Új hozzászólás Aktív témák
-
Vyndree
őstag
válasz
eldiablo #1906 üzenetére
Ebben szintén benne van a magyar nyelv?
"This kernel is based on stock G70XXKPF firmware,"
Ha jól értelmezem, akkor ez egy G70XXKPF amiben nincs és van már nála két újabb verzió is -> G70XXKPH és a legfrissebb G70XXKPL, amit simán fel lehet tenni Odinnal és a jelenlegit rootolni sem kell hozzá. -
Vyndree
őstag
válasz
eldiablo #1898 üzenetére
A #1875-ben linkelt backup-ot "restore"-oltam ROM Managerrel. CWM-et nem találtam hozzá, elég sokféle verziót találtam, de ehhez a készülékhez egyik sem volt jó ezért inkább nem tettem fel. Úgy tűnik sikerrel jártam, 3-4 órát ment már rendesen, majdnem minden alkalmazást megfuttattam ami rajta van.
Köszönöm még egyszer a segítséget, elég régóta keresem hozzá a gyári magyar 2.3.6-ot. -
-
marko99
csendes tag
válasz
eldiablo #1855 üzenetére
Mert érdekelt volna az ICS,hogy milyen rajta.
Am milyen Custom Kernelt érdemes felrakni?
Most 2.3.6 van fent.(GINGERBREAD.XWKP7)
2-év garancia van még rajta.Belevágjak a cserébe?
Mit javit a Custom Kernel?
Eltünteti az akadásokat?
GTA 3 jobban fog vele menni?
Ha kernelt cserélek,akkor a garancia ugrik?
Jobb lesz a RAM kezelése is?
-
-
agabe
addikt
válasz
eldiablo #1796 üzenetére
Attól függ milyen/melyik boltról van szó...meg milyen tekintetben (műszaki, vagy garanciális kérdésekben), és használt készüléknél meg duplán...azt boltból nem is vennék, mert azok bevesznek mindent, és saját 3 hónapos garival továbbadják...magánszemélynél legalább ha ő vásárolta hivatalos helyen hivatalos garival, akkor ő azt igazolni is tudja ami egyből sokkal jobb.
Garival:
Kis boltok nem gyári garival árult cuccai még jó szándék esetén is minimum bizonytalanok, mert a bolt is akármikor megszűnhet, meg bármit ráfoghatnak ha nem akarják saját költségükre fél-egy év múlva mégsem megjavíttatni...de itt asszem magánszemély eladóról volt szó aki "állítólag" cégére vette a kütyüt. -
kerekfej
őstag
válasz
eldiablo #1664 üzenetére
Sikerült helyrehozni.
Szerencse, hogy nem kapcsoltam ki, így próbálkozhattam, mert KIES-hez mindig tudott csatlakozni. Töröltem mindent róla előtte.
Frissítéskor írja ki a KIES, 3 lépésből áll a frissítés:
100% (ez gyorsan megvan, előkészít
100% (ha megszakad akkor még nincs gond, ide stabil gyors net kell)
Donwloading (kritikus rész - nem szabad bántani)
100% (ha végez akkor magától lassan újraindul amit meg kell várni és utána manuálisan is restartolni)Egyébként ez a KIES egy vacak szar. Korábban nem volt különösebb gond vele, csak a kapcsolódással.
Ha megpróbálod ODIN-al akkor rögtön ugrott a garancia.
-
pitagi
tag
válasz
eldiablo #1626 üzenetére
Na, már a -1. lépésnél elakadtam, nem tudom sehonnan letölteni a Superoneclick-et. Vagy hibát ír a letöltés végén- a legújabb verziónál, vagy olyan vírusos, hogy egy fájlban 18! kártevőt észlelt az ESET. Nagyon sok helyről próbáltam, az xda linkje sem jó. Ti honnan töltöttétek le?
-
kerekfej
őstag
válasz
eldiablo #1632 üzenetére
Én nem vettem észre gyorsulást. Sőt pár dolog mintha gyors lenne de darabosabban mozog. Sőt pár újabb bug megjelent és ami a régiben hibák voltak azokat se igen javítgatták.
Vakut nem kezeli ez se normálisan. A főképernyőt az újban már nem lehet elforgatni, ami idegesítő.
-
-
menyoronc
aktív tag
-
menyoronc
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Bluetooth hangszórók
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Magisk
- További aktív témák...
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- Dell Latitude 5480 (i5 7300u, 8 GB, 256 SSD, FHD) kiárusítás!! AKCIÓÓ!
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT + Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest