- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung topic
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vyndree
őstag
Nem tudom melyik verziót használod, de próbáld a kettest, nálam eddig hibátlanul meg, bár ritkán használom.
Inkább a Kies Air jön be, nem kell kábelezni, hisz' wifin tolod át az anyagot.
Harmadik verzió pedig a "klasszikus de tuti" memória ki, 200Ft-os adapterbe bele és pendriveként adatmozgatás.
Gyors, nem fagy ki és a készüléket se kell hozzá csesztetni. (filmeket így szoktam 1 perc alatt rátenni) -
agabe
addikt
A navigaciohoz muhold kell amire csak a szabadban lat ra, esetleg ha az ablakhoz teszed, akkor egy ido utan ott is talalhat jelet. Ahhoz viszont, hogy utvonalat tervezz (ha nem hasznalsz a gyari google maps-on kivul mast) eleg a wifi (de anelkul nem fog menni) es ugy az utvonalat le is tolti a netrol (azaz az utvonalhoz tartozo terkepreszleteket, de csak az ut nagyon kozvetlen kozelet) igy uj utvonalat is csak akkor tudsz tervezni, ha van wifi.
Most ki akartam probalni, hogy mit csinal pontosan belterben amikor nem tala muholdat, erre kevesebb mint egy perc alatt megvolt a jel, es 9holdbol 6-8 kozotti volt folyamatosan hasznalatban...mindezt bp. belvarosaban ahop sok az epulet, egy 3 szintes tarsashaz masodik emeleten az ablaktol 4meterre, pedig regebben tarthattam az ablaknal csomo ideig mire telelt valamit.... hmmm.
Nem foglalkoztam mostanaban a gps-el, de ugy emlekszem, hogy a gps config file-jat (mar tenyleg nem emlekszem pontosan) at kell irni, ezutan jobban talal jelet, mivel alapbol asszem az amerikai kontinensen kepzeli magat(bar ugy is megtalalja a holdakat, csak lassabban)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Synology NAS
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest