- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerekfej
őstag
válasz
Gaabbaa #1453 üzenetére
Vannak direkt android tuning programok, amik hasonlítanak a a PC-s SoftFSB-re. Ki kell őket próbálni.
-
Vyndree
őstag
válasz
Gaabbaa #1345 üzenetére
Általános autós tartót kaptam hozzá 2990Ft értékben, legalábbis ennyiért árulták. Fotóm nincs róla, kb így néz ki. Gagyi kínai, arra jó hogy tartja a megfelelő helyen, de baromi ronda.
Ilyesmit akarok venni. kb 850Ft postával ebay-ről, de ez a gyári szerűség is jobb lenne.
Van USB-s szivar töltőm, még az iPad-hoz rendeltem, egyszerre két egységet max. 2,2A + 1,2A-ral tud tölteni.
-
Vyndree
őstag
válasz
Gaabbaa #1182 üzenetére
Eddig hibátlan, minden fut ami eddig, kicsit mint ha gyorsabb lenne ez érezhető az iGO-nál, fele annyi idő alatt tölti be és azonnal holdat fog amire eddig várni kellett. Facebook, Twitter, valami reboot, Samsung Smart View és egy videó lejátszó alapból benne van, de szerintem más is, csak eddig nem vettem észre.
Kb 3 napig használtam a 2.2.2-t nagyon ne tudtam kiismerni, de első ránézésre nagyon más. Egyenlőre stabilnak mondom, remélem az is marad. -
Vyndree
őstag
válasz
Gaabbaa #1150 üzenetére
Kb 8-10 ki-be kapcsolgatás ismét látja a Kies a Galaxy-t. A "SamsungAppsKies"-t még mindig nem tudom telepíteni pedig a Kies már nagyon kéri.
Gondolom amíg nem aktív a "Firmver frissítése és inicializálása"
addig hiába szenvedek.
(most megint nem ismeri fel a készüléket, jelenleg a 6. újraindításnál tartok, grrrrr)
-
Vyndree
őstag
válasz
Gaabbaa #1150 üzenetére
Letöltöttem a Kies 2.0-t innen (2.2.0.12014_18_7), de valamit nem jól csinálhattam. Telepítésnél nem kérdezett országot (csak nyelvet) és nem találom a frissítést. Mindenáron a Kies-t akarja frissíteni, az meg a legfrissebb.
Bal oldalon legalul ott van a "Samsung Apps" ott lehet országot beállítani, ki is választottam UK-t. Azt írja nyissam meg a "SamsungAppsKies" könyvtárat amiben egy apk-t kéne telepíteni, de nincs meg a könyvtáram.
Most már hiába dugom a készüléket az USB-re, már fel sem ismeri. Pont ezért adtam el az iPad-om, mert ezt a buzizást utáltam, de nagyon!!! Ott iTunes a neve nem Kies, de ugyanolyan f0s. -
agabe
addikt
válasz
Gaabbaa #1068 üzenetére
ne tedd fel, masok a vezerloprogik...mas kamera van az sgs-ben, ott nincs vaku sem, es a progiresz egyedi. jo esetben csak siman nem mukodik, de rossz esetben valamit kipurcant.
a full hd rogziteshez megfelelo sebessegu proci, es adattovabbitas is szukseges lenne. hiaba nagyobb a kamera felbontasa...az csak egy dolog a sokbol. -
DoItYourself
addikt
válasz
Gaabbaa #1056 üzenetére
"Lenne még egy kérdésem: nektek nem szokott megjelenni mindenféle hirdetés az ingyenesen letöltött programok futtatása közben? Pl amikor játszom a speedX 3d-vel akkor alul vagy felül megjelenik kis csíkokban mindenféle sz@r hirdetés. hogy lehet ezeket kikapcsolni??"
az ingyenes programoknak általában létezik fizetős verziója is, szerintem úgy.
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
Gaabbaa #1048 üzenetére
Nekem LG 2x mellett van a Galaxy WiFi. A 2x-et utálom, ezt a Samsungot pedig nagyon szeretem. Eredetileg csak navigációnak vettem, mert meguntam a gagyi Winmo-s pda/pna-val való szenvedéseket, de már minden másra a Samut használom, a 2x csak telefonként funkcionál, már amikor éppen nem dobálja el a hálózatot.
Szerintem Gorilla Glass van rajta, ennél a tesztnél is azt írják és nekem is annak tűnik. Fóliát nem raktam rá és nem is fogok. Ha tudsz rá vigyázni, akkor felesleges, csak az esztétikai élményt rontja.
A hátlap viszont tutira kényes, mondjuk nekem ez a része is karcmentes, de én még az asztalon is mindig valami puhára teszem. Egy jó tok kell neki (mint pl. a gyári) és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest