csak 1920x1080= 2073600 pixel azaz 2,1Mp. Nekünk meg van 3,2-es hardver hozzá. Vagy nem jól gondolom?
-
Gaabbaa
aktív tag
Szerintetek mi lesz akkor ha feltolom a galaxy s kamera progiját a wifi 5.0-ra? Müködni fog vajon, és menni fog a 720p-s videofelvétel?
-
Gaabbaa
aktív tag
Kipróbáltam a progit és tökéletesen működik, eltűntek a reklámok! még egyszer köszi!
Tud valaki mondani egy jó tracker progit, ami grafikusan is ki tudja rajzolni a megtett útvonalat, google map nélkül is? és mér szintkülönbséget, meg hasonló adatokat?
Amúgy a "3 betűs navi"
kiválóan megy rajta, hamar talál holdat is, és nem dobálja el a jelet!
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Sanyek111 #1063 üzenetére
szuper!!!!!! nagyon köszi!!!!
amúgy szerintem nem minden ingyenes proginak van fizetős verziója, pl. angry birds-nek se talákoztam még a fizetős változatával....
ezt az ultra clear fóliát meg mindenkinek nagyon tudom ajánlani, mert iszonyat észrevehetetlen, és mégis védi a kijelzőt a balesetektől.
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
Mulderpapa #1049 üzenetére
Köszi, végül elszaladtam speedshop-ba es vettem egy brando ultra clear foliat. El is rontottam a felrakast mert szöszös lett, de szerencsére moshato ugyhogy sikerult masodszorra jo felrakni. Szerintem ez a létező legjobb folia ami jelenleg kaphato, totál átlátszó. Vettem tokot is, szóval már csak egy autos tarto kell
Root-olni is sikerült, a superoneclick[link] progival, kb. egy perc volt.
Lenne még egy kérdésem: nektek nem szokott megjelenni mindenféle hirdetés az ingyenesen letöltött programok futtatása közben? Pl amikor játszom a speedX 3d-vel akkor alul vagy felül megjelenik kis csíkokban mindenféle sz@r hirdetés.
hogy lehet ezeket kikapcsolni??
-
Gaabbaa
aktív tag
Hali!
A napokban én is boldog tulajdonosa lettem egy 5.0-s készüléknek! Eddig nagyon tetszik minden, gyárilag 2.3.5 van rajta. LG 2x után váltottam erre és nem bántam meg, nem hiányzik a telefon rész, eddig se azért vettem okostelefont mert olyan sokat használtam a gsm részt hanem mert rengeteg más hasznos dolgot tud, zene, video, gps, stb....
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ki használja fólia nélkül, és mennyi ideje? Vannak rajta karcok vagy simán bírja? Agyalok hogy vegyek e fóliát, de úgy érzem, hogy nem az a karcolódós fajta a kijelzője, hanem masszívabb darab, bár biztos nem gorilla glass....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest