Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
üdv!
szeretném lecserélni a kicsikét lassan, szerintetek mennyiért lehet eladni most, mennyit ér?
2 és fél éves, néhány használati nyom van rajta, az üveg tökéletes. eredeti 2.2-es android van rajta, nem piszkáltam. fehér színű.esetleg érdekel valakit?
-
general
addikt
üdv!
a wifi 5.0 verzió mennyit ér most szerintetek a piacon? (fehér, 8gb, 1 éves, nagyon jó állapotban, gyári oprendszerrel)
szeretném lecserélni egy 7" valamire.esetleg érdekel valakit? (az privit írjon, egyszerűbb)
-
general
addikt
néhány napja a Gtalk meghalt, egyszerűen nem akar bejelentkezni, csak gondolkodik, gondolkodik... járt már valaki így? esetleg tudtuok megoldást?
minden működik, a Gmail kliens is, de a Gtalk nem.. -
general
addikt
a belső tárba való másolás nekem teljesen jól megy, 8-10 Mb/s, külső sd kártyám még csak egy régi fos, 2 gigás van, említésre sem méltó, na arra 1-2 Mb/s-kel másol, megöregszem, mire telerakja...
majd lecserélem nemsokára. de szerintem ha a legjobb kártyát veszem bele sem lesz jobb a sebesség 10-12 Mb/s-nál, a jobb kártyák is 10-15-öt tudnak általában, ha jól tudom. és nyilván attól is függ, hogy egy db nagy fájlt, vagy sok kicsit másolsz!
esetleg leírhatnátok, kinek milyen külső sd kártyája van ( class 4-6-10...), és milyen sebességet mértek! ez hasznos lenne, mert nem költök drága kártyára majd, ha az sem tud többet, mint mondjuk a class 6-os...!!
-
general
addikt
néha produkál olyat, hogy belassul, késik a reakciója, általában a zenelejátszóban, iszonyú idegesítő, be kell zárjak mindent, RAM ürítés, és olyankor általában rendbejön, de volt már, hogy újra kellett indítanom...
azért a dopla procit el tudnám viselni egy ilyen kütyüben, az az igazi. persze nem ennyiért
-
general
addikt
például innen bármelyiket... pontosabban egyiket sem sikerült. és más feliratos oldalakról sem sikerült olyat, ami "srt" fájl, és nem "zip"-ben van feltöltve, mint már írtam!
-
general
addikt
feliratot próbáltam meg letölteni egy oldalról, de nem hajlandó "srt" fájlt letölteni, csak zip-et (amiben sokszor tárolják, sosem értettem miért, de itt most van értelme). a baj csak az, hogy pl most is az a felirat lett volna jó, ami nem volt konténerezve... ismeretlen tartalomnak címzi, és nem tud vele mit kezdeni. ami furcsa, hisz maga a kütyü is használja, értelmezi ugyebár filmeknél, simán illeszti... egyébként meg ne gondolkodjon, csak töltse le..
szóval nem értem, miért nem hajlandó erre.
valaki talált már erre megoldást, esetleg van ötlete?erre valaki?
-
general
addikt
feliratot próbáltam meg letölteni egy oldalról, de nem hajlandó "srt" fájlt letölteni, csak zip-et (amiben sokszor tárolják, sosem értettem miért, de itt most van értelme). a baj csak az, hogy pl most is az a felirat lett volna jó, ami nem volt konténerezve... ismeretlen tartalomnak címzi, és nem tud vele mit kezdeni. ami furcsa, hisz maga a kütyü is használja, értelmezi ugyebár filmeknél, simán illeszti...
egyébként meg ne gondolkodjon, csak töltse le..
szóval nem értem, miért nem hajlandó erre.valaki talált már erre megoldást, esetleg van ötlete?
mellesleg némi különbség tényleg van 720p-s filmeknél minőségre, de ha olyan DivX-et találok, ami majdnem közelíti a natív felbontást, gyakorlatilag tökéletes! igen,a bitráta is számít, érdemes olyan filmeket keresni, ami ebben minél jobb (1000 kbps fölött már jó minőségűnek mondható a divx, xvid, de a legjobbak az 1300 - 1500 kbps bitrátájú példányok)!
én sorozatokat töltök rá 720p-ben, ezek az egyórás epizódok max 1.5 gigások, amit még bőven lát, filmeket jó minőségű divx-ben teszek ált. fel.
az említett MXV Playert ki fogom próbálni. kíváncsi vagyok!
-
general
addikt
jézusom, ne offoljuk már szét ezt a jó kis topicot! ki nem érti, hogy annak, akinek már van kártyája, annak tényleg csak 36 k jelen esetben, mert EGYÉBKÉNT IS megvan a kártya, ha nem veszi meg a kütyüt, akkor is van neki és kész...! nincs mit vitázni, számolni ezen. ha van már kártyád, ennyiért is meg tudod venni, plusz költség nélkül (erre a cuccra vonatkozó pluszköltség nélkül természetesen!!), ha nincs, akkor emiatt valóban nem éri meg beruházni egy hitelkártyára. pont.
-
general
addikt
válasz
kerekfej #583 üzenetére
nem kell felvenni hitelt. én is így vettem. a kártya évek óta megvan... ha megvan rá a cash, beteszed a számlára egybe és kész.
a 36 pofátlan ár érte, ennyit röhögve megér, komolyan! sokan fikázzák,szerintem igazi kis mindentudó! wifi már majdnem mindenhol van% ahol én jártam az elmúlt egy hónapbban, mindenhol volt! ahol meg nem, kollega - wifi hotspot 5 percre és kész...
-
general
addikt
válasz
kerekfej #561 üzenetére
fentebb írtam, hogy én próbáltam, és elég fain a program! nagyon sokat tud, az eq-ja pl 10 oszlopos, van külön bass és treble, rengeteg előre beállított is, amik érnek is valamit, nem gagyin szól, illetve PREMAP - ezt is kérdezték, csak azért emelem ki -, ami előerősíti értelemszerűen a jelet, kicsit emel a hangerőn, de azzal csak óvatosan lehet bánni. úgy vettem észre, hogy műsortól (pontosabban annak minőségétől mp3 - flac) és fülestől függ, az hogyan reagál rá, a gyári elég gyorsan betorzít, de a Sennheiser fejhallgatómnál nem volt gond, szépet lehet emelni a jelen, és erősítőre kötve is hallani hangerőemelkedést. azt azért el kell mondja, óriási hangzásbeli különbség nincs a gyári lejátszóhoz képest, a Sound Alive szépen teszi a dolgát, csak precízebbe beállíthatod a hangképet, illetve az egész lejátszó okosabb, testreszabhatóbb. szerintem megéri megvenni, én meg fogom! (nekem is most jár le a 15 nap)
-
general
addikt
a rengeteg infó alapján, amit sorra írtok ide - nagy köszönet érte, irtó hasznos -, biztos,hogy maradok a Froyo-nál, semmi értelme cserélni, nekem csak hátrányt jelentene... a hangzásban valóban nagy változást jelent az a pár beállítási lehetőség, én is tapasztaltam!! bár akinek nagyon kell a Gingerbread, az töltse le a PowerAmp lejátszót (fizetős, 15 nap free), mert az szerintem még a gyárinál is jobban állítható, és brutál jól szól! kezdve azzal, hogy abban végre van preamp...
-
general
addikt
az aksija szerintem rendben van, azért ez nem egy kicsi kijelző, vegyük figyelembe! én átlagos használat mellett 3-4 naponta töltöm, sok wifivel, zenével, néha film. de nem merítem minimum közelébe.
szerintem 2 napot simán kibír intenzív használattal, el merek vele indulni úgy! de egyébként töltő zsebbe, és bárhol rátöltesz... tényleg nem számít az üzemidő! nekem elég, hogy nem kell minden este etetni...
-
general
addikt
bedugtad rendesen a füledbe? nekem sokadik alkalomra sikerült rájönnöm, hogyan is kell használni ezeket a bedugós fülhallgatókat. egészen annyira be kell szuszakolni, hogy a külvilágból alig hallj valamit, tehát jobban, mint azt elsőre gondolná az ember, és akkor kiderül, nem is szól annyira botrányosan. egy alapot legalábbis kiszolgál, aki akar jobbat, szabad a vásár! én sem azzal hallgatom, de néha épp csak az volt nálam, így jöttem rá!
más
ami a billentyűzetet illeti, engem az zavar a leginkább, hogy a vesszőnek nincs külön gombja!! azért furcsa, mivel azt nyilvánvalóan többet használjuk, mint a pontot, vagy inkább mindkettőnek saját gomb kéne... az ékezetek nem zavarnak, így nagyobbak a gombok, gyorsabban lehet gépelni, vagy egyszerűen ékezetek nélkül...
-
general
addikt
tegnap volt szerencsém összehasonlítani végre az 5.0-át és egy sima Galaxy S telefont hangzásügyileg! átmásoltam egy flac fájlt (aki nem ismeri, veszteségmentesen tömörített zeneszám, tehát cd minőségű zene) a telójára, majd mindkét eszközön meghallgattam, az övén először gyári beállításokkal, majd amit tudtam javítottam eq-val, meg amit találtam, majd meghallgattam az enyémet. hát mit mondjak, szidjuk itt lassan, hogy a gyengébb DAC van benne, de gyakorlatilag nem egy kategória volt a két cucc!! mérföldekkel jobban szól az 5.0! lehet, hogy kis buherálással a Galaxy S jobb lehet, mert a potenciál benne van (valszeg így is van), de a Sound Alive-val igen sokat dobott a Samsung a szeretett kis kütyümön!
hozzáteszem, a gyári füles egy fos, csak épp nem volt nálam a fejhallgatóm.
az alapzaj erősítőre sajnos létezik ettől, és úgy használva akkor is iszonyú halk, de átlagos fülhallgatóval tesztelve egyszerűen nem volt egy szinten a két eszköz zenelejátszásban!
egyszóval lehet, hogy a Samsung ebbe a cuccba a gyengébb, Yamaha DAC-ot tette az eddigi bizonyítékainkalapján, de úgy látszik, ehhez éegalább írt egy rendes drivert is, és szoftveres hangzásjavítást is tett bele, amit igencsak meghálál az 5.0!
különösen ajánlott...van esetleg másnak is tapasztalata?
-
general
addikt
én legfőképp a zene miatt vettem meg... mármint a zenehallgatás mobilizálása miatt. fejhallgatóval nincs nagy probléma egyébként, csak halk nagyon. erősítőre kötve viszont nagyon harmatos sajnos... ettől eltekintve viszont imádom, ennyiért irtó jó kis kütyü, nincs mese! iPod kicsit több, de hiába szól valszeg szebben, hiába nagyobb a felbontása, kicsike, és kész! se filmt nézni, se netezni nem lehet igazán rajta, míg ezzel az 5 collal már teljesen elfogadható egy kényelmesen, zsebben hurcolható eszközzel!
-
general
addikt
ha oprendszert frissítek, a kernel is frissül? (bocs, ha láma kérdés, még új vagyok ezekben) csak mert szeretném a Voodoo Controls feltenni, ahhoz viszont a jelenlegi, gyári kernelem 2.6.32.9 SEI 27 nem jó, ezt írja ki.
egyébként tudja valaki, hogy ennek a cuccnak milyen DACja van? Esetleg Wolfson vagy Yamaha? előbbi lenne jobb... a Voodooval ki lehet hozni belőle, amit tud. -
general
addikt
egyre inkább nem akarok Gingerre frissíteni... valaki győzzön meg, miért is jó az újabb verzió..
-
general
addikt
ennyire nem bonyolult. nekem évek óta van ilyen kártyám. átutaltam rá az összeget (42500), bementem, 10 perc alatt megvettem, és kész. nem emiatt lett ez a kártya. oké, tudom, akinek nincs, annak bonyolult, és nem biztos, hogy megéri, de akinek már van, annak ennyi.... ha megvan rá a cash, akkor pláne!
-
general
addikt
legfrissebb van fent.. nekem már rendesen látja, azzal nincs gond... feladom..
próbáltam egy rakás helyet felszabadítani, alig pár dolog maradt fent a cuccon, de ez sem oldotta meg. esetleg olyan előfordulhat, hogy gyári "szűz" állapotra kéne visszaállítani magyarul minden felinstallált dolgot le kéne szedni, mielőtt oprendszert frissítek? erről vélemény?
-
general
addikt
igen, közben rájöttem, hogy jelen esetben a firmware = oprendszer, pedig hát rohadtul nem ugyanazt jelenti. na mindegy. a lényeg, hogy nem működik nálam valamiért..
-
general
addikt
3x próbáltam, amikor elkezdené a firmware frissítést, warning, a program leáll, nem történik semmi, kilépni sem tudok az adott ablakból, Feladatkezelőben kell bezárnom (a Kies főablak marad live). szóval nem értem.... most épp a Samsung USB driver packot töltöm, azt felteszem, és megpróbálom megint, de szerintem anélkül is mennie kéne, de nem teszi... minden csatlakozásnál felajánlja a frissítést, de nem műxik! (ez most a készülék firmware update-je, vagy az Androidé???? kicsit zavaró, mert az androidnak is ugyanilyen a verziószáma!! 2.2.2 Froyo - 2.3.5 Ginger.... vagy pont, hogy erről beszélünk, és ez az egész az oprendszerről szól, csak én értettem félre??? mert ugyen a firmware és az oprendszer nem ugyanaz!!)
-
general
addikt
köszönöm a linkeket!
sajnos a firmware frissítés nálam nem akar indulni... 2.2.2 verzió van az új gépen, jelez is a Kies, bár valóban kieósebb verziószámú frissítést ír, nem tudom, az számít-e... lehet, hogy azért nem akar működni a frissítés, mert az újabb van fent a kütyün? valami ilyesmi: jelenlegi verzió: KP6, talált, frissítendő verzió KP4....
hm, és a Gingerbread-re való upgrade lehetőségét sem találom a Kiesben... hogyan lehet azt megtenni?
ilyet találtam egyébként, ez tetszetős, bár csak tárolós
-
general
addikt
ja igen, még valami, tud ehhez valaki tokot, szilikonos védőcuccot, bármit, ami passzol hozzá? én sehol sem találok...
-
general
addikt
üdv!
én tegnap vettem a szépséget, nagyon bejön, nekem pont elég mindenre... nekem sem látta eddig a Kies, de amint feljebb is írja valaki, a hálózati beállításoknál, USB csatlakoztatási módnál KIESre kell állítani, és akkor látja!! nagy köszönet, magamtól nem találtam ezt!! most próbálom majd frissíteni Gingerre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest