- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
Új hozzászólás Aktív témák
-
mandiner
csendes tag
Nem tudom, hogy elég hosszan-e, de két percet nyomtam folyamatosan a kikapcsoló gombot és felváltva jött a sötét képernyő illetve a korábban írt sárga háromszöges jel és nem kapcsol ki a készülék. Tudomásom szerint JIG kábelem sincs, nem is ismerem.
pcnet 1848:
factory reset: kikapcsoló+hangerő fel, de előtti ki kellene kapcsolnom, de nem tudom. Nem ismerek olyan billentyűkombinációt ami után más üzenet vagy menü jelenne meg.
Köszönet mindenkinek segítő szándékért
-
mandiner
csendes tag
A kérdéses USB csatlakozóról már elég sok ROM csere zavartalanul megtörtént.
Ezt most nagyon elrontottam, azóta levettem. de már nem tudom "Down Load"-ba tenni, csak egy telefon és számítógép látszik köztük sárga háromszögben a felkiáltó jel látszik.
Kérdés, hogy a szerviznek vannak-e egyéb lehetőségei, mint a mit mi használunk (ODIN) -
mandiner
csendes tag
Igen. Így pontos, de ha jól tudom azokon sincs VoIP támogatás
Más: Segítséget kérek!
Odinnal akartam ROM-ot cserélni és az alábbi helyen elakadt a folyamat:Előtte G70ZCKPA 2.3.6 volt de újabban gyakran újraindult és csináltam egy gyári visszaállítást és próbáltam a ROM cserét.
Van-e még valamilyen lehetőségem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest