- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Yettel topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
Mymelody #1004 üzenetére
Note-ot nem akarok venni. Az rendben van, hogy gyönyörű a kijelző, de baromi nagy a készülék telefonnak (bár korábban az sgs2-ről is azt hittem
), és a hardver szinte ugyanaz (feljebb húzott procival, de ugyanazzal a gpu-val) mint az s2 -es...najó 2GB a memória, de azt sem használja ki még semmi (az s2 sincs kihasználva hardverileg), szal nemtom.
Eddig láttam a haladást ha feljebb váltottam egyik készülékről a másikra, de most ott vagyok, hogy gondolkozóba estem a visszaállást telefonban sgs1-re, tabletben marad ez a yp-g70, és majd jövőre tűnik érdemesnek mindkettőben váltani, hogy érezni is lehessen a különbséget.
Eldől majd -
agabe
addikt
válasz
Mymelody #1002 üzenetére
először sgs 1 mellett gondoltam, hogy nem fog kelleni...hát az sgs 1-en szöveget olvasni weblapokon rémálom a pentile elrendezésű pixelek miatt.
sgs 2 -nél már nincs ilyen probléma, mert az olvashatóság ugyanolyan jó (nemtom melyik jobb...vannak különbségek, de olvasásra egyformák), viszont ez sokkal tovább bírja + nagyobb a képernyő, meg a hangszórói is jobbak...meg masszívabb is.
sosem gondoltam, hogy két hasonló méretű androidos cuccom lesz egyszerre, de ezt valami 7"-os tabletre cserélném le esetleg, viszont azokból a jók még csak most jönnek (már ami igazán előrelépés a yp-g70 -eshez képest hardverben) drágán, szóval úgy tűnik ez marad.
Nem bántam meg, hogy megvettem...egyedül a romolhatóságot hiányolom benne, de ezt már pár telón kiéltem kicsit azóta -
kerekfej
őstag
-
válasz
Mymelody #191 üzenetére
A mobiltelefóniában jelenleg az érintőképernyős, masszív számítási teljesítményt nyújtó, internetezésre alkalmas mobilkészülék (iPhone, Galaxy S, Desiré, stb.) az aranytojást tojó tyúk - értsd: sokkal többért lehet eladni, mint amibe az előállításuk kerül. Persze az olcsó hardvert kisebb nyereséggel is megéri eladni azoknak a tömegeknek, akik nem hajlandók megfizetni a csúcsmobilok árát, így születnek a "médialejátszók" meg a "mobil internetes eszközök" (MID) mint pl. az iPod, meg az e topikban tárgyalt eszköz. Persze ilyenkor gondosan vigyázni kell arra, hogy valamilyen lényeges szempontból különbözzön a csúcsmobiltól, és ez esetünkben éppen a mobil internet hiánya (ami egy mobil internetes eszköznél némileg önellentmondásnak hat...)
És ezzel el is jutottunk kiinduló problémánkhoz, nevezetesen hogy kezünkben egy eszköz, amiben alapból benne van a dial up internet, csak éppen nem tudunk hozzáférni, mert a gyártó úgy döntött, hogy ennyi pénzért ez nem jár.
És értem én, hogy az a megoldás, ha veszek újabb 40 ezerért egy androidos mobilt vagy egy mifi-t, de azért had ne kelljen ehhez még jó képet is vágnom.
(A fent vázolt gyakorlat nem kivételes, különlegesen szép példája pl. az Intel Upgrade Service.)
-
Mymelody
aktív tag
válasz
Mymelody #191 üzenetére
Kis tapasztalat: internet nagyon gyors, persze ha van sebes net, két ujjas zoom kiváló, tördelés jó, de jobb fektetve. Komolyabb játékot nehéz hozzá találni, talán a Galaxy Tab-os verziókat szereti, bár még nem feküdtem rá a témára. Ami fent van nekem az a Golfos HD-s cucc az tökéletes.
Navi káprázatos ekkora kijelzőn. De ez mindenre vonatkozik egyébként. Megdöbbentő méret még egy 4,3"-hoz képest is
Gépelés elképesztő könnyű, mondom én, aki a 4"-os Omnia 7-en egy értelmes szót nem tudtam bepötyögni.Viszont nem merem nagyon hordozni, mert nincs hozzá tok. Aki talál legyen szíves linkelni+fólia is jó lenne
-
válasz
Mymelody #182 üzenetére
Amennyire én tudom, a BT kapcsolat diszkrétebb mint egy WiFi (van ahol ez szempont) és kevésbé zabálja az aksit. Emellett a BT a mobiltelefonokban manapság tényleg elég általános (autós kihangosítás meg headset miatt gondolom), a WiFi hotspotként üzemeltethető telefon viszont ritkaság. És egy SGS mellé beszerezni egy SGS Wifi 5.0-t általában nincs értelme. Fordítva meg pláne...
(BTW, érdekelne, hogy melyik a legolcsóbb telefon, ami tud WiFi hotspotként üzemelni. Nem kell okostelefonnak lennie.)
-
GALARDO
addikt
Ne felejtsük el, hogy mindenhez hekkelni kell az almát. A samsung meg alapból, mint a vaj
Köszönjük!
Látszik semmit nem tudsz az iPodról, de az elvakult fanság az megvan.
102: Az esély megvan rá, mindenki tudja hogy a Samsung nem nagyon szeret egyedi terméket csinálni.
104: Szerinted.
-
imisomogyi
aktív tag
4-5 Éve a 3,5"ért a fél vesédet odaadtad volna
! Meg akkor a PDA-k is megálltak 4"-nál! Tudták, mi kell egy embernek. Ha kicsi a 3,5" akkor az 5 is az lesz. Az sem elég videózásra. Ahhoz egy Galaxy 10.1, vagy iPad 2 legalább kell.
Hozzáfűznék annyit, hogy ez a készülék jól néz ki, és tudásra is elegendő. De valahogy, ha ránézek az iPod Touch-ra eleganciát látok benne, a fém és ez a nagyon lapos Designe nekem bejön. Szerintem Telejsen más lesz a célközönség, már csak a külső alapján is.
-
Weißturul
senior tag
Azért te tényleg nem tudom mi az az iPod Touch
Telefonálást kivéve mindent tud amit egy iPhone 4 tud, de gyorsabb a procija is! Van rá navi (iGO, csakhogy magyart említsek), WiFi-je is van meg Safari ami az egyik legjobb mobilos öngésző, az iOS valami baromi jól el van találva (én csak felhasználó szemszögéből mondom), MP4-et is lejátszik, nem csak MP3.Elvakult Apple imádó? Hát szerintem RaZroX kolléga pont nem az
És én se, de te meg nagyon trollkodsz...
-
RaZroX
addikt
Olvasd el amit írtál és utána döntsd el, hogy ki az az elvakult rajongó... A sumsung kijelzője nagyobb de nem sokkal... A Touch Tökéletesen jó mindenre, ráadásul játékra sokkal alkalmasabb mint a Samsung. Film nézésre egyik sem alkalmas. De ha a Samsungon megtudod nézni akkor a Touch-on is. Nem kell Apple imádónak lenni ahoz, hogy az ember észre vegye, hogy az ő cuccuk jobb....
-
RaZroX
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- SSD kibeszélő
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Nintendo Switch Pro Controller (18000 Ft / db)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest