Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• agabe

addikt

válasz pigmeus #887 üzenetére

Az elottem szoloval egyetertve az akkuidorol annyit, hogy barmit hasznalva (net, film) egyfolytaban 4-5 orat bir ki, de ha par napig keveset hasznalod, akkor pl nalam 9oranyi aktiv kepernyoidot is produkalt ( ekozben vagy neteztem, vagy filmet neztem a routerenn szinten rajta levo pc-rol kapva az adatokat)
    A gps onmagaban nem fogyaszt hiabq van bekapcsolva, de ha barmi program (legyen az navi, vagy csak a gapps-ban alpjaraton futo helymeghatarozas) fut akkor mar merit az is, es ha tenyleg navira hasznalod, akkor toltes nelkul kb 3-3,5 orat bir, mert ez fogyasztja a legjobban az akksit...jobban mint a 3D-s jatekok (bar azokkal meg nem jatszottam egyfolytaban 1-2 oranal tobbet)
    En sokszor az agyban fekve szoktam molyolni rajta, igy kezben tartva filmnezesnel a merete megfele egy kb. 3-4 meterrol nezett 50"-os plazmatv-nek, es fules nelkul is nagyon jo a hangereje, persze ha mast nem akarsz zavarni, akkor headsettel erdemes hasznalni.
    Nalam meg ami surun megy az a skype ami tokeletesen hasznalhato, a partner jol hall, jol lat ehhez fules mindenkeppen kell mert a mikrofonja jobb)
    minosegre volt mar par approbb visszajelzes, de az olyan volt ami azonnal lathato volt, es cserevel (3 napon belul) konnyen megoldodott.
    Osszeszerelesi minosege jo, az anyaghasznalat meg inkabb a tab-ra hasonlit mint a telefonokra, azaz itt nem talalsz nyoszorgest mint pl a galaxy s eseteben mivel a haz nem bonthato, akksi nem cserelheto, igy masszivabb is.

• kerekfej

őstag

válasz pigmeus #887 üzenetére

Visszaolvasol és minden kiderül. Eddig rossz gép, még nemigen volt itt. Minőség jó, olvasni lehet rajta neten weboldalakat. A pdf-et is lehet valamennyire, de kicsit kínlódásos.

5/4 pont a gép

Új hozzászólás Aktív témák