- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Magisk
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
válasz
xAttilax #1431 üzenetére
A gyári lejátszó a poweramp-hoz képest nagyon kakin szól. Szinte az első perctől kezdve PA-t használok, nem vettem észre, hogy drasztikusan csökkene vele az akksi idő. Illetve teljesen mindegy mennyire eszi az akksit mert a gyári lejátszót semmi pénzért nem használnám.
Én is azt tapasztaltam egyébként, hogy a 2.3.6-tal akadozósabb lett a működés.
-
tome.jr
addikt
A Voda kapcsán se úgy csináltad a dolgokat ahogy kellett volna.
Mikor kiderült, hogy amiatt a 4k miatt nem engedik felbontani a szerződést ami nem is járt volna jogosan, akkor kellett volna egy felmondó levelet írni és az ügyfélszolgálaton pedig átvetetni a sim kártyát jegyzőkönyvvel. A felmondás miatt és a sim kártya hiányában nem tudod tovább használni a szolgáltatást, tehát nem számlázhatnak ki újabb havidíjat. Ha mégis megteszik akkor nem fizeted be, ha akarnak menjenek bíróságra, ott úgyis kiderül, hogy egy kamu tartozás miatt nem engedték meg a felmondást.
Alapvetően az a probléma, hogy a jogot és ezáltal a saját lehetőségeiket nem ismerő embereket mindenhol próbálják megvezetni, sajnos ez sok esetben sikerül is.
-
tome.jr
addikt
Ilyen esetben alap, hogy tértivevényesen adod fel a csomagot, hogy igazolni tudd még gar időn belül átvették. Hát persze, hogy arra hivatkoznak, hogy az ügy lezárva, így nem került nekik semmibe a dolog. Tájékoztatni kellett volna őket, hogy rendben akkor a fogyasztóvédelemnél folytatjuk. Ez szokott működni, főleg úgy neked van igazad. Ne haragudj, de elég amatőr módon jártál el ha ezt benyelted
-
tome.jr
addikt
Ha garidőben leadtad a hibával és nem javították, hiába telt le a garancia, kötelesek lettek volna megcsinálni hiszen a bejelentés és leadás még határidőn belül megvolt. Lényegében gusztustalan módon átb@sztak. Én biztos nem hagytam volna annyiba, irány a fogyasztóvédelem.
-
-
tome.jr
addikt
válasz
Roliiii #1359 üzenetére
Érdekes amit írsz én semmiféle alapzajt nem hallok. Itt is azt írják, hogy teljesen néma:
Whether it is deliberately designed or just a byproduct of removing the phone section, the Galaxy Player has nearly silent operation. Only when using my most sensitive in ear monitors could I hear a slight bit of activity between tracks. Interestingly, this was more noticeable while using services like MOG compared to the stand-alone apps. I don't know why that would be. In any case, the device is basically silent.
-
tome.jr
addikt
Ti a gyári fülessel használjátok a készüléket? Nekem sikerült a poweramp eq-val egy nagyon jó hangzást beállítani, nem tudom érdemes lenne-e a fülest upgrade-elni.
-
tome.jr
addikt
-
tome.jr
addikt
Sziasztok!
wma file-okat le lehet játszani valahogy? Se a gyári, se a winamp, se a poweramp nem hajlandó megnyitni őket, pedig a hivatalos leírásban benne van mint támogatott típus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest