- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HorviGabi
aktív tag
Ha valakit érdekel. Hirtelen másra kell gyűjtenem így nehéz szívvel meg kell tőle válnom.
http://www.vatera.hu/samsung_galaxy_s_wifi_5_0_feher_hibatlan_garancias_1521558344.html -
HorviGabi
aktív tag
Valaki linkeljen már be ha tud egy olyan boltot ahol tudok venni eredeti Brando fóliát a készülékhez. Találtam párat a neten, de ki tudja hogy melyik megbízható. Ha esetleg valaki vett rá valahol és pozitívak a tapasztalatai írja már meg. Előre is köszönöm.
-
HorviGabi
aktív tag
Megjött ma a készülék, csak sajnos a wifi hálózatomra nem tudom rákapcsolni sehogy se. Megtalálja, beírom a jelszóm (WEP titkosított), kiírja hogy IP címe lekérése, aztán egyszer csak kilép, és vagy azt írja hogy nincs a tartományban, vagy hogy szétkapcsolva. Lehet nem jó a kütyüben a wifi? Mondjuk hálózatokat talál. Tanácstalan vagyok.
-
HorviGabi
aktív tag
Sikerült végre megrendelnem, mindenkinek köszönöm a segítséget! Néztem hozzá fóliát, Brandot szeretnék venni, esetleg valaki nem tudja hol lehet jó árban kapni? Vaterán néztem, de nem vagyok benne biztos hogy eredeti.
-
HorviGabi
aktív tag
Most voltam a euronicsba,már rendelni se tudnak,elfogyott a beszállítónál is. Nem is lesz. Ha valaki tudna valahol ahol raktáron van elfogadható áron írja már meg. Köszönöm.
-
HorviGabi
aktív tag
-
HorviGabi
aktív tag
Köszi a válaszokat, sajnos itt vidéken (Eger) az Euronicsba fogalmuk nincs mikor lesz belőle.
-
HorviGabi
aktív tag
Sziasztok! Most szeretnék vásárolni egy Samsung Galaxy S 5.0-ás készüléket, tanácsot szeretnék kapni hol lenne érdemes megvásárolni? Valamint akinek van segíthetne hozzá tokot és kijelzőfóliát találni, valami normális minőségűre gondolok. Tokot meg olyat szeretnék ami nem ilyen szilikon amibe bele lehet tenni a gépet, hanem inkább valami táskára gondolok, sajnos a neten sehol nem találtam. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós kamerák
- Napelem
- Milyen monitort vegyek?
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest