- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
Eladóvá vált szeretett készülékem. Samsung Galaxy S Wifi 5.0 16GB-os verzió. Tökéletesen működik minden porcikája, autós navigációnak volt használva. Fekete hátlapos. Legfrissebb gyári rommal, superuser engedéllyel azaz rootolva, amit igény szerint természetesen visszaállítok.
Részletek itt: [link]
Eladás oka, csere TAB 3-ra -
Vyndree
őstag
Senki nem használ Skype-ot? Keresek egy működőképes verziót. 3.2 alatt nem tud csatlakozni, a 4.9-essel meg nincs kimenő hang.
Van rá valakinek megoldása? -
Vyndree
őstag
Hagyhatod rajta a rootot, semmi baja nem lesz. Tedd vissza alapállapotba (factory reset), rakd fel rá a szükséges programokat és add a lányodnak. Esetleg ráteheted a gyári legfrissebb 2.3.6-os verziót.
Kapcsold ki, nyomd meg a Hangerő FEL + a bekapcsoló gombot. A Samsung logo mikor megjelenik engedd el a bekapcsoló gombot de nyomd tovább a Hangerő FEL gombot, amíg az Android robot meg nem jelenik, illetve a recovery menü meg nem jelenik. A hangerő gombokkal válaszd ki a wipe data/factory reset sort és a Home/OK gombbal tudod megerősíteni a hard resetet. Ekkor minden adatod törlődni fog.
Esetleg előtte megpróbálhatod: Beállítások → Védett adataim → Gyári adatok visszaállítása → Eszköz visszaállítása → Törli mindet. -
Vyndree
őstag
Nem működik a Skype-om, azt írja nem talál hálózatot.
Eddig a 2.7.0.907 volt fent, a legújabb 4.9.0.45564 pedig nem hallanak mások.
Tud valaki egy működőképes verziót? -
Vyndree
őstag
válasz
Vyndree #2460 üzenetére
Megoldódott, ezzel a verzióval jól működik.
-
Vyndree
őstag
Feltettem a legújabb Skype-ot és mikor én indítok hívást engem nem hallanak, ha engem hívnak mindenki hall mindenkit. Régebbinél nem volt ilyen gond, melyiket tegyem fel ami tuti jó hozzá?
-
Vyndree
őstag
Bármilyen powerbank jó hozzá, az aTab 5200mAh-val egy napot is kibír. Akinek drága a hatezer forintos itthoni, az ebay-en pár ezer forintért be lehet szerezni hasonlót.
Videózásra nálunk elég egy használtan 8eFt-os 7"-os Prestigio ebook reader is, ennek a kijelzője nagyobb, nem fénylik és 7-8 órát bír az akkuja. -
Vyndree
őstag
válasz
general #2380 üzenetére
Állapottól függően 20-25eFt a 16Gb-osokat. Kollégám vett egy 8GB-os változatot 17e-ért két hete, ki lehet fogni olcsóbban is. Az eladó azt mondta 2 hétig senki nem jelentkezett, még érdeklődő sem volt (aprod, jofogas, vatera).
Főként autós navira használom, ennyiért "gagyi" kínai PNA-t tudnék venni sokkal kisebb tudással és jóval gyengébb kijelzővel 5"-osban, ha használod nem igazán éri meg már eladni. -
Vyndree
őstag
válasz
tonyrulez #2376 üzenetére
Így csináld lépésről-lépésre és sikerülni fog, nagyon egyszerű, legalábbis így utólag.
-
Vyndree
őstag
válasz
#73029888 #2369 üzenetére
Kispolszki is tud menni 160-nal, csak nehéz vele kanyarodni és megállni!
(és nem is érdekel ez senkit ebben a topicban)
Magyarul, tök jó hogy így hasít custom ROM-od az Xperia Miniden, csak kár hogy instabil, újraindul és ki tudja még mi baja van. Írják is neked a szakik, hogy cseréld le a ROM-ot, nekünk nem kell bizonyítanod semmit. Elcserélted, tetszik, használd egészséggel.Megjegyzem: nálam 3896 volt Antutu benchmark, míg Sony Xperia Mini dokee78-nál "Stock ICS alatt nekem ennyit dob az Antutu: 3338"
-
Vyndree
őstag
Nekem az összes mérges madár rajta van, a gyerek mind végigjátszotta és egyszer se volt vele gond. Komolyabb játékokat nem tettem még rá, nem is áll szándékomban. Illetve a Tank Recon 3D amit a napokban próbáltam, de az se komoly hardver erőt igénylő játék, szépen is fut rajta.
-
Vyndree
őstag
válasz
#73029888 #2359 üzenetére
Neked is megérte, vagy csak akivel cseréltél annak?
Nekem a T-s számlacsomagomhoz akartak adni a pontokért tavaly SG Mini 2 vagy ezt az Xperiat, megköszöntem az ajánlatukat, de nem fogadtam el. 3"-os kijelző már nagyon kicsi, főleg mikor írni kell rajta valamit.
Mikor tegnap írtad komolyan azt hittem csak viccelsz, nem gondoltam volna, hogy elcseréled.Te tartottad életben a topicot, bár sok újdonság nem jött ki ehhez a készülékhez, ezt úgy kell elfogadni ahogy megvettük, a Samsung mostoha gyermeke. Kívánom találd meg a készülékben a számításaid és remélem pótolni fogja azt a hiányt, amit a Samsung okozott.
A napokban megfordult a fejemben hogy eladjam/elcseréljem, de ami a hátránya az az előnye is. Navigálásra használom, feleségem szó kirakózik rajta, néha netezek vele a munkahelyen, és a 7"-os olvasó előtt (8eFt volt olvasni, videózni kiváló) még filmeket is néztem rajta. Amire kell megfelel, eladni meg kár mert 20eFt körül nem kapsz ilyen minőséget.
-
Vyndree
őstag
válasz
#73029888 #2346 üzenetére
Ugye csak viccelsz az Xperia Minivel? Az egy 3"-os 320x480-as "régi" telefon, el ne cseréld rá. Olyan mint ha 3 éves Audid elcserélnéd egy Suzuki Alto-ra. Az Xperia új korában is az olcsó kategóriás vacaknak számított.
Inkább rendelj egy 10"-os 32GB-os kínai tabletet, 23eFt-ból megúszod. -
Vyndree
őstag
válasz
#73029888 #2341 üzenetére
Netezésre, játékra nem a legjobb, vagyis vannak jobbak. Navigációra, zenét hallgatni, videózni, kirándulásokhoz (neten ezt-azt megnézni, kamerázni, fotózni, egyéb dolgokra) ér/érték arányában kiváló. Még a mostani kínai táblagépekkel sem egy kategória, 25eFt-ért 16GB memóriával garanciával ajándék.
-
-
Vyndree
őstag
-
Vyndree
őstag
válasz
Bandusek #2149 üzenetére
Nekem ez van fent.
Majd jön Makoj20, már én sem tudom melyik a gyári és melyik nem. -
Vyndree
őstag
válasz
Bandusek #2141 üzenetére
Lépésről-lépésre ezt kell követni és tuti sikerülni fog. Fontos, hogy a gyári rom és kernel legyen rajta, máskülönben nem fog sikerülni. Elég sok buktat van még ezen kívül, de a leírásban minden benne van. Olvasd el figyelmesen akár többször is és a videót is érdemes megnézni. Amíg nem vagy tisztában mikor mit csinálsz, inkább bele se fogj.
Nekem a gyári rom volt rajta, de a kernelt nem cseréltem vissza, fél napot szenvedtem. Tedd rá a korábban ide is linkelt 2.3.6-ost és a kernelt, majd az általam linkelt SuperOneClick-et. -
Vyndree
őstag
válasz
Bandusek #2134 üzenetére
Gyári ROM rootolva, kernel nem cserélve.
SuperOneClick v2.3.3 -
Vyndree
őstag
Nem ismerem ezt a Nokiát. Hotspot vásárlás helyett jobban jársz egy használt ZTE Blade-val, 14-15eFt-ért találni garist is, azzal meg tudod osztani a netet a Galaxynak.
Esetleg Galaxy S2 vagy S3, de az drágább mutatvány lesz és tényleg nem 5". A Galaxy Note 5"-os, de csak netezni drága. -
Vyndree
őstag
A telefonodnak kell tudnia a "HotSpot" funkciót, akkor meg tudod vele osztani. A legtöbb telefon tudja, még a régi ZTE Blade 1-es is tudja. Tök mindegy milyen FW van a Galaxydon és root sem kell hozzá.
T-mobile-os hotspot-ot itt találod, de van a Vodának, Telenornak is. -
Vyndree
őstag
válasz
#73029888 #2124 üzenetére
Ilyen játékra ez a készülék alkalmatlan. Próbálgasd inkább a Live for Speed-et a PC-den, szerintem még mindig a legjobb szimulátor.
-
Vyndree
őstag
Ez a készülék számolja, mennyiszer volt frissítve a romja? Állítólag download módban meg lehet nézni, de hogy jön az elő?
-
Vyndree
őstag
válasz
#73029888 #2078 üzenetére
Néhány videót én is csináltam vele és az FX Guru-val:
https://www.youtube.com/birkakompot -
Vyndree
őstag
válasz
#73029888 #2076 üzenetére
Ilyen pici akadás nekem is van játék közben. Azóta leszedtem ezt a játékot, inkább idegesítő mint szórakoztató.
Ha már játék, akkor már inkább a Shaky Tower
-
Vyndree
őstag
válasz
#73029888 #2063 üzenetére
Happy Jump nem akad.
http://www.youtube.com/watch?v=XYwvoqQohJA -
Vyndree
őstag
válasz
#73029888 #2073 üzenetére
Megnéztem vagy tizenöt videót, leírást, olvastam utána még orosz fórumokon is, mindenhol ugyanazt írták. Ez a leg szájba rágósabb magyar leírás, még azt is leírja hogy kapcsold be a készüléket:
SuperOneClick. Rendszergazda mód egy gombnyomásra
Nálam az volt a baj, hogy a kernel is le volt cserélve és a fw is backup-ból volt feltéve. Erre hiába küldtem a SoC-t nem bírt vele mit kezdeni. A vége az lett, hogy a gépem is kifagyott, teljes reset hozta ki. Aztán fw csere sikerült, de a kernel nem, csak ismét hard reset után. Ezután már ment a root is, csak ide volt nehéz eljutni, mert nem tudtam miért nem akarja. Nagy nehezen azért sikerült egy nap alatt.Aki nem akar vele sokat szórakozni az ne fogjon bele, nem olyan egyszerű minden esetben a root és könnyen rámehet a délutánod.
Köszi makoj a segítséget!
-
Vyndree
őstag
válasz
#73029888 #2056 üzenetére
Mivel tud kevesebbet az eperfagyi a mézeskalácsnál? Ha visszateszem, szerinted mi az amiben hiányt fogok szenvedni?
Sajnos míg más készülékek előre, is vissza fejlesztik az FW-t, a főzött ROM-okról nem is beszélve. Ami nekem van gyári magyar 2.3.6 az eddigi legjobb amivel eddig találkoztam, ezt a Froyo-t még nem próbáltam.
Lementettem, köszi, ez még hasznos lehet. -
Vyndree
őstag
válasz
#73029888 #2053 üzenetére
Annyit mondtam, hogy ha egy játék egy másik ugyanolyan készüléken, ugyanolyan androiddal megy, akkor nálad sem az az android verziója a gond. Ha tudnám mi a gond már megírtam volna, mondjuk ilyen játékokkal nem szoktam vele játszani, csak egyszer kipróbáltam őket. Ezek a játékok nem az én világom.
-
Vyndree
őstag
válasz
#73029888 #2049 üzenetére
Mondtam, hogy nem a FW-vel van gond nálad, hiába cserélgeted, nem lesz jobb.
Nálam a 2.3.6-nál az akkuhasználat iszonyat jó, 6-7 óra alatt 40% alá még nem sikerült meríteni bármit is csináltam. Filmezésre, netezésre, fényképezni, kamerázni, egyszerűbb játékokra, navigálni tökéletes, komolyabb játékra vegyél inkább PSP-t. -
Vyndree
őstag
válasz
#73029888 #2018 üzenetére
2.3.6-ot használok, amit te linkeltél korábban. GTA VC, Asphalt, NFG MW nem akad, csak játék előtt egy memória ürítés kell. Menüje főleg nem akad, valamint egyszer sem fagyott még eddig.
Build száma: GINGERBREAD.XWKP7>>>>>*****<<<<<
>>>>> ezt írtad korábban <<<<<
>>>>>*****<<<<<Felrakod ODIN-nal ezt: [link] majd utána ezt szedd le: [link]
Telepítés menete: (a mappát ebbe a mappába kell másolni: clockworkmod/backup/
1) kikapcsolod a készüléket (és nem kikapcsolod a képernyőt, hanem a power gomb hosszabb nyomva tartásával előhozod a menüt, és kikapcsolod úgy).
2) miután teljesen leállt, nyomva tartod a hangerő fel gombot, és megnyomod a bekapcsoló gombot, de a hangerő fel gombot továbbra is nyomva tartod. Így bejön a recovery mód (cwm).
3) Ebben a menüben a hangerő fel-le gombokkal tudsz mászkálni, és a power gombbal tudsz menüpontot kiválasztani.
Mivel tulajdonképp újratelepítjük a készüléket ezzel, ezért mindent vissza kell állítani gyári állapotra. Azaz az összes feltelepített program el fog tűnni, az összes beállított adatával együtt. De a felrakott zenék, videók, képek nem tűnnek el. Ha vannak programok, amelyeknek a beállításait/mentéseit nem szeretnéd elveszteni, akkor indítsd újra a készüléket, és telepítsd fel a "titanium backup"-ot. Azzal a programmal el tudod menteni a programok aktuális állapotát, és újratelepítés után, miután felraktad megint azt a programot, vissza tudod őket tölteni egyesével. (mondjuk ehhez már root jog is kell...)
De visszatérve a lényegre, újratelepítés előtt vissza kell állítani gyári állapotra a készüléket, mert mindenféle problémát okozhat különben! A következőket kell tenni:
- "wipe data/factory reset"
- "advanced\Wipe Dalvik Cache"
Szokták mondani még hogy kell alkalmazni a "wipe cache partition" menüpontot is, de szerintem tök fölös, mert a "wipe data/factory reset" már előzőleg megtette nekünk ezt.
4)Ha a külső sd kártyára raktad a mentést, akkor: "backup and restore\restore\2012-06-08.11.34.38/"
ha a belső memóriában van, akkor: "backup and restore\restore from internal sdcard\2012-06-08.11.34.38/"
Ezek után mindkét esetben meg fogja kérdezni, hogy biztosan ezt akarod-e tenni. Itt kiválasztod a sok "No" közül az egyetlen "Yes - Restore" pontot.
Itt el lesz magával egy ideig (kb 5-10 perc). Miután befejezte ki kell még választani a legelső menüpontot, azaz a "reboot system now"-t. És kész. A kernelt leszámítva gyári magyar készüléked van. Még rootolva sincs! -
Vyndree
őstag
-
Vyndree
őstag
Akkut lehet benne cserélni? Milyen való bele?
Próbált már valaki vésztöltőt hozzá? Aki nem ismeri, ez egy olyan egység amit hozzácsatolsz, van benne pl. 4db AA elem amiről menet közben bárhol tudod tölteni. Ha netán egész nap használnod kell (pl városnézés) és nincs lehetőséged tölteni, de a GPS és a Wifi leszívta az akkuját délutánra, nagyon hasznos lehet. Vagy hosszabb kerékpár túra alkalmával, többnapos hegyi túrázás stb. -
Vyndree
őstag
Senki nem rootolta még a gyári 2.3.6-ot? Esetleg lehetne róla itt beszélni mivel és hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RTX 4090, I9-14990 PC Eladó!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest