- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mandiner
csendes tag
Nem tudom, hogy elég hosszan-e, de két percet nyomtam folyamatosan a kikapcsoló gombot és felváltva jött a sötét képernyő illetve a korábban írt sárga háromszöges jel és nem kapcsol ki a készülék. Tudomásom szerint JIG kábelem sincs, nem is ismerem.
pcnet 1848:
factory reset: kikapcsoló+hangerő fel, de előtti ki kellene kapcsolnom, de nem tudom. Nem ismerek olyan billentyűkombinációt ami után más üzenet vagy menü jelenne meg.
Köszönet mindenkinek segítő szándékért
-
mandiner
csendes tag
A kérdéses USB csatlakozóról már elég sok ROM csere zavartalanul megtörtént.
Ezt most nagyon elrontottam, azóta levettem. de már nem tudom "Down Load"-ba tenni, csak egy telefon és számítógép látszik köztük sárga háromszögben a felkiáltó jel látszik.
Kérdés, hogy a szerviznek vannak-e egyéb lehetőségei, mint a mit mi használunk (ODIN) -
mandiner
csendes tag
Igen. Így pontos, de ha jól tudom azokon sincs VoIP támogatás
Más: Segítséget kérek!
Odinnal akartam ROM-ot cserélni és az alábbi helyen elakadt a folyamat:Előtte G70ZCKPA 2.3.6 volt de újabban gyakran újraindult és csináltam egy gyári visszaállítást és próbáltam a ROM cserét.
Van-e még valamilyen lehetőségem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest