- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vyndree
őstag
Nem tudom melyik verziót használod, de próbáld a kettest, nálam eddig hibátlanul meg, bár ritkán használom.
Inkább a Kies Air jön be, nem kell kábelezni, hisz' wifin tolod át az anyagot.
Harmadik verzió pedig a "klasszikus de tuti" memória ki, 200Ft-os adapterbe bele és pendriveként adatmozgatás.
Gyors, nem fagy ki és a készüléket se kell hozzá csesztetni. (filmeket így szoktam 1 perc alatt rátenni) -
agabe
addikt
A navigaciohoz muhold kell amire csak a szabadban lat ra, esetleg ha az ablakhoz teszed, akkor egy ido utan ott is talalhat jelet. Ahhoz viszont, hogy utvonalat tervezz (ha nem hasznalsz a gyari google maps-on kivul mast) eleg a wifi (de anelkul nem fog menni) es ugy az utvonalat le is tolti a netrol (azaz az utvonalhoz tartozo terkepreszleteket, de csak az ut nagyon kozvetlen kozelet) igy uj utvonalat is csak akkor tudsz tervezni, ha van wifi.
Most ki akartam probalni, hogy mit csinal pontosan belterben amikor nem tala muholdat, erre kevesebb mint egy perc alatt megvolt a jel, es 9holdbol 6-8 kozotti volt folyamatosan hasznalatban...mindezt bp. belvarosaban ahop sok az epulet, egy 3 szintes tarsashaz masodik emeleten az ablaktol 4meterre, pedig regebben tarthattam az ablaknal csomo ideig mire telelt valamit.... hmmm.
Nem foglalkoztam mostanaban a gps-el, de ugy emlekszem, hogy a gps config file-jat (mar tenyleg nem emlekszem pontosan) at kell irni, ezutan jobban talal jelet, mivel alapbol asszem az amerikai kontinensen kepzeli magat(bar ugy is megtalalja a holdakat, csak lassabban)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- L14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 4500U 16GB 256GB NVMe ujjolv új akku gar
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest