Új hozzászólás Aktív témák
-
xAttilax
őstag
mareggel frissités fogadott... de még semmit nem vettem észre, hogy javulna
-
xAttilax
őstag
Valaki ICS??
-
xAttilax
őstag
Valaki használ PowerAmp-ot?? kíváncsi lennék mennyire csökken az akku idő, mert elég komolyan használja a procit a gyárihoz képest.
-
xAttilax
őstag
meg végre ha zene fut a háttérben akkor a lehúzó menüben látszik a szám címe is
-
-
xAttilax
őstag
válasz
Mulderpapa #1009 üzenetére
Pont ilyen tokom van
tényleg frankó, szépen megáll a kis gumírozott lábán és minőségileg is egyben van (azért kíváncsi vagyok meddig bírja). amúgy ajándékba kaptam és előtte rendeltem e-bayről egy 1200 huf-os műanyag tokot... kíváncsi vagyok az mennyire lesz kidolgozott
-
xAttilax
őstag
Nem szeretnék süket lenni csak azt nem értem, hogy miért kell korlátozni ilyen szinten? jó galaxy s wifi 5 nem vészes de 1-2 sony mp4 élen jár ebben... de van egy kommersz philips vibe-om (ami persze hangosabb) és ott be tudom állítani a limitet. szóval meg lehet oldani értelmesebben is.
-
xAttilax
őstag
Sziasztok! Lenne egy hülye kérdésem
ez a cucc mennyire használható a "mindennapokban " mint mp3 lejátszó? értem ez alatt, hogy mennyire gáz a nagysága? vagy kezelhetősége (pl buszon egy kézben megtartani, számot váltani..stb) nagyon tetszik csak picit félek tőle, hogy a mérete miatt nem lenne annyira használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Linux haladóknak
- Nintendo Switch 2
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Napelem
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Filmvilág
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest