Új hozzászólás Aktív témák
-
dibandi
csendes tag
Nem tudom megoldódott-e a problémád. Napok alatt jöttem rá hogy hogy is kell. Nyomvatartod a home gombo természetesen előjön az ablak az utolsó hat alkalmazással nyomd meg a visszanyilat egyszer röviden eltünik az ablak a home gombot végig nyomva kell tartani. Majd ujra nyomd meg a visszanyilat de tartsd is lenyomva engedd el a home gombot majd a vissza gombról is leveheted az ujjad és elkészíti a képet a screenshot mappába. Remélem segítettem.
-
tgb
senior tag
szia!ez a kies frissités nem akar összejönni sehogy!ma a szoftfrissités eljutott 47%-ig és kiirta hogy nincs netkapcsolat!friss a kies ,frissek a driverek,minden beállitva és mégsem!3-4-5-6 óra frissités után valami hibaüzenet mindig van!hogy tudnám más módon frissiteni 2.3.5re hogy a magyar nyelv is megmaradjon,vagy mit kell még állitani vagy mi van ilyenkor?
-
tgb
senior tag
igy csinálom,most félóra alatt kiütötte a laptopot a kies,előtte a lemezterület volt kevés,ja és nem csatlakozott a nethez,pedig van kapcsolat!elég furcsa szerzet ez a kies,olyan windózmobil érzésem van tőle,lefagy,restart,lassú,stb!lehet inkább hagyom a froyon,nehogy még valami kellemetlen meglepetés érjen!köszi a segitséget!
-
ha5aws
tag
Sikerült!
Hátha még valakit érdekel a képernyőmentés. @ngryb1rd megoldása a jó csak fürgének kell lenni. Szóval a sorrend: home de csak addig míg a feladatkezelő elő nem jön közben a vissza gomb utána menü. Elég gyorsan egymás után de az elején a home+vissza együtt utána vissza+menü együtt, aztán jön a fényképező zárhang...
Jó szórakozást.
Üdv: Gábor -
A rádió alkalmazás elég spártai, már én is morogtam emiatt a #739-ben. Root-olt készüléken meg lehet próbálni lecserélni, de kevés ilyen alkalmazást láttam, és azok is erősen hardverfüggők.
Amúgy, ha jól tudom, egy Broadcom BCM4329 integrált chip van a G70-ben (rádió + Wifi + BT), ami támogatja az RDS-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Környezetvédelem
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest