Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Pedig a 2.3.6-ot megtaláltam magyarul.Sőt a 2.2.2-öt is
Custom Romba sincs XWKP4?
Amikor megvettem akkor 2.3.5 magyar volt rajta.(Az jó is volt 2 dolgot leszámítva: 1.A feloldásnál akadt nekem mindig.2.A GPS magátol kapcsolt be és úgy tudtam csak megcsinálni hogy úhraindítottam a készüléket.utána az egyik nap jött a frissités 2.3.6-ra (XWKP6) ez is nagyon jól ment.Semmi akadás,és a két hiba is megszünt),Majd felraktam OTA-n keresztül a 2.3.6 (XWKP7-et,és itt jönnek a bajok.Akadások a menükben és a játékokban)
-
-
DoItYourself
addikt
"Üdv!
Ti meg vagytok elégedve a stock 2.3.6-tal?
Én pár napja frissítettem fel 2.3.5-ről OTA-n keresztül.
Hát bár ne tettem volna, szerintem ez egy selejt rom lett. A 2.3.5-tel semmi bajom nem volt, sosem akadt, minden oké volt vele. A mostani meg elég gyakran akad, szaggatnak a játékok stb.. "Kíváncsiságból megnéztem az enyémet, 2.2.2. verziószámot írt az Androidra
de legalább nem akad.
-
agabe
addikt
amit a samsung eddig kiadott s2-re azok atportolva lassuak lennenek...egzsyeruen tul sok memoriat hasznalnak.
azt nem mondtam, hogy nem lehet majd rajta sosem,.csak a jelenleg meg nem jok amibol ki tudnanak indulni...talan 4.0.4 jobb lesz.
ezek mellett meg persze, hogy pl CM7-es jol fut olyan telon is amire gyarilag nem adtak ki a GB-t, mert az kulon fejlesztes eredmenye (nem sima portolas) de az is, es a CM9 is csak a sokkal nagyobb felhasznaloi bazissal biro mindenfele telefonokra erhetok el...a mi wifi 5.0-asunkkal nem igazan foglalkoznak, es ha nem lesz egy iyen jobban optimalizalt alap rom, akkor (bar.futni fog rajta) ketseges lesz, hogy fogja-e tudni legalabb ugyanezt a sebesseget.
nexus-s-nel alapbol nem terheli a rendszert a samsung tw launchere, meg sok plusz (tobbnyire folosleges a legtobb felhasznalonak) dolog amit a samsung belerak a sajat romjaiba.
amint sgs1 cm9-et valaki jol atportolja (vannak kulonbsegek jocskan ami miatt azert nem ket kattintas), akkor ezen is elmeny lesz hasznalni. -
Vyndree
őstag
Ujjlenyomat inkább a kijelzőn szokott lenne, ott meg mindegy milyen a készülék színe. A fehér változat férfi kézben tényleg érdekesen mutat, de legfeljebb azt hiszik a barátnőd készülékét nyomkodod. Tedd bele egy tokba, úgy nem lesz karcos, lenyomatos és nem gondolnak semmi olyanra.
-
pcnet
addikt
Akkor elnézést kívánok!
Én eddig csak egy HD2 ROMban találkoztam ezzel a fényerő állítási móddal. Lehet többi is tudja, csak abban volt feltüntetve menüben ilyen opció és akkor figyeltem fel rá. Majd kipróbálom HD2-n is csak most WP7 ROM van rajt.
menyoronc: Füles kérdésben én Wave-emmel voltam így mikor megvettem. Ott is pár millimétert kilógott, gondoltam, hogy ez így nem oké, de erőltetni sem akartam, hogy haza vágjam a csatlakozót. Felhívtam egy haveromat aki pár héttel előbb vett szintén egy Wave-et, ő mondta nyomjam erősen, ne féljek nem lesz baja. A helyére pattant, most már nincs is ellenállása simán be lehet dugni.
-
menyoronc
aktív tag
Hm, köszi a tanácsot de most nem tom kipróbálni mert párom kivitte magával külföldre pár napra h majd tudjuk skype-olni
Lehet h tényleg nem nyomtam olyan marha erősen mert féltem h elrontom de sztem úgy csináltam ahogy azt kell, nem ez volt az első dugásom
Nektek is ennyire erősen kell benyomni?
-
agabe
addikt
egyszer nekem is sikerült hasonlót kihoznom...kb 2 nap alatt. Ha nem egyfolytában használod, akkor jobban bírja.
A módosított romokat meg majd meglátjuk...sajna nem hiszem, hogy erre lesz ICS, pedig ugyanúgy elbírná mint a nexus S (ugyanaz a hardver) ami alapból meg is kapta, és erre is lehetne főzni gondolom, de a többi készülékhez képest ez túl kicsi piaci szereplő szerintem, és nem foglalkoznak vele...hacsak nem akad olyan romfőző akinek lesz ilyen, és átalakítja az ICS -t . Jó lenne.
XDA-n már régóta megvan...korábban is foglalkoztak már vele, meg én is szavaztam amikor még arra kellett, hogy legyen külön topicja, de sajnos ez nem hozta meg a főzött romokat. még eggyel sem találkoztam, pedig piacon van már egy ideje a kütyü. -
-
Pixelek csak egész közelről kivehetők (vagy ha sas szemed van). A színei elég jók, a fényerőn kívül alapból nem állítható rajt semmi. A fényerő elég (nekem
). A betekintési szög minden irányból jó, viszont színhűségről csak merőlegesen nézve beszélhetünk. Pixelhibáról saját készüléken nem tudok, de nem is nagyon kerestem rajta.
GPS-hez annyira nem értek, párszor próbáltam, külvárosban elég meggyőző volt (gyors, pontos), de lakásban is talál jelet (bár akkor nem annyira pontos).
-
zebede
őstag
-Volt már jó pár WIFIs kütyüm, semmivel sem érzem ezt sem erősebbnek sem gyengébbnek a többinél. Egy szinttel és négy-öt válaszfallal arrébb bőven jól megy.
-GPS szintén kifogástalan én Sygic Mobile Maps 10-el használom, gond nélkül. Ez az a méret amin már kényelmes navigálni, ugyanakkor nem gond hozzá autóstartót találni és jól el fér pl. belsőzsebben.
-Amoled kijelzős Omni2 volt eddig nekem a csúcs kijelzőben, nagy különbséget az én szemem nem lát.
-Pixel hiba nincs.
-
kerekfej
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest