Új hozzászólás Aktív témák
-
dibandi
csendes tag
Nem tudom megoldódott-e a problémád. Napok alatt jöttem rá hogy hogy is kell. Nyomvatartod a home gombo természetesen előjön az ablak az utolsó hat alkalmazással nyomd meg a visszanyilat egyszer röviden eltünik az ablak a home gombot végig nyomva kell tartani. Majd ujra nyomd meg a visszanyilat de tartsd is lenyomva engedd el a home gombot majd a vissza gombról is leveheted az ujjad és elkészíti a képet a screenshot mappába. Remélem segítettem.
-
tgb
senior tag
szia!ez a kies frissités nem akar összejönni sehogy!ma a szoftfrissités eljutott 47%-ig és kiirta hogy nincs netkapcsolat!friss a kies ,frissek a driverek,minden beállitva és mégsem!3-4-5-6 óra frissités után valami hibaüzenet mindig van!hogy tudnám más módon frissiteni 2.3.5re hogy a magyar nyelv is megmaradjon,vagy mit kell még állitani vagy mi van ilyenkor?
-
tgb
senior tag
igy csinálom,most félóra alatt kiütötte a laptopot a kies,előtte a lemezterület volt kevés,ja és nem csatlakozott a nethez,pedig van kapcsolat!elég furcsa szerzet ez a kies,olyan windózmobil érzésem van tőle,lefagy,restart,lassú,stb!lehet inkább hagyom a froyon,nehogy még valami kellemetlen meglepetés érjen!köszi a segitséget!
-
ha5aws
tag
Sikerült!
Hátha még valakit érdekel a képernyőmentés. @ngryb1rd megoldása a jó csak fürgének kell lenni. Szóval a sorrend: home de csak addig míg a feladatkezelő elő nem jön közben a vissza gomb utána menü. Elég gyorsan egymás után de az elején a home+vissza együtt utána vissza+menü együtt, aztán jön a fényképező zárhang...
Jó szórakozást.
Üdv: Gábor -
A rádió alkalmazás elég spártai, már én is morogtam emiatt a #739-ben. Root-olt készüléken meg lehet próbálni lecserélni, de kevés ilyen alkalmazást láttam, és azok is erősen hardverfüggők.
Amúgy, ha jól tudom, egy Broadcom BCM4329 integrált chip van a G70-ben (rádió + Wifi + BT), ami támogatja az RDS-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest