- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
mandiner #1836 üzenetére
Miutan ahhoz nem kell gsm modul, csak a visszaigazolo sms-t kell tudnod elolvasni (ami telorol egyszeru) ezert termeszetesen mukodik. Nem a programban, hanem a google playben van beallitva, hogy melyik keszulekhez lehet valamit letollteni , es melyikhez nem. Ba a keszek product kodjat irnad at egy telefonera, akkor arrol is letoltheto lenne...persze az fontos, hogy ugyanarra a telefonszamra csak egy helyen tud mukodni a viber, ezert ha a wifi 5.0-an bejelentkezel, akkor a telodon inaktiv lesz, es viszont. Erre megoldas ha masik telefonszammal regisztralsz pl.. csak akkor az ismeroseid azt a masik (szamukra esetleg ismeretlen) szamot fogjak latni ha viberen keresztul hivod oket.
-
agabe
addikt
válasz
DoItYourself #1826 üzenetére
Emlitette meg amikor eloszor irt, csak ha nem kovetjuk naponta az esemenyeket akkor valoban konnyu elsiklani felette, de azert nem nagy gaz...4.2-nek meg nincs topikja.
-
agabe
addikt
válasz
unrealnoise #1802 üzenetére
Talan nem jott le neked, hogy ez egy mini tablet ami wifi lefedettsegu helyen jol hasznalhato arra amire a 9-10colos testverei is, emellett meg navigacokent is hasznalhato (a nagyobb tabletek mar nem), es nagyon konnyen hordozhato minden mas nagytestverehez kepest, de ekozben eleg nagy a kijelzo, hogy ne egermozi legyen. Viber, skype, msn...bongeszes, facebook,email, video, zene, nagyobb jatekok tulnyomo tobbsege is fut rajta, igy eleg kis reszlete ragad meg benned, ha pmp-nek titulalod, mivel annal sokretubben hasznalhato.
Amig nem volt esetleg semmilyen tableted (barmilyen ami hasznalhato is) nem tudod mennyire kivaltja az asztali pc-ket, laptopokat, mert a legtobbszor otthoni kornyezetben azokat is csak arra hasznaljak amit ez is tud nyujtani hordozhato, barhol hasznalhato kivitelben.
Ha neked nem jon be, az termeszetesen egyeni preferencia kerdese, de amig nem hasznaltal hasonlot addig folosleges velemenyt nyilvanitani, hisz csak egy elkepzelesre alapozni a tapasztalat helyett fosleges szocseples. -
agabe
addikt
válasz
eldiablo #1796 üzenetére
Attól függ milyen/melyik boltról van szó...meg milyen tekintetben (műszaki, vagy garanciális kérdésekben), és használt készüléknél meg duplán...azt boltból nem is vennék, mert azok bevesznek mindent, és saját 3 hónapos garival továbbadják...magánszemélynél legalább ha ő vásárolta hivatalos helyen hivatalos garival, akkor ő azt igazolni is tudja ami egyből sokkal jobb.
Garival:
Kis boltok nem gyári garival árult cuccai még jó szándék esetén is minimum bizonytalanok, mert a bolt is akármikor megszűnhet, meg bármit ráfoghatnak ha nem akarják saját költségükre fél-egy év múlva mégsem megjavíttatni...de itt asszem magánszemély eladóról volt szó aki "állítólag" cégére vette a kütyüt. -
agabe
addikt
Az ujjal persze nem nagyon lehet problema (vagy ha igen cserelik, javitjak), de pont a hardverapro az egyik hely ahol meg lehet nemi bizalommal lenni eladok irant.
Persze be kell tartani bizonyos szabalyokat, es legfokepp regi, folyamatosan jelen levo taggal (akinek csak jo ettekelesei vannak) erdemes uzletet kotni, de meg abban az esetben is kell szerzodes, kell a cucc szamlaja, es garipapirja.Persze most mar mindegy, de en eddig par ev alatt nem csalodtam...igaz messzirol kerulom a legkisebb mertekben is bizonytalannak tuno eseteket.
-
agabe
addikt
Nemtom mennyiért vennék meg..én 33-ért feltettem, ha elviszik, akkor annyiért odaadom.
Nem nagyon elromlós...valószínűleg a nagyobb helyen normálisabban tudták elhelyezni a gaxay s hardverét ami miatt kisebb a hiba esélye is, ráadásul a kijelző sem amoled, így a beéégés veszélye sem fenyeget ami szerintem a garanciális propblémák szintén nagy százalékát adják sgs-nél.
Volt egy olcsón árusított fehér széria a MediaMarkt-ban amivel voltak gondok, de az alapból volt, és nem utólag jött elő.
Ha garipapír megvan, akkor hiba esetén javítják...nem kell hozzá számla, de ha nincs meg, akkor hiába garis "elvileg" 2013 decemberig ... nem szériaszám alapján nyomja a samsung a garit, legalábbis megkövetelik a garipapírt.
(Ebből a szempontból HTC, Asus jobb, mert ott garipapír sem kell)Használtan (főleg ha garis) akkor csak papírokkal érdemes venni .. majd legközelebb... no és persze akitől vetted azt kerüld. Ha itt van a HA -n, akkor akár ki is írhatod a nickjét, vagy jelentheted a kivel nem érdemes üzletet kötni részen (asszem valahol van ilyen)
-
agabe
addikt
-
agabe
addikt
no igen...ha csak naviként használod, már az sem lenne olcsóbb ekkora méretben, és amiket leírtál azokra is használható elég jól, így tényleg nem rossz vétel lenne annak aki tőled megvenné, csak most nyár van erőteljesen, és ha nem is épp nyaral valaki, akkor.is vagy még előtte van és nem költ ilyenekre, vagy utána, és nincs pénze ... akinek van az újat vesz (esetleg nagyobbat, drágábbat). én majd talán ősszel megpróbálom eladni, mert már csak dobozában pihen.
az ipod touch kijelzőben tényleg szép...csak kicsi. az sgs2-esem is nagyobb, bár zenei téren is a touch jobb el kell ismerni, viszont megvannak a saját korlátai más területeken ahol alulmarad. kinek mi fontosabb aszerint érdemes választani ,nomeg van aki sznobságból vesz touchot, mert menő az alma(nem gond ez majd kinövi...ha meg nem, akkor sem baj... mindenkinek vannak hibái. Kinek ez kinek az
)
-
agabe
addikt
válasz
kerekfej #1769 üzenetére
Ez csak nagxon tavoli viszonyitasra jo....sgs2-es gyari GB-vel 3400, nexus7 gyari JB -vel 3700 (mimdketton csak egyszer mertem). A kuonbseg marginalis, pedig hardveresen van elteres (nem is kicsi).
Megnezel egy zte blade-et az kb fele annyit sem hoz mint a wifi 5.0, pedig jo rommal elegge hasit (foleg kategoriajahoz kepest), szoval hasznalati elmeny szempontjabol nagyon csaloka minden szintetikus teszt. -
agabe
addikt
Az enyem is eladosorba kerul nexus 7-re valtas miatt...majd felteszem a hirdetesekbe, de priviben addig is kereshet akit erdekel.
Jo volt hasznalni, es ar/ertekben a legjobb tab szerintem (nincs is mas 5colos ami ne lenne telefon is), de mivel lehetosegem volt tovabblepni, ezert megtettem. -
agabe
addikt
válasz
DoItYourself #1750 üzenetére
Azt már régóta nem.
-
agabe
addikt
válasz
Swimfan95 #1605 üzenetére
ha meg nem kezdte meg a frissitest, akkor lehuzhato az usb-rol, es ujra tudod inditani a telot...ha kies tongrevagja, akkor samu szerviz.
ha nincs vele gond, akkor odin marad, viszont ne varj 2.3.6 -tol nagy valtozast 2.3.5-hoz kepest. ha jol mukodik akkor inkabb hagyd azon. -
agabe
addikt
-
agabe
addikt
válasz
Swimfan95 #1597 üzenetére
A kies a hibas...tul sok minden lehet ami bezavar neki.
a legjobb ha megprobalod egy masik gepen is hatha azon megy...van amikor szuz windows-al sem tud mukodni, es mindegy hogy 7-es, vagy xp...van akinel.egyikkel megy masikkal nem, van akinel forditva,.es.van akinel mindkettovel.
Ha nem akarsz ezzel kulon veszodni, akkor esetleg odin-t javaslom mint rom cserere hasznalatos szoftvert...jobb a kiesnel, bar elvileg nem az a hivatalos hozza, de samsung szervizben is (legalabbis van aki belso informaciora hivatkozva allitja) odin-t hasznaljak... viszont a gari miatt figyelj, hogy csak hivatalos itthon is elerheto verzioju romot tegyel ra. -
agabe
addikt
amit a samsung eddig kiadott s2-re azok atportolva lassuak lennenek...egzsyeruen tul sok memoriat hasznalnak.
azt nem mondtam, hogy nem lehet majd rajta sosem,.csak a jelenleg meg nem jok amibol ki tudnanak indulni...talan 4.0.4 jobb lesz.
ezek mellett meg persze, hogy pl CM7-es jol fut olyan telon is amire gyarilag nem adtak ki a GB-t, mert az kulon fejlesztes eredmenye (nem sima portolas) de az is, es a CM9 is csak a sokkal nagyobb felhasznaloi bazissal biro mindenfele telefonokra erhetok el...a mi wifi 5.0-asunkkal nem igazan foglalkoznak, es ha nem lesz egy iyen jobban optimalizalt alap rom, akkor (bar.futni fog rajta) ketseges lesz, hogy fogja-e tudni legalabb ugyanezt a sebesseget.
nexus-s-nel alapbol nem terheli a rendszert a samsung tw launchere, meg sok plusz (tobbnyire folosleges a legtobb felhasznalonak) dolog amit a samsung belerak a sajat romjaiba.
amint sgs1 cm9-et valaki jol atportolja (vannak kulonbsegek jocskan ami miatt azert nem ket kattintas), akkor ezen is elmeny lesz hasznalni. -
agabe
addikt
válasz
vadászcsiga #1578 üzenetére
azert az a jotol meg sajnos messze van...de mar masfel honapos az az allapot, ezert remelhetoleg nemsokara lesz belole valami...bar az 512MB ram kicsit keves lehet (legalabbis az eddigi verzioknak), mert ICS lazan tobb ramot kot le alapbol...de lehet, hogy ez is meg csak fejlesztes kerdese, es oszre (vagy hamarabb akar ) pl. lesz olyan verzio ami nem igenyel tobbet mint a GB...no majd az jo alap lesz amit lehet portolni ugyes programozoknak wifi 5.0 -ra.
-
agabe
addikt
válasz
menyoronc #1553 üzenetére
nekem 10-11ora meg nem jott ossze...lehet, hogy a 2.3.5-os rom miatt, de asszem nalam 9ora+vmennyi volt eddig a maximum kijelzoben egy toltessel, persze az is szamit hogy hasznaljuk....egy nap alatt tolunk bele 9-10orat (annyit sztem nem tudnek
) vagy 4-5 nap alatt, mert hosszabb ido alatt a rendszer alapjaraton (wifi, minden nelkul) is fogyaszt termeszetesen.
-
agabe
addikt
lehet latni a pontos kijelzohasznalati idot, ha a battery stat-ban a kijelzo ikonra kapcsolsz...a kb ido sokszor becsapos, es lehet akar 1ora elteres is mint amit gondolsz...ha erdekel jo-e az ido, akkor ezt erdemes megnezni.
wifit kikapcsolni folosleges sztem..kijelzohoz kepest elhanyagolhato a fogyasztasa ha epp nincs adatcsere.a +10perc ratoltesben nem tolt szinte semmit...csak valami bug miatt akkor jut el a szoftver "tudataig", hogy tulajdonkeppen 100%-on van. uj akksival is ugyanezt tapasztalnad szerintem, de.ha.biztosra akarsz menni, akkor vizsgaltasd meg szervizzel mi az ok, es ha tenyleg kell csereljek az akksit.
-
agabe
addikt
nekem is 80-rol kezd el...pedig egy 2.3.5-os (asszem orosz) rom van fenn...az tuti, hogy magyar nyelvet nelkulozi, szoval tok mas verzio, es megis ugyanaz elojon nalam is, de nem izgat. igaz, hogy nagyon keveset hasznaltam a heten:
3,5ora kijelzovel tobb mint 7napja volt lehuzva a toltorol, es most all 40%-on (bar a vegen mindig gyorsabban merul, de majd meglatom)
80%-rol indult..na es. nem befojasolja a tenyleges teljesitmenyt, ez csak egy nem tokeletes visszajelzes amivel boven lehet kulonosebb problema nelkul hasznalni. -
agabe
addikt
nem tunik sehova...rossz az aksi kijelzese (ahogy mas is irta)...meg megprobalhatod, hogy lehuzas utan visszadugod, mert mintha valaki irta volna, hogy akkor felmegy 100-ig.
ez a kijelzes dolog romhiba, nem akksi.(#1540) DoItYourself:
ezt azert ne surun tedd, mert ez nyirja ki az akksit...a li-poly akksik nem szeretnek lemerulni. legjobb ha mar 20% alatt toltore rakod, de full feltoltve sem jo allandoan ...azt pl szereti ha 80-30% kozott van, akkor sokaig nem lesz vele gond. -
agabe
addikt
válasz
DoItYourself #1512 üzenetére
no igen..kell hozzá net, hogy a gyári gmaps le tudja tölteni a térképet, és az útvonal adatait, de ha az útvonalat megadod neki amíg vén van net, akkor a letöltöttet (amíg ki nem lépsz a navigációból) már memóriából fogja tudni...de csak magát az utat...a környék ha letérsz már nem lesz meg.
Ehhez valami offline trékép kell...az Aura Sygic-et pl ki lehet próbálni ingyenesen pár napig. Play store-ból letölthető. -
agabe
addikt
nohat azt wave-t at sem kellett volna venni, mikor odaadtak kiprobalod, es ha nem jo nem irod ala a papirt, hogy javitva atvetted. meg kellett volna csinalniuk, es sajna szervizpont fuggo is a dolog gondolom, de persze ez akkor is szemet huzas volt...en nem vettem volna at.
a tobbi meg...minden elromlik elobb-utobb, es sajnos mostanaban az elobb a a jellezobb. tervezett avulasban nagyon jok manapsag a gyartok.
-
agabe
addikt
válasz
kerekfej #1397 üzenetére
akkor a [mediamarkt] -bol se vegyunk semmit ?
en mar tobb dolgot vasaroltam
edigitalban, volt olyan amit gariztatni is kellet (egy) es nem volt vele gond...mindenhol elofordul sajna gazos szitu, de ha javasolni kell boltot, akkor oket tovabbra is fogom. -
agabe
addikt
válasz
Vyndree #1386 üzenetére
nem azert irom, hogy teged meggyozzelek, hanem ha valaki informalodni probal, akkor ne legyenek ketelyei az edigitallal kapcsolatban
ha abba a boltba viszed ahol vetted (mint ahogy pl. a szolgaltatoi telefonoknal a szolgaltatohoz) akkor sokkal hosszabb ido mint a hivatalos szerviz, ezert javasolt a hivatalos szervizbe vinni az esetek 99%-ban.
amit leirtak a homarban, ott lehet, hogy szerencsesebb lett volna (utolag tudjuk) a boltba visszavinni, mert akkor a bolt szivott volna a szervizzel, de nem ez a jellemzo a samsungnal es partnerszerviz hivatalos hely.
van meg egy lehetoseg...megpedig, hogy kiszallitassal vettek valahol olyan helyen ahol nincs edigital...akkor is vihette volna edigitalba, de akkor lehet tobbet kellett volna utazgatnia, es igy utolag konnyu okosnak lenni, de nem ezt feltetelezi az ember alapbol.sokszor kifejtettem mar, hogy gsm boltokban senki ne vegyen semmilyen keszuleket, meg akkor sem ha gyari garis, hanem inkabb nagyobb muszaki aruhazakban, hipermarketekben, hivatalos markakepviseletnel mert ott tuti a gari, de van nehany uzlet ami kivetel, es ezek koze tartozik az edigital is...ott nyugodtan vasarolhat barki barmit, az hivatalos lesz.
-
agabe
addikt
válasz
Vyndree #1384 üzenetére
en tisztaban vagyok a sufni gsm-ekben kaphato bolti garis szurkeimportos afa nelkul kaphato cuccokkal.
ha nem latod (bar jelzik az oldalon) akkor is elhiheted, higy ott mindent hivatalos garival adnak...mindamellett nincs nekik, es valoszinuleg nem tudnak szerezni, de ha ennyiert rendelesre tenyleg hoznak, akkor azt erdemes megvenni.
-
agabe
addikt
válasz
Vyndree #1382 üzenetére
a leirasbol kiderul, hogy azt az edigitalban vettek az ominozus keszuleket, ott pedig minden hivatalos...es nem is a dzsunka araikrol hiresek, szoval a garival minden rendben volt ezek alapjan, es azt azert felejtsd el, hogy egybol cserelnek neked keszuleket...neha az elejen elofordul, de amikor mar van alkatreszuk, akkor akar szinte az egesz belsejet is kicserelik inkabb minthogy ujat adjanak.
ha nem lehet javitani, es esetleg kifuto a keszulek akkor felkinaljak az eredeti ar visszafizetesenek, vagy az osszeg levasarlasanak lehetoseget. -
agabe
addikt
válasz
kerekfej #1380 üzenetére
pedig ez pont nem jellemzo a samu szervizre az eddigi forumos tapasztalatok alapjan.
egyreszt a premium keszulekekert (nemtom a pontos listat) eleg kihivni a futart es egy-ket napon belul oda viszi vissza megjavitva (pl. galaxy s, s2....meg meg jopar keszulek), es altalajos tapasztalat, hogy jol dolgoznak.
kivetelek lehetnek, de szerintem nem kell izgulnunk. -
agabe
addikt
ha a triangle away-re gondolsz, akkor az nincs, mert csak ics-n mukodik.
meg a sok mas dolog sincs (rootolt kernelek, fozott romok hegyekben)
mellesleg az, hogy nem jelzi ki a kutyu, hogy a rom nem az itthon elerheto 2.3.4-es , azt a szervizben meg latjak, igy ezzel nem vagy elorebb. szerviz elott fel kell tenni a hivatalosat. -
agabe
addikt
válasz
kerekfej #1367 üzenetére
no...a gyari fulessel is tokeletesen hallhato a halkabb reszeknel-szuneteknel, vagy pl szmvaltaskor, inditaskor, leallitaskor. nem nagy misztikum azert, nem kell hozza se vajt ful se draga fules, csak van aki erzekenyebb ra es jobban eszreveszi, van aki meg kevesbe (bar mindenki hallja, csak nem mindenki tud rola). ez mar inkabb szokas kerdese ki hogyan, es min szokott hozza a zenehallgatashoz. ha jobb hifi van otthon es azon hallgat vki figyelemigenyesebb zeneket is akkor pl. konnyebben eszreveszi.
-
agabe
addikt
válasz
Vyndree #1327 üzenetére
valóban fura...mert ha jobb lenne a proci, vagy a gpu benne (gpu-ról nem írnak konkrétat, de nem hinném, hogy erősebb lenne), akkor lenne értelme...bár akinek még nincs 5colos annak jó lehet az is, és a kijelzője elvileg jobb lesz, de tényleg fura, ha másban nincs előrelépés, hanem inkább vissza.
hatalmas előnye ennek pl, hogy GPS-ként igen kiválóan használható...ekkora GPS-t önmagában sem olcsóbb, és hardverileg gyengébb sokkal, wifi nincs benne...netre nem igazán használható, de úgy tűnik samu eladásaiban az 5colosok nem voltak olyan erősek, ezért visszább vettek a méretből.
Kár. Jó lenne ekkorában valami 2 magos is jobb kijelzővel (pl a note butított verziója) ha valamit fejlődni akarnának. -
agabe
addikt
tegla nem nagyon lehet, de a rom szarmzasa azrz nem art ha ismert.
majd megnezem en is valamelyik asztali gepemen lehet hogy van gyari 2.2-es de nem biztos...nagyon reg piszkaltam mar.
gtalk biztos rateheto ha most nincs benne...egy galaxy s deodexed rombol ki kell szedni es mukodni fog (persze nem art olyan verzioju rombol ami a wifi5.0-an is van ) ha megvan nekem kulon az is, akkor majd feltoltom.
romolni ezt is egyszeru, Odinnal, es csak el kell olvasni a galaxy s ezernyi leirasat a romolasrol, vagy a forumat, esetleg a forumaban kerdezni, mert tok ugyanaz ennel is.
minden androidos keszulek romolasa egyszeru ha megszokod, mert mindegyikhez mas kulso progik kellenek, de maga a menet, a romokba nyulkalas torolgetes hasonlo, mivel ugyanaz az android. -
agabe
addikt
válasz
Roliiii #1271 üzenetére
a li-polyknak nem lesz baja.
a nikkel-cadmiunokkal volt igaz, hogy nem szeretik a ratoltest, es hogy le kell meriteni oket.
no ezt a mostaniaknal felejtsd el.
ugyanez igaz a "formazasra"...ma mar ezek elavult berogzodesek.
li-poly-k azt szeretik a legojbban ha 60-80szazalek kozott vannak.
h
Ha 30/35-90/95 szazalek kozott tartod oket, akkor az nagyon kimelo hasznalat, de ha 15-100%kozott hasznalod, aklor is tovabb fog tartani mint a kutyu. -
agabe
addikt
válasz
Vyndree #1259 üzenetére
azert a mango nem rossz...ha stabil rendszer kell, es elfogadja valaki a korlatokat (nem is olyan nehez), akkor nagyon jol hasznalhato... a netezes picit benabb, a billentyuzet erthetetlen modon kisebb mint lehetne, nem jatszhato le annyi fileformatum, nincs annyi app ra...de ezek kozul az appok nem biztos hogy hatrany (nincs olyan sok szemet...bar ott is van..., es ami van az altalaban hasznalhato), az altalam hasznalt funkciok pl. elerhetok azon is..nem jatszom flash jatekokat, es a levelezo kliens veri az osszes androidost szerintem. szepen mukodik az egesz, sokkal gyengebb vason is roccenes nelkul fut es mint elsore is irtam nagyon stabil.
Asszem tul nagy a hype az android korul, mert szerintem nagyjabol pariban van a wp7 vele, csak masok az erossegek/gyengesegek. Latok ra eselyt, hogy rakapnak tobben...az elso generacios telok kozul mar 40ezer korul kaphato hasznaltan olyan ami ugy mukodik osszessegeben mint egy 70-80ezres androidos hasznalt telo.vagy az android van tulertekelve, vagy a wp7 alul.
-
agabe
addikt
nincsenek itt fanok (vagy ha igen sorry)...mi csak használjuk épp most ezt a kütyüt (is), és csak azért vagyunk itt, hogy megdumáljuk amire magunktól nem jövünk rá, megosszuk a tapasztalatokat infókat szerezzünk.
Mindent a saját kategóriájában kell nézni, 40ezres cucctól ne várj el 80-100ezres teljesítményt.
Az árárért jó cucc, de egy alap VW golftól sem várja el senki, hogy lekőrözzön egy ferrarit -
agabe
addikt
válasz
kerekfej #1213 üzenetére
nem is ertem hogy csereltek (adtak vissza a penzt) neki...olyan keszulekkel ami gsmboltbol "csupaszon" tartozekok es hivatalos garancia nelkul (szurke importbol jo olcson beszerezve az uzlet altal) kerul ertekesitesre nem is foglalkoznak alapbol. Lehet, hogy ezert tartott sokaig.
Baromi meggyozo lehetett a csoka, ha a vegen a gsmbolt visszaadta a penzt is...itt nem a rendes garis ugyintezesrol volt szo, hanem vagy nagyon idegesito volt a vasarlo amit a vegen nem birtak, vagy esetleg sok fenyegetozessel mindent el lehet erni, csak nem szabad a pofatlan boltosok hozzaallasat elfogadni. -
agabe
addikt
válasz
Vyndree #1180 üzenetére
Ezzel a rommal gariztatni ne akard, mert nem fogják...előtte vissza kell tenni valami gyárit (europai hivatalosat, abból is van 2.3 -as ami tud magyarul, hiszen van aki már úgy kapta)
Minden más szempontból a 2.3 -as GB -k sokkal jobbak a 2.2 -esnél.
Odintól nem kell félni, csak az a lényeg, hogy telepítés közben (de ez igaz a kiesre) ne szakadjon meg a kapcsolat, ne menjen el az áram (laptop jó erre), és a leírás szerinti menetet kell tartani....téglásítani igazán nem is lehet talán az odinnal. -
agabe
addikt
válasz
tolts.hu #1074 üzenetére
ilyenek vannak, de külön előfizu kell hozzá, mert a teló kártyájával asszem nem működnek.
mondjuk ez nem USB-s kütyü, de megoldásnak tényleg jó lehet.
Ha majd valaki leteszteli mennyit bírnak (3-4 órát írnak mindegyikhez), az érdekes lehet.
Ha van androidos telód, akkor viszont azzal is oszthatsz wifit...bár ahhoz a teló kijelzőjének folyamatosan aktívnak kell lennie (ez elég akkuzabáló), vagy töltőn kell lennie. -
agabe
addikt
válasz
Gaabbaa #1068 üzenetére
ne tedd fel, masok a vezerloprogik...mas kamera van az sgs-ben, ott nincs vaku sem, es a progiresz egyedi. jo esetben csak siman nem mukodik, de rossz esetben valamit kipurcant.
a full hd rogziteshez megfelelo sebessegu proci, es adattovabbitas is szukseges lenne. hiaba nagyobb a kamera felbontasa...az csak egy dolog a sokbol. -
agabe
addikt
válasz
DoItYourself #1061 üzenetére
sgs2 es ennek a tapintasa kozott nem velek felfedezni kulonbseget...de meg a kocogtatasra sem. lehet akar uveg is, de attol tuti nem kell tartanod, hogy kezzel valahogy sikerul megkarcolnod.
-
-
agabe
addikt
válasz
tolts.hu #1052 üzenetére
waze... bar ahhz taln kell net is
van az egerut meg
es talan a sygicnek is van egy probaverzioja...marketbe gps szora rakeresel kihoz par olyat is ami offline es ingyenes.Gaabbaa: siman birja a kijelzo, nem karcolodos fajta, persze en ha horom vhoy akkor puha tkkban teszem, es hatulrol meg egy felkemeny tpu tok vedi (jol is nez ki, es nem is nagy bumszli).
Ha foliat teszel ra az artani nem art, de csak jo minosegut erdemes, mert kulonben ronda lesz a kep...es mondjuk veletlen helyzetektol is jobban ovja, bar ezt en p.m nem szoktam hordozgatni surun, vagy ha igen akkor az emlitett tokban, vagy a kocsiban a tartojaban pihen -
agabe
addikt
válasz
anett85 #1046 üzenetére
lehet, hogy jobb is ha nem varázsolsz imei-t, mert ki tudja úgy jól működne-e a készülék...bár bátraké a szerencse
(pl egy másik samu sgs efs-ét beteszed, akkor lehet, hogy megy, mert abban van az imei, de ha a radió jel vevőt is keresi, akkor nem fog menni, mert az nincs a telóban)
Inkább olyan verzió kéne ami nem kéri az imei-t...de ez már warez dolog itt, szóval ne folytassuk, mert dádá lesz (jogosan) belőle. -
agabe
addikt
jól hangzik...most tesztelem én is
ez a skálázás is be van állítva alapból (ha jól néztem a progit egyik részét)...te a feszültségekkel is játszottál? (most nem emlékszem azt lehet-e állítani, de elvileg úgy az igazi)
ha ilyen simám viszi az 1300 -at, akkor lehetne magasabbal is próbálni ha engedné a progi...motorola defy-nál ez úgy működött, hogy ki kellett tapasztalni az adott proci (mindegyik más) mit bír jól, milyen feszültésgekkel, milyen trashold-dal, és utána lehettett az alap 800-as procit 1400-1500 -on is hajtani (volt amelyik többet is bírt), de az 1200-1300 asszem bármelyikkel elérhető volt ami pedig már minimum 50% -os nyers sebességnövelés...annak már volt rendesen érzékelhető hatása. Sajna ezek a cuccok nem fognak megmaradni 10évig (de még 5-ig sem nagyon) , mert olcsón lesz elérhető sokkal nagyobb teljesítmány 2-3 év múlva, ezért nem is érdemes túlkímélni a procit. Ha nem fagyogat, és nem álla le, akkor úgy is bírni fogja legalább azt a 2-3 évet (vagy akár többet), de kíváncsi leszek kinek lesz meg még annyi idő múlva (legalábbis használatban). -
agabe
addikt
mielott baja lenne elobb jelzesnek veheted ha bezarodnak programok, vagy ujraindul.
A lenyeg, hogy ne legyen beallitva, hogy rebootkor is ez legyen, es akkor minden visszaall alapra ha gond lenne az 1300-al.
kiprobaltam...egesz jo. siman hozza a galaxy s+ eredmenyeit. ami meg durva, hogy 3D-ben (legalabbis antutu szerint) nincs messze (majdnem azonos) a gpu teljesitmenye pl az sgs2- hoz kepest.
Osszessegebn persze a tesztprogik nem mutatnak meg mindent, mert pl pc-rol a halozaton keresztul streamelve a 720p- s mkv- kat meg mindig nem viszi folyamatosan(de sokkal jobbnak nez ki mint alap orajelen) mig ugyanitt sgs2 reccenesmentesen tudja a produkciot, es inkabb ezek a valodi hasznalat soran tapasztalt hasznalhatosag szamit, de pl.a nagyobb weblapok(teletomve flash-el) mar siman lag nelkul gorgethetok, nagyithatok (probaljatok az mno.hu-t peldaul) ha mar betoltodott, mig ez pl alap orajelen nyogvenyelosebb.szerk: az mas kerdes, hogy gogyan hat az akkuidore...de ki kell tapasztalni, es ha nem fagy tole, akkor maradhat akar 1300-on is.
-
agabe
addikt
válasz
DoItYourself #1030 üzenetére
ha bt- vel megy, akkor ok. wifi-vel az adhoc tenyleg nem fog mukodno, de akkor a kerdes inkabb koltoi
-
agabe
addikt
válasz
general #1021 üzenetére
Most direkt kiprobaltam, nalam fut tehat nem kozponti hiba... esetleg recovery-ben egy wipe cache, wipe davlik cache segithet (data-t ne wipeold!!), mert ha valami beragad ez a pucolgatas segithet.
Ha sehogy mashogy nem megy, akkorprobald meg ujra telepiteni egy letoltott verzioval (ami felulirja) es akkor hathajo lesz. -
agabe
addikt
egyszer nekem is sikerült hasonlót kihoznom...kb 2 nap alatt. Ha nem egyfolytában használod, akkor jobban bírja.
A módosított romokat meg majd meglátjuk...sajna nem hiszem, hogy erre lesz ICS, pedig ugyanúgy elbírná mint a nexus S (ugyanaz a hardver) ami alapból meg is kapta, és erre is lehetne főzni gondolom, de a többi készülékhez képest ez túl kicsi piaci szereplő szerintem, és nem foglalkoznak vele...hacsak nem akad olyan romfőző akinek lesz ilyen, és átalakítja az ICS -t . Jó lenne.
XDA-n már régóta megvan...korábban is foglalkoztak már vele, meg én is szavaztam amikor még arra kellett, hogy legyen külön topicja, de sajnos ez nem hozta meg a főzött romokat. még eggyel sem találkoztam, pedig piacon van már egy ideje a kütyü. -
agabe
addikt
no itt most nem pörögnek a dolgok...mindenki elégedett a készülékkel ?
persze az is igaz, hogy erre nemigen vannak romfrissítések, de azért 2.3.5 -el egész jól fut végül is.
-
agabe
addikt
válasz
Mymelody #1004 üzenetére
Note-ot nem akarok venni. Az rendben van, hogy gyönyörű a kijelző, de baromi nagy a készülék telefonnak (bár korábban az sgs2-ről is azt hittem
), és a hardver szinte ugyanaz (feljebb húzott procival, de ugyanazzal a gpu-val) mint az s2 -es...najó 2GB a memória, de azt sem használja ki még semmi (az s2 sincs kihasználva hardverileg), szal nemtom.
Eddig láttam a haladást ha feljebb váltottam egyik készülékről a másikra, de most ott vagyok, hogy gondolkozóba estem a visszaállást telefonban sgs1-re, tabletben marad ez a yp-g70, és majd jövőre tűnik érdemesnek mindkettőben váltani, hogy érezni is lehessen a különbséget.
Eldől majd -
agabe
addikt
válasz
Mymelody #1002 üzenetére
először sgs 1 mellett gondoltam, hogy nem fog kelleni...hát az sgs 1-en szöveget olvasni weblapokon rémálom a pentile elrendezésű pixelek miatt.
sgs 2 -nél már nincs ilyen probléma, mert az olvashatóság ugyanolyan jó (nemtom melyik jobb...vannak különbségek, de olvasásra egyformák), viszont ez sokkal tovább bírja + nagyobb a képernyő, meg a hangszórói is jobbak...meg masszívabb is.
sosem gondoltam, hogy két hasonló méretű androidos cuccom lesz egyszerre, de ezt valami 7"-os tabletre cserélném le esetleg, viszont azokból a jók még csak most jönnek (már ami igazán előrelépés a yp-g70 -eshez képest hardverben) drágán, szóval úgy tűnik ez marad.
Nem bántam meg, hogy megvettem...egyedül a romolhatóságot hiányolom benne, de ezt már pár telón kiéltem kicsit azóta -
agabe
addikt
válasz
xAttilax #975 üzenetére
sajnos a voodo louder erre nem hasznalhato tobb okbol (kernel is kellene hozza, meg a voodo louder sem tamogatja), pedig ebbol is lehetne nagyobb hangerot kihozni, csak miutan elterjedtsege sokkal kisebb mint a telefonoke, ezert a custom dolgok nagy resze nem elerheto ra.
-
agabe
addikt
válasz
kerekfej #966 üzenetére
Nem biztos,hogy felesleges...sgs mellett mindenkeppen megtartanam, mert annak a kijelzojehez kepest ennek jobban olvashato a weblapokon a szoveg (vagy barhol) mert a pentile matrix elrendezesu samoled kijelzon az kenyelmetlenebb...joval.
sgs2-nel mar mas a helyzet, ott klassz a kijelzo erre is.
R
Ha ebben is lenne sim slot, akkor ez lenne a sgs duplaplusz...es 100ezerbe kerulne.Mondjuk az is igaz, ha elobb lett volna sgs (barmelyik) akkor nem biztos, hogy vettem volna.
-
agabe
addikt
nekem volt. erzetre egyerelmuen elsebb, mivel kisebb meretben ugyanakkora felbontas...ha jol be va allitva a fenyerzekelo appja, akkor a fenyerot is szepen allitgatja, szoval szerintem nem rosszabb mint a g70-ese...talan a max fenyereje kicsit kisebb, de erre nem emlekszem pontosan, mert azota az amoledes telok nagyon eros kijelzojehez akklimatizalodtam.
ha talalsz hasznaltan garisat 40-45 ezer korul, akkor az mar jo vetel, es a keszulek nagyon ossze van rakva.
Ha az extra strapabirossag nem olyan fontos, akkor meg 22-24ezer korul a zte balde egy jo rommal alig marad el a defy-tol, ezert ar/ertek viszonylatban az a kiraly, es a kijelzoje is hasonlo... csak meg kell nezni nincs-e rajta zavaro subpixel hiba. -
agabe
addikt
B.U.É.K. minden kedves topictársnak!
-
agabe
addikt
Lehet, hogy hamarosan elado lesz a kedvelt keszulekem, mert attertem sgs2-re... csak azert annak nem 5col a kijelzoje...na majd meglatom, es ha ugy alakul meghirdetem.
-
agabe
addikt
Beszéltük itt is, de asszem kötelező kibontaniuk, mert az átvétrelkor (amikor ők veszik át a szállítójuktól) leellenőrzik, hogy nem csak valami nehezék van-e a dobozokban.
Mindent kibontanak (Tv-ket is, csak azokat cellux-al visszaragasztják), szóval ha azt akarod, hogy ott vágják fel a papírját előtted, akkor valami nagyobb gsm boltban, vagy szolgáltatónál (ha lehet kapni) kell venned.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Androidos tablet topic
- Villanyszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest