Új hozzászólás Aktív témák
-
DoItYourself
addikt
válasz
kerekfej #2327 üzenetére
Megoldottam egy másik PC-ről a frissítést, de nem a másik PC volt a megoldás, hanem a Kies telepítője: első alkalommal a telepítés végén kivettem a pipát az Samsung USB driver telepítése mellől, mert azt írta, hogy ez csak Bada vagy nem Android cuccokhoz kell... pedig de.
-
DoItYourself
addikt
válasz
#73029888 #2322 üzenetére
Kösz a cuccokat, előtte még próbálkozok ezzel a Kies-el, de ha nem megy, akkor megnézem ezt az Odin-t.
Kerekfej: természetesen az USB módot KIES-re állítottam a Player-en, úgy próbálkoztam. Az volt a legszebb, amikor már "Downloading" felirat, és egy szép sárga lapátos droid volt az érintőképernyőn + "Do not turn off Target..." felirat, a Kies pedig kiírta, hogy hiba történt, kapcsold ki, vagy vedd ki az akksit.
-
DoItYourself
addikt
Természetesen azzal kezdtem az egészet.
-
DoItYourself
addikt
Eddig nagyon jól elvoltam a 2.2.2.-es gyári ROM-al, de tegnap beütött a ménkű: kijött egy frissítés a The Crood c. játékhoz. Ha nem rakom fel ezt a frissítést, nem indul a játék. Felrakni viszont nem tudom, mert inkompatibilisnek jelzi az eszközt.
(említettem a fiaimnak a "technikai problémát"; rendkívül aggódó arcot vágtak, így a 20. pálya környékén)
Kis levelezés után a Rovio support javasolt egy 2.3-as frissítést a gépre. Melyik gyári ROM-ot javasoljátok ami stabil és gyors mint a 2.2.2.? -
-
DoItYourself
addikt
Van valami lista arról, hogy mit javítottak az egyes fw verziókban?
-
DoItYourself
addikt
Jé, találtam magyar kézikönyvet hozzá - megjelent: 2011.12.28.
-
DoItYourself
addikt
"Üdv!
Ti meg vagytok elégedve a stock 2.3.6-tal?
Én pár napja frissítettem fel 2.3.5-ről OTA-n keresztül.
Hát bár ne tettem volna, szerintem ez egy selejt rom lett. A 2.3.5-tel semmi bajom nem volt, sosem akadt, minden oké volt vele. A mostani meg elég gyakran akad, szaggatnak a játékok stb.. "Kíváncsiságból megnéztem az enyémet, 2.2.2. verziószámot írt az Androidra
de legalább nem akad.
-
DoItYourself
addikt
A google play azt írta, a Brother in Arm 2 kompatibilis, PC-ről el is indítottam a telepítést, a készüleken elindítva mégis inkompatibilitásra hivatkozva áll le.
-
DoItYourself
addikt
Lehet ezt egy erősebb töltővel is tölteni? Nem a gyorsabb töltés érdekel, csak redukálnám a töltők számát, mert egy fiók teli van velük.
-
-
DoItYourself
addikt
Az akku kijelzőről: nekem kiírta, hogy lemerült, töltsem fel, és még 1 órát tudtam használni. Kicsit fura volt egy laptop után, mert ha az írja ki, ott 5-6 perc van, aztán konyec.
-
DoItYourself
addikt
Nyomogattam egy kicsit a Maps-et, érdekes módon 2-3mp alatt megtalálta a pozíciót. Ezután már bejött a kék nyilas navigáció is, most már működik.
-
DoItYourself
addikt
Nos, kipróbáltam a lakásban, az erkélyen (ahol van WiFi), el sem indul. Navigáció ikonnal indítok: "Várakozás a helyre" üzenet, homokóra, és ezt lehet nézegetni jó sokáig. A gyári Maps-ban megtaláltam a térképszelvények eltárolását, de nem értem ezt a kék navigáció ikont, nektek működik?
-
DoItYourself
addikt
Egy dolgot áruljatok el nekem: hogy lehet használni a GPS modult ebben a kütyüben? Egyébként van PNA készülékem iGo-val, csak kíváncsi vagyok, hogyan működik az útvonaltervezés ezzel a kütyüvel. Addig jutottam, hogy először is bekapcsoltam a GPS modult, majd a főképernyőn kiválasztottam a Navigáció ikont (kék nyíl), és néztem 5 percig a "Pozíció keresése" (vagy vmi hasonló) feliratot. De ettől előrébb nem jutottam. Mielőtt megkérdezitek, nem a leárnyékolt lakásban voltam, hanem a kocsiban, ugyanazon a helyen volt a Samu ahol a PNA gond nélkül működik.
-
DoItYourself
addikt
válasz
Something_ #1227 üzenetére
#689-től olvass. Mondjuk ez csak az én elméletem volt, paranoiás, gyanakvó ember vagyok.
-
DoItYourself
addikt
Az előlapi kamera fordított képet (fejjel lefelé) ad a Skype-ban, próbáltátok?
-
DoItYourself
addikt
válasz
Gaabbaa #1056 üzenetére
"Lenne még egy kérdésem: nektek nem szokott megjelenni mindenféle hirdetés az ingyenesen letöltött programok futtatása közben? Pl amikor játszom a speedX 3d-vel akkor alul vagy felül megjelenik kis csíkokban mindenféle sz@r hirdetés. hogy lehet ezeket kikapcsolni??"
az ingyenes programoknak általában létezik fizetős verziója is, szerintem úgy.
-
DoItYourself
addikt
Kérdés Nokia telefon tulajdonosokhoz: hogy lehet megosztani a telefon internet elérését a Galaxy S Wifi felé, WiFi-n vagy bluetooth-on keresztül?
Van egy Joikuspot nevű program Nokia telókra, de az csak ad-hoc WiFi hot-spotot kreál, ahhoz pedig az alap Androidok nem csatlakoznak, csak a root-olt készülékek vehetők rá.
PC-n ezek a dolgok simán működnek (teló net elérés megosztása a PC részére, pl. bluetooth-on keresztül), de csak a Nokia PC Suite szoftverével.
Szóval a kérdés még egyszer: Nokia teló net elérés megosztás Galaxy S WiFi felé (WiFi/bluetooth). -
DoItYourself
addikt
Kicsit nehezen találtam ide vissza
.
Amiért írok: a kerekfej féle tok alkalmas a használatra, a micro USB kivágást kicsit szélesíteni kell, ennyi. A fólia is rendben van, passzol rá, engem egyáltalán nem zavar, sima, átlátszó
, mintha ott se lenne. Csak ajánlani tudom mindkettőt, ill. kerekfejet is, korrekt partner.
-
DoItYourself
addikt
Köszönöm a tippeket, időközben keresgéltem én is az Android Marketen ez ügyben, a találatok között volt az ES File Explorer, Astro+SMB plugin, File Expert - ez utóbbit kipróbálva sikerült betallózni a PC megosztását.
-
-
DoItYourself
addikt
válasz
DoItYourself #643 üzenetére
"Kérdés: SMB megosztásokat lehet tallózni ezzel a kütyüvel, vagy csak a DLNA megosztásokat látja?"
Első Androidos készülékem, azért kérdezek ilyen alap dolgokat. Mit kell hozzá letölteni a marketről?
-
DoItYourself
addikt
"Eredeti hologrammos Samsung gari levelem van hozzá."
Az milyen? Olyan amit linkeltem fentebb?
Nekem egy Warranty Card feliratú többnyelvű füzet hátoldalára nyomtak egy MM pecsétet, és ide ragasztották fel nagy műgonddal a készülék hátoldaláról lefejtett xxxxB szériaszámot tartalmazó kis matricát. De a sikeres online regisztráció (gari hosszabbítás) megnyugtatott ez ügyben. -
DoItYourself
addikt
Tyű, ez a 'raktárban áll, nem termeli a pénzt' elmélet nagyon népszerű
Ha a központi Samu raktárban van (azt hiszem Hollandiában van), egy kamion két nap alatt idehozza a helyi dealernek, vagy egyenesen a MM-nak. Tehát nem kell raktározni semmit se, azt elintézi az központ. De ugyanígy hozhat a kamion néhány raklap refurbished cuccot is.
-
DoItYourself
addikt
Biztos vagy benne, vagy csak jóhiszemű vagy?
Nézzük a tényeket:
- A készülék kb. 210+ €-ért vásárolható újonnan külföldön (csak zárójelben jegyzem meg, hogy ha pl. aukciós oldalról veszed, ott külön fel is tüntetik a csomagolás sértetlenségét, pl. a németeknél: OVP - Original Verpackung. A felbontott, refurbished cuccoknak van külön kategória az ebay-en: Neu, Sonstiges). Az OVP cuccokon a gyári Samsung matrica sértetlen, rá is van írva a matricára, hogy ha sérült akkor ne vedd meg.
- Ez átszámítva kb. 60-70eFt-nak felel meg.
- Itthon megkapod 40eFt-ért "vadiúj" felkiáltással. Az elektronikai eszközök haszonkulcsa alacsony. Még ha nagy tételben vásárol is a kereskedő, akkor is gyanús ez a kedvezmény. Refurbished cuccnál érthető.
- Az enyém 2011.05. hó gyártású.
- A gyári Samsung matrica át volt vágva rajta.
- A gyári Samsung matricára rá volt ragasztva, egy ezüstös rightphone.hu-s matrica (ez mi???), ez is át volt vágva.
- A garilevél nem magyar. Az eredeti, magyar Samsung garilevél ezen az oldalon megtalálható.
- A dobozon lévő gyári szám: xxxxx, a készülékre ragasztott matricán lévő gyári szám: xxxxxB.Kiváncsi lennék, aki vett még a MM / Euronicsban, mit tapasztalt...
-
DoItYourself
addikt
Úgy döntöttem nem viszem vissza, megbarátkoztam vele, csak bekapcsoláskor látszik, egyébként keresni kell hol is van, nem zavaró. A Samsungtól is jött egy levél, hogy (mégis) sikeres volt a regisztráció, és 2 hónappal meghosszabbították a standard garanciát.
Kérdés: SMB megosztásokat lehet tallózni ezzel a kütyüvel, vagy csak a DLNA megosztásokat látja?
Kéne hozzá egy masszív védőtok, olyan Otterbox szerűség: szilikon+polikarbonát héj. Az előző oldalakon linkelt tokot megnéztem, de elég zsengének tűnik. Találtatok már valami ilyesmit? Ha sikerül felhajtani egy jó darabot, tudok rendelést intézni Németországból, ünnepekre itt is lenne.
-
DoItYourself
addikt
Nekem Nokia E52 van, és azt vettem észre, hogy a WiFi hotspot üzemmód (JoikuSpot szoftverrel) piszkosul gyorsan meríti a teló akksiját, azóta ha ilyenre van szükségem inkább Bluetooth-on osztom meg a teló net elérését.
Tegnap vettem egy ilyen Galaxy bigyót a Media Markt-ban, de csak a régi igazmondást tudom ismételni: olcsó húsnak híg a leve. Ez nem a készüléknek szól, hanem a MM-nak. Másodosztályú terméket mindenféle tájékoztatás nélkül újként sütnek el. Remélem egyszer eljutnak (vagy kipusztulnak) ezek a kereskedők is oda, ami nyugaton természetes: a terméket eredeti, BONTATLAN csomagolásban adják el a vevőnek. Kicsit későn kapcsoltam, és csak otthon esett le, hogy az eladó egy kulcsra zárt szekrényből (nem a vitrinből) vette elő, és már fel volt bontva a doboz, át volt vágva a gyári Samsung matrica, és a második, erre ragasztott ezüstös (rightphone.hu-s) matrica is. A Samsung oldalán próbáltam regisztrálni a gyári számával plusz garanciáért, de visszautasított, hogy ezzel a számmal már regisztráltak... ott láttam, hogy néz ki a magyar gyári Samsung gariijegy is, nem olyan mint amit ehhez adtak.
A készülék a német ebay-en 200+ euró áron vásárolható meg, így a magyar ár csak ezen az áron lehet ilyen alacsony, amitől még lehet jó vétel, de nem árt figyelni.
Az enyém pl. pixelhibás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest