Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
válasz
tome.jr #1407 üzenetére
Természetesen elsőbbségi ajánlott levélként adtam fel. Egy 35-40e ft-os cuccot nem fogok sima levélként/csomagként feladni. Abban igazad van, hogy fogyasztóvédelemmel kellett volna fenyegetőzni. De sok esetben ők sem tudnak mit tenni. Nyomtam már fel Vodát is, mert olyan opció volt kártyámon aktív ami az adott tarifacsomaghoz nem is választható. Végül elengedtek négy havidíjamat (4x1e ft) aztán mikor lejárt a szerződés egyből mentem be, hogy bontani szeretném a szerződést. Közölték velem, nem lehet, amíg számla tartozásom van. 5ezer pár száz forint hátralékom volt. Kiderült a 4e ft-ot amit elengedtek most kamatostul követelik vissza. Gondoltam a fogyasztóvédelemre, de akkor sem tudtak segíteni. Egy jogász ismerősömmel beszéltem aki azt ajánlotta fizessem inkább be azt a "pár" ezer forintot, mert csak polgári peres útra tudom vinni a dolgot, de ott egy Vodafone méretű céggel szemben esélyem nincs. Fizethetem a perköltséget és a hátralékot. Szóval ennyit fogyasztó védelemről is. Látszólag elengedték a havidíjat, utána meg kamatostul követelik.
Vodánál egyébként többször is eljátszottuk ezt a fogyasztóvédelem dolgot, volt, hogy 38e ft-os számlát küldtek ki, mert szerintük túlléptem az 1 GB mobil adatforgalmat és akkor maz még 17e ft volt és GPRS alapon. Jó vicc! Erre azt válaszolták, hogy nem tudják naprakészen tartani a rendszerüket, ha lekérdezem az adatforgalmam az akár lehet több napot megelőző állapot is. És különben is a ConnectMe szoftver egy tájékoztató jellegű adatot közöl. Köszi! Telefonom adatforgalom számlálója 700 valahány megán állt. Ha ConnectMe téved pár %ot, ok, van egy bizonyos hibatűrés. De +30% az már kicsit meredek. És Vodának volt igaza. -
Roliiii
aktív tag
válasz
tome.jr #1360 üzenetére
Itt azt írja, hogy szinte hangtalan. Nearly=közel. Azt, is írja, hogy főként számváltásnál hallja, szóval van, én hallom, lehet túl vájt fülem van erre.
Nomeg ez amcsi verzió, én eddig China és Koreai gyártmányt hallottam. Osztálytársamét Koreába gyártották, az enyémet China-ban.
-
kerekfej
őstag
válasz
tome.jr #1352 üzenetére
Korábban 2190Ft-ért kapható volt külön ilyen headset. Szóval egyértelmű, hogy túl sokat nem érdemes várni tőle. Én jelen pillanatban nem használok hozzá headsetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vicces képek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- Gumi és felni topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest