- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoItYourself
addikt
válasz
kerekfej #2327 üzenetére
Megoldottam egy másik PC-ről a frissítést, de nem a másik PC volt a megoldás, hanem a Kies telepítője: első alkalommal a telepítés végén kivettem a pipát az Samsung USB driver telepítése mellől, mert azt írta, hogy ez csak Bada vagy nem Android cuccokhoz kell... pedig de.
-
válasz
kerekfej #2157 üzenetére
Csomagelemzési hibát ír ki, viszont az Epic Citadel szépen lefut.
-
-
-
-
Vyndree
őstag
válasz
kerekfej #1785 üzenetére
Nekem volt fent ICS, de nem ment alatta a kamera. Ez elvileg itt fixálva van valahogy, azért kérdeztem. Jelenleg a 2.3.6-os custom van rajta, fut rajta minden ami számít, elég gyors és stabil, kifagyasztani még nem sikerült tehát értelme nincs lecserélnem, főleg nem egy "rosszabbra"..
-
agabe
addikt
válasz
kerekfej #1769 üzenetére
Ez csak nagxon tavoli viszonyitasra jo....sgs2-es gyari GB-vel 3400, nexus7 gyari JB -vel 3700 (mimdketton csak egyszer mertem). A kuonbseg marginalis, pedig hardveresen van elteres (nem is kicsi).
Megnezel egy zte blade-et az kb fele annyit sem hoz mint a wifi 5.0, pedig jo rommal elegge hasit (foleg kategoriajahoz kepest), szoval hasznalati elmeny szempontjabol nagyon csaloka minden szintetikus teszt. -
válasz
kerekfej #1663 üzenetére
Csak segíteni próbálok.
Ha a bootloadert nem csinálta ki, akkor simán újra indul és kész.
HA kinyírta, akkor újra telepíted a gyári bootloadert és menni fog. Ha a szoftvert csinálta ki és bootloop-ol, akkor csak szoftvert kell rajta cserélni. HA mind a kettő, akkor is menthető.
De ha beviszed egy Samsung szervizbe, akkor frissítik ingyen (ha jól tudom).Ha van vállalkozó szellem benned, akkor ODIN-al megcsinálod 10 perc alatt.
-
-
pcnet
addikt
válasz
kerekfej #1534 üzenetére
Az ok, hogy használat közben csökken az aksi töltöttsége. Nem is ezzel van a bajom. Egy zseblámpában is kimerül az elem ha használod. Pfff! Nem erre gondolok. Az a gáz, hogy amint kihúzom a töltő kábelt, abban a pillanatban -20%. Tehát 80%ról kezdem el használni az aksit. Nem akarok 15e ft-ért aksit cseréltetni, épp ezért akarom most szervizbe vinni amíg garanciális és ingyen cserélik. Totál félre értesz.
-
Vyndree
őstag
válasz
kerekfej #1433 üzenetére
Valaki vállalkozó szellem, aki szeretné elsőként feltenni az ICS-t?
ROM: http://www.mediafire.com/?ligilswnp7p40qd
Kernel and button fix flash after rom: http://www.mediafire.com/?hecv8drp9pfhfmr
GAPPS download ICS only: http://www.mediafire.com/?j967i9f6ct1c873 -
kerekfej
őstag
-
agabe
addikt
válasz
kerekfej #1397 üzenetére
akkor a [mediamarkt] -bol se vegyunk semmit ?
en mar tobb dolgot vasaroltam
edigitalban, volt olyan amit gariztatni is kellet (egy) es nem volt vele gond...mindenhol elofordul sajna gazos szitu, de ha javasolni kell boltot, akkor oket tovabbra is fogom. -
Vyndree
őstag
válasz
kerekfej #1380 üzenetére
Néha az olcsóbb a drágább, ezért nem szabad megvenni az olcsó verziót egy év bolti garanciával, pár ezressel drágább csak a 2 év Samsung garis. Ott max egy frissítés és ha nem megy akkor csere. Sehova nem küldik, nem kell utána rohangálni, telefonálni és nincsenek plusz költségek.
-
agabe
addikt
válasz
kerekfej #1380 üzenetére
pedig ez pont nem jellemzo a samu szervizre az eddigi forumos tapasztalatok alapjan.
egyreszt a premium keszulekekert (nemtom a pontos listat) eleg kihivni a futart es egy-ket napon belul oda viszi vissza megjavitva (pl. galaxy s, s2....meg meg jopar keszulek), es altalajos tapasztalat, hogy jol dolgoznak.
kivetelek lehetnek, de szerintem nem kell izgulnunk. -
agabe
addikt
válasz
kerekfej #1367 üzenetére
no...a gyari fulessel is tokeletesen hallhato a halkabb reszeknel-szuneteknel, vagy pl szmvaltaskor, inditaskor, leallitaskor. nem nagy misztikum azert, nem kell hozza se vajt ful se draga fules, csak van aki erzekenyebb ra es jobban eszreveszi, van aki meg kevesbe (bar mindenki hallja, csak nem mindenki tud rola). ez mar inkabb szokas kerdese ki hogyan, es min szokott hozza a zenehallgatashoz. ha jobb hifi van otthon es azon hallgat vki figyelemigenyesebb zeneket is akkor pl. konnyebben eszreveszi.
-
Vyndree
őstag
-
-
pcnet
addikt
válasz
kerekfej #1302 üzenetére
Nem volt jól működő rendszer hisz épp azért álltam neki matatni Titaniumban. Nem értek hozzá? Ok! HD2-n nem így ment. Ott ki gyomláltam ami nem kellett. Soha nem volt belőle gond. Fél éve heti szinten 3-4 ROM megfordul rajt, de így még soha nem jártam.
Root explorerrel megpróbáltam HD2ről átvinni de nem működik.
-
pcnet
addikt
válasz
kerekfej #1295 üzenetére
ROMhoz a Titanium Backuppal fértem hozzá. Miért mertem törölni? Mert HD2-n alap, hogy amint felteszünk egy ROMot, ki gyomláljuk. Csak ott bármikor újra húzom 5 perc alatt a ROMot. Azt hittem gyári visszaállítással vissza kerül a törölt fájl is.
Formattal mire megyek? Az csak SDt takarítja le.
2.3.5 van rajt, KIES nem talál újabbat. -
-
pcnet
addikt
válasz
kerekfej #1289 üzenetére
2A-es hálózati töltőt itt láttam hozzá.
Battery Calibration-t érdemes egyébként használni? Sokan istenítik, sokan hülyeségnek tartják. HD2-n próbáltam, én az ég világon semmit nem vettem észre utána.
Megcsináltam a belső tár formázását 4096 bájt blokk mérettel. Big thanks!!! Hasít 6 megával. Eddig nálam 0.7el másolt 350 megás sorozat epizódot.
-
pcnet
addikt
válasz
kerekfej #1287 üzenetére
Aksi dolog user error volt, bocsánat!
Csak rá pillantottam a kijelzőre, 100%on volt és kihúztam töltőt. Vissza dugva még kb 10 percet töltött majd zörgött és kiírta, hogy húzzam ki a töltőt. Wave töltőjével töltöm, detto ugyan az a két töltő. Azon gondolkoztam HD2 töltőjével kipróbáljam e? 1A-es, a gyári 0,7A. Neten láttam hozzá gyáriban 2A-est is. Akkor elvileg 1A-től sem lehet semmi baja, de azért inkább nem próbálom ki.
GTalkra Slicket használom most, egyenlőte úgy néz ki jó. Anno symbianon használtam még.
Néztem neten egy PPI kalkulátort is. 186.59 PPI a kijelzője. -
pcnet
addikt
válasz
kerekfej #1277 üzenetére
Ok, akkor ezt rendelem! Köszi!
Egyébként mennyire hajlamos a karcolódásra a kijelző? Ha itthon használom mindig hátlapra letéve (szilikon tokban) ha hurcolom akkor pedig kabát zsebben, akkor mennyire kell félnem, hogy karcolódik? Fóliával milyen? Nem érzéketlenebb a kijelző, vagy a fóliára tapadt újlenyomat nem töri jobban a fényt?
Fólia egyébként tényleg nagyon lutri, vettem 1500ft-ért "márkásat" és 1,5 hét után leesett a kijelzőről, a 150ft-os (méretre vágós) nonamenek 2 év után most kezd felpördülni a sarka.
-
pcnet
addikt
válasz
kerekfej #1239 üzenetére
Igen, ezt a Logout cikket olvastam már. Nem akarok most még az Apple fanokkal is újat húzni, elég rosszul sikerült így is a belépőm, de akkor már inkább a Samu.
Battery Widget ugyan úgy 5%os lépcsőben jelzi ki. Szerény véleményem szerint ha a ROM vagy inkább kernel így tudja, akkor bármit teszek fel 5%os lépcsőben fogja kijelezni.
-
pcnet
addikt
válasz
kerekfej #1237 üzenetére
Köszi a linket, meglesem. Bocsi még egyszer, nem leszólni akartam, csak HD2 mellett nem sok értelmét látom. Ami mellette szól csak a nagyobb kijelző. Ok, ezt tudtam mielőtt megvettem, de most HD2nek vagy Galaxynak menni kell. És valahogy a nagy kijelző ellenére mégis a HD2 mellett teszem le a voksom még a sok bugos ROM ellenére is. Lehet csak én vártam túl sokat. Nem azt mondom nem jó kis gép, csak számomra nem a legjobb választás volt.
-
agabe
addikt
válasz
kerekfej #1213 üzenetére
nem is ertem hogy csereltek (adtak vissza a penzt) neki...olyan keszulekkel ami gsmboltbol "csupaszon" tartozekok es hivatalos garancia nelkul (szurke importbol jo olcson beszerezve az uzlet altal) kerul ertekesitesre nem is foglalkoznak alapbol. Lehet, hogy ezert tartott sokaig.
Baromi meggyozo lehetett a csoka, ha a vegen a gsmbolt visszaadta a penzt is...itt nem a rendes garis ugyintezesrol volt szo, hanem vagy nagyon idegesito volt a vasarlo amit a vegen nem birtak, vagy esetleg sok fenyegetozessel mindent el lehet erni, csak nem szabad a pofatlan boltosok hozzaallasat elfogadni. -
smkb
őstag
válasz
kerekfej #1080 üzenetére
Kaptam hozzá karácsonyra páromtól gyári tokot, úgyhogy vigyázva van rá. Tökéletes. (valahol feljebb be is van linkelve a képe) Én végignyálaztam annó a netet és egy marketing fényképen kívül sehol nem találtam ezt a kinyitós gyári tokot, mert ilyet akartam hozzá. Ami nagyon jó benne, hogy a képernyővédő része finom puha. A tok pontos, jól tart de mégis nagyon könnyen kiszedhető belőle, ha tok nélkül kell. Valamint nagyon ötletes a szélein lévő gumirozás, frankón megáll letámasztva is, de teljesen hátra is fordítható a fedőlap.
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz
kerekfej #1080 üzenetére
nálam ugyan az mint nálad, nagyon vigyázok rá, tokban van ha épp nem használom, brando ultra clear van az lcd-n, és időnként törlöm a hátlapot és az lcd-t egy pihepuha ronggyal...
ja, és baromira meg vagyok elégedve a kütyüvel!
-
stalix
csendes tag
válasz
kerekfej #1026 üzenetére
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1408312
A végefelé írja a fejlesztő, hogy majdnem kész van, csak valamilyen hibánál elakadt.A teljesítménnyel mindennapi használatnál én is elégedett vagyok, de a gta 3-hoz már nem volt elég, bár ezt a játékot nem is erre a gépre szánták.
-
válasz
kerekfej #966 üzenetére
Nincs bajom a másolási sebességgel, te írtad még annó, hogy kíváncsi vagy, hogy másoknál hogy megy. (WiFi-n szoktam másolni, háttérben, ha fél óráig tart, hát fél óráig tart...
)
Lehet, hogy lesz okos telefonom, de a G70-től nem hiszem, hogy megszabadulok: ennél kisebb kijelzőt nem szívesen bámulnék hosszabb ideig, és töltő meg pótaksi helyett is inkább ezt cipelem.
xAttilax #901: Elsődlegesen mp3 lejátszónak nem vennék ilyet: zsebre vágni nem annyira egyszerű, plusz hiányoznak a fizikai médialejátszó gombok. Amúgy használható mp3 lejátszónak is: buszban egy kézben megtartani, kezelni lehet (én pl. olvasni szoktam rajta), a hangja pedig (jó fülessel) elég jó.
agabe #965: Kösz. (A strapabírósága szimpatikus, meg még pár apróság.)
-
agabe
addikt
válasz
kerekfej #966 üzenetére
Nem biztos,hogy felesleges...sgs mellett mindenkeppen megtartanam, mert annak a kijelzojehez kepest ennek jobban olvashato a weblapokon a szoveg (vagy barhol) mert a pentile matrix elrendezesu samoled kijelzon az kenyelmetlenebb...joval.
sgs2-nel mar mas a helyzet, ott klassz a kijelzo erre is.
R
Ha ebben is lenne sim slot, akkor ez lenne a sgs duplaplusz...es 100ezerbe kerulne.Mondjuk az is igaz, ha elobb lett volna sgs (barmelyik) akkor nem biztos, hogy vettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest